- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moje li da vi pitam mom4eta ne6too............
vaprosat mi e za6to mom4etata darjat tolkova mn na krasotata kato si izbirat gadje.Primerno purvo gledat vun6nosta i ako e nqkva po pulna i ve4e nestava-- za6to???
Защото е по-пълна :![]()
всеки има различно разбиране за красота.. никой не е казал че трябва да изглеждаш като манекенка.. 2-3 килца отгоре не вярвам да са проблем за някой щото с малко секс се смъкват мн лесно.. достатъчно е да имаш чар и самочувствиеПървоначално написано от mackata222
П.П. момиче съм ама да кажа мнение се пак хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ami dobre ako e strahotna po harakter az imam takiva priqtelki. daje te sa s mn hubavi lica no sa leko pulni4ki i kvo mom4etata predpo4itat slabite i kurvite za6too??
хаха ми явно ти познаваш само такива момчета.. и на колко години си ако не е тайна щото и тфа има значениеПървоначално написано от mackata222
колкото до курвите - харесват ги щото ги ебат лесно и после чао.. ти така ли искаш да те харесват ? хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Защото сме такива по природа... Иначе е ясно, че като момче се хареса с някое момиче (дори да е най-красивата на света), а това момиче няма характер или не е симпатична чувството на привличане бързо ще си отиде...Първоначално написано от mackata222
Ами една от причините е "Вижте ме кои съм защото излизам с оная красивата" и няква такива ама наистина зависи от момчетата на които попадаш ...
Не всеки ще си хване красиво момиче като гадже или да я хареса само заради мнението на другите. Както казах - просто природна нагласа, естествено е да чувстваш инстинктивно привличане към красивото, нали така?
абе..тва не е с всички момчета..хаха зависи и кво е момчето..ако и то е пълно да се взимат..ама ако е някав супер пич,и ако си няква пълна- нямаш шанс![]()
![]()
Сега ще се обиждаме ли ? Хъх извинявай но твоите приятелки ако искат могат да отслабнат стига да положат малко повечко труд .. Не мисли че не ги харесват заради това че са "леко пълнички " щото може да има и друга причинаПървоначално написано от mackata222
mi na 15 samПървоначално написано от IlLuSi0nS`
ko da sa obijdame ta ti kurva li si 4e se obijda6Първоначално написано от Swetty
I az sym na tova mnenie ,se pak nqkoi moje pyk da haresva po-pylni momi4eta znae li 4ovek?Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Защото не ме кефят по-пълни момичета, не ме кефят криви крака и шкебета. Не ме кефи Шкумбата и момичета, които изглеждат като него! ШКУМБИЧКИ!Първоначално написано от mackata222
Не че ме кефят хубави момичета с акъл на кокошка. Разбира се!
всеки си има чар, а всъщност модата промива мозъка на момчетата (по-слабите момичета имат по-малки цици всъщност)
но по-пълните не са мой стил понеже съм много спортен тип
Външният вид не е най-важното! Много ме дразнят подобни индивиди![]()
I'm your nightmare...
Искаш да кажеш по-пълна или дебела? Аз лично не харесвам т.нар. "манекенки". Не сте видели в нашия клас какви има, OMG ! Една се хвали, че "вчера е яла само 3 филии"Първоначално написано от mackata222
Трябва да има нещо дет' се вика "да фанеш", а не кат пипнеш да бараш кокали
![]()
Естествено, че външният вид е най-важното. Всяко момиче трябва да полага грижи за него. Малко бягане, коремни преси и т.н. Няма нищо по-красиво от едно момиче с плоско коремчеНяма само ние момчетата да сле блъскаме на фитнеса като ненормални за да ви доставяме удоволствие :Ь
Красотата е много важна,но не и единственото.Важни са и културата и интересите.
Мен например повече ме кефят леко пълничките.Лицето е най-важното.
4ovek se vlubva s o4ite no obi4a sus sarceto si.. razbiraite go kakto 6tete
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Добре казано Barry =D>
Само ми ела.....
П.П Момче съм ама съм сагласенПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
Работатат е в тва че повечето дебели имат И самочувствие, което ги прави някак си тъпо изглеждащи. Дебел със самочувствие... пък и не изглеждат добре, сланини отвсякъде. С тва спада и хигиената, както и здравословното състояние не е добро.
Щото вие акъл нямате, ако не сте е хубави вече за нищо не ставате
защото ако момчетата харесваха и грозни и красиви,никое момиче нямаше да си обърне внимание на виншния вид и най-красивите момичета щяха да станат![]()
![]()
![]()
просто това е стимул за момичетата да се "разкрасяват"
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song