Zdravei milo momiche,
Shtom ti vyrvi ot 1g tova moje da e prosto neregulirano. No moje da sa hilqdi dr neshta. Otnosno kistit, aide da ne strqskame momicheto... pyrvi pri kistite moje da ima bolka, vijdat se na exograf. Taka che naistina e po-dobre da otidesh na ginekolog. Az sym na 16g i hodq ot 1 god na ginekolog ne vodq polov jivot no po stechenie na obstoqtelstvata go poseshtavam po-chesto {imam polikistoza} pyk i kistite ne se poluchavat ot dnes za utre, trqq im mnogo vreme. Taka che po-dobre kakto kaza edno momiche da dadesh 15-20lv za pregled pri ginekolog otkolkoto da si ostanesh v nevedenie za tvoeto tqlo! A otnosno maika ti, obqsni i che se pritesnqvash. Za tvoe uspokoenie pyk i iskash da zadadesh nqkoi vyprosi na nego. A veche za pola na ginekologa...chesno kazano ne me pritesnqva. V moq grad poseshtavam nai-dobriqt ginekolog. A veche kogato neshtata bqha mn zle hodih v Pleven pak pri myj ginekolog. I pri jena sym bila, no pone az ostanah s vpechatlenieto che myjete ginekolozi za po-dobri, po-vnimatelni i poveche obqsnqvat.
Kysmet!