.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: te si mislqt...

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]

te si mislqt...

Приятелките ми си мислят 4е харесвам едно мом4е,но не е вярно!Постоянно ми го повтарят но не го харесвам!Какво да ги правя?
    ___to Be Continued___

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Щом са си го набили в главата няма какво да направиш
    И аз бях в подобна ситуация ама като си хванах с гадже вече не си мислеха подобни глупости
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ
    друг адекватен отговор просто не е възможен
    що за проблем е тва ?

A za6to si mislqt taka?Da ne bi da gi predizvikva6 s ne6to ?Oricanieto e nai-blizo da istinataKato ne go haresva6 kakav ti e problema.......te prosto se maitapqt s teb,za6toto qvno tova te drazni,koeto pak ot svoq strana o6te pove4e moje da gi obedi ,4e go haresva6 tozi mladejNe im obra6tai vnimanie i 6te prestanat.....

Мега фен Аватара на iiirish
    мисля че бъзиците им няма да спрат до момента в който не тръгнеш с някое момче. само това би ги накарало да си затворят устите. иначе е почти невъзможно. а и както казаха преди мен, явно има нещо в държанието ти към него, което ги провокира да правят подобни коментари. така че съвета ми е да внимаваш как се държиш с него, как го гледаш и какво говориш

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи им най-накрая,че няма да им повтаряш постоянно,че не го харесваш.Каквото искат да си мислят-нали ти знаеш истината.Кажи им го,но им повтори за последен път,че не го харесваш.

Повече от фен
    Град
    ;]

Re: te si mislqt...

Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Приятелките ми си мислят 4е харесвам едно мом4е,но не е вярно!Постоянно ми го повтарят но не го харесвам!Какво да ги правя?
    Ми нямаш друг избор освен да почнеш да го харесваш ;]

Ми нямаш друг избор освен да почнеш да го харесваш ;]

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ
    друг адекватен отговор просто не е възможен
    що за проблем е тва ?
    Pfxhahxhaxa da e spr tapa tema /..... po tapo ne moja li da izmisli6??

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Пфф...айде спрете се вече с тези бешки истории. Най-адекватният съвет според мен е да кажеш на приятелите си че си лезбийка и така ще спрат да си мислят,че харесваш онова момче...Хаха
    f@nt@zi@

Аеее ... да ти кажа за всеки бъзик си има причина, дори и ти да не я знаеш. Може нещо с действията си да показваш, че ти е симпатичен или нещо такова.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
    Guest
    Da ne ti puka ! Imam edin priqtel deto mn se razbiram s nego ot godina i neshto prosto sme mn blizki i ot vreme na vreme ni podbazikvat ,a to prosto nqma za kakvo nie sme kato brat i sestra. Na rojdeniq mi den toi me pokani na tanc i posle se pochnaha edni mn divi bazici obache na men ne mi pukashe beshe mi smeshno daje i za den dva vsichko prikliuchi Izobshto ne im obrashtai vnimanie az i na moite im kazah che tva darjanie bie malko na 3ti klas ama ...

Голям фен
    Град
    София
    Остави ги да си мислят, каквото си искат. За себе си ти знаеш, че не е вярно, нали? А и те като виждат, че се дразниш, продължават още повече да те базикат. Не им обръщай внимание, всяко чудо за 3 дни

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Пфф...айде спрете се вече с тези бешки истории. Най-адекватният съвет според мен е да кажеш на приятелите си че си лезбийка и така ще спрат да си мислят,че харесваш онова момче...Хаха
    Dogava te ve4e nqma i da sa ti priqtelki

Хах, т'ва ми се е случвало, в 4-ти клас (нормално за недоразвити мозаци ), общувах повече с едно от момичетата и приятелите почнаха да ни бъзикат и т.н., така се случи че наистина тръгнах с нея и въобще не ми пукаше какво казват, скоро престанаха .

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

mi kato ti sa priatleki
    kaji im che ne e taka i da sprat da si vtaplqvat neshto koeto ne e taka
    v kraina smetka jivota si e tvoi ne tehen
    za da reshavat kvo chustvash!
    Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ами какво да ти кажа.. ти си знаеш кой харесваш ... не им обръщай внимание .. кати ти казват така просто им се прави на сърдит докато спрат ... и на мен са ми правили така преди ... имаше една от класа която ,,мразех'' така да го нарека и те нарочно напрао ни ,,ожениха'' и аз погледнах на нещата с чувство за хумор .. така и като не им обръщах внимание спряха

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    ne im obrushtai vnimanie ili ako naistina tova te zasqga pone se opitai da ne im go pokazvash...shtoto pove4e shte te draznqt taka probvai da gledash na vsqka tqxna duma za vaprosnoto mom4e na shega i da im otgovrqsh imenno taka-shegovito

Супер фен Аватара на Sarabi
    И какво ти пука,като приказват?Сигурно си мислят така,защото му обръщаш по-голямо внимание,от колкото на другите момчета.Просто спри.Докато и те не спрат.
    И пак не разбирам какво му е чак толкова важното-като няма човек какво да прави започва да измисля глупости,за да му е забавно.Пусни някакъв друг лаф и ще забравят.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си