- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа?
Здр!Не знам дали я има тази тема,но много искам да попитам!Аз съм в5ти клас и много харесвам идно момче.Той е в 6 ти клас.С него се позноваме от много отдавна.Даже живе точно до нас.Обаче не знам дали да му кажа или как да го нкарам да ме хареса.Моля ви дайте ми съвет.Ако може направо ми давайте съвити нас ini06@abv.bg!!!![]()
Неможеш да го накараш да те харесва. Отиди и му кажи точно, каквото ти е на душата.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Не може? Брей ..Първоначално написано от Bloodlust
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Нима ти имаш някаква рецепта за харесване? Моля - сподели! Щом си толкова убеден, че може да накара момче 6 клас, което още мисли за колички и Ю Ги О, кажи как става номера. Ще е много поучително за всички!
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Първоначално написано от Bloodlust
![]()
![]()
![]()
![]()
няма какво да направиш. ако той те харесва вече - добре, но ако не - не ти остава нищо друго освен да се примириш и да си потърсиш друго момче, което ще проявява интерес към теб
Нима ти имаш някаква рецепта за харесване? Моля - сподели! Щом си толкова убеден, че може да накара момче 6 клас, което още мисли за колички и Ю Ги О, кажи как става номера. Ще е много поучително за всички!
Ета много ясно аз в 5 клас съм си играл още и въобще не съм си мислил за такива глупости! Окс айде оставям ви защото съседа ме вика да му покажа новото си камионче.
ама що ти е ? кво ше правите ?
kaji mu tova koeto iska6
момчетата се развиват 12391294814723195723509пъти по-бавно от момичеатата.Както казаха по-горе него още го интерват Ю-ГИ-О и тазота.
Пък и ти си 5 клас кво очакваш-ако не си играе на игри ще е др крайност.
Ще мисли за СЕКС,СЕКС и пак СЕКС.Готова ли си да му го дадеш-едва ли.
осъзнай се малко![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Това го приемам като персонална обида ..Първоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
![]()
![]()
a ti sigurna li si 4e tovaИдно момчеte xaresva ??? ako-da togava deistvai.. ako ne -prosto iz4akai da se ubedish 4e e taka
![]()
е това вече.....мхм даже и да каже какво изпитва към него, самнявам се него да го интересува... както казахте по-горе все още не мислят за секс а Юги О и т.н.ауууу:
"момчетата се развиват 12391294814723195723509пъти по-бавно от момичеатата."
абе ти нормална ли си ?!това че можеби си ядосана на някой момче че неможеш да го накара да осъзнае някои неща незначи че всички са такива
![]()
Ахем, много ги обичам такива като тебе и добре, че е понеделник та с пресни сили да те насоля...Първоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
Приемаме, че ВСИЧКИ момчета са бавно развиващи се, а ти принцесо, фенка на Linkin Park си бързоразвита.
Първия логичен въпрос е : ЧИЙ ГО ДИРИШ ТУК ПРИ МАЛОУМНИЦИТЕ ?
Аз лично в 6-ти клас не мислех за секс. Дори не мислех за гаджета. Въобще. Но да приемем, че на мен нещо ми е сбъркано...
От това което си написала става ясно, че ти си надживяла връстниците ти, НО в същото време не мислиш само за секс.
Което ме довежда на мисълта, че ходиш с някой ПОРАСНАЛ батко за :
1. Това, че те развозва насам-натам със някой Голф. /залагам на втора генерация с двигател 1.3l./
2. Това, че ти плаща сметките в детската дискотека. /Да си признаеме, не вярвам да си на повече от 15/
3. Това, че и му се отплащаш с някоя и друга свика.
4. Това че го 'обичаш' само и единствено заради горните 3 /или поне 1 и 2/ точки.
Опровергай ме. Моля. [-o<
Ex DeCa DeCa
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Да не мислиш,че може да те опровергае.Първоначално написано от tX
![]()
![]()
Благодаря ви много на всички!!!