- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите през студените дни?
Комп,филми,музика,чатене,че тене и от време на време на даскало(всъщност почти всеки ден)
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Праим дрифт рейсинг мания. За съжаление все още има прекалено малко сняг по витоша.
2т. системно
Тоя сезон не ме кефи въобще,но наистина през зимата е доста красиво,дори и в града.Не ме кефи,че не можеш да си покажеш носа навън от студ особено като е -20 градуса,като миналата година.Е,това беше само един ден ама не е гот.Ами какво правя-ако излизам трябва да се седи в някое кафе,а през седмицата-от училище вкъщи.
Почвам да си мисля не много приятни неща....времето е потискащо![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
мда.. зиме,лете - зубрене налиПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
![]()
Ии кфо още.. зимата ми е любима просто - висене по спирки,носене на 9823947 дрехи,бели мечки,дебели якета,болести,циклене в затворени помещения (което не обичам особено много)..абе въобще яко си изкарвами е некфо сдухващо верно.. почти няма слънце,а тва убива сякво желание за няква работа в мен
![]()
когато навали снега хубаво,обикновенно ходят да лъзгат по пътя за село Плана,ама късно вечер,че иначе много коли.Първоначално написано от exploitedteen
а иначе,ся кисна по цял ден в нас на топло и ако има бира си пиивам стабилно.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
hah mi sabirame se tam kompaniikata kisnem malko navunka posle se pribirame i v skypa!!! :P
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Мръзна и се кефя! \/
![]()
![]()
Kибича на топло в нас...иначе съм много болнав..и съм сигурен ,че тази зима ще лепна някой вирус![]()
Еми излизам на вън и опознавам времетопъкк ако е многооо клинч.Стоя в нас и обикалям като луда да си намера некой да дразня
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Правете секс...така ще се стоплите ,че чак ще се подпалите![]()
Аз обичам студа--имам рожден ден \/ иначе главно на топло вкъщи пред тв-то и компа,ако не е толкова студено навън
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Забравих да кажа ден дена е през Януари
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Дааам, хората със зимни якета приличат на бомби, особено аз, топка....с
крака....на всичкото отгоре съм трудноподвижна и съм почти извънгабаритна...Шитец. Седа с в нас и гледам да си показвам носа само, ако се налага, дори не ми се излиза, като знам, че навънка е -5...
Give me your best shot motherfucker!
Ми кфо кфо.....ядем сладолед по градинките...![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
През студените дни правя абсолютно същото както през топлите - бачкам, ходя на даскало, вися в кръчмата (няма да правя реклама в коя).
На мене ми влияе.мозъка ми спича от студа и почвам да залитам.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
..каквото и през топлите, оставаше да се съобразявам и с метеорологичните условия![]()
Мразя зимата.. Убива ми даже най-големия кеф.. да изляза някъде по тва време, да си взема 3 цигари от денонощното(най-често на вересия щото на кой са му останали пари по тва време :>) и да се размотавам из квартала и да си мисля някви мои глупости.. Виж тъпо е като е топло и срещнеш други отрепки и ти убият осамотението ама.. :>
Другата гадост е че не можеш да си прекарваш времето в чакане на рейс с книга в ръка, както и гадната ми пухенка(дебело яке) която мразя ама само тя ме спасява от студа.. А и не карам нито кънки, нито там тия работите по планините демек мога да мина за зимемразец :>
Демек зимата не правя почти нищо, а нещата дето правя ги правя с доста понижен кеф.. изобщо зимата е най-гадното нещо :>
Stoq na toplo na pe4kata i si 4eta i si gledam tv apak mnogo obi4am kat doide koleda i po cql den skiam detski koledni film4eta![]()
Az obi4am naj mnogo proletta. Prez studenite dni stoq v nas i tupeq, stoq na kompa dokato mi iztekat o4ite![]()
. Mnogo mi e tupo togava i zatova proletta naj mn me kefi- daskalo, sport, ne e studeno i taka...
A i prez zimata obi4am da slua6m mn ICED EARTH i JB![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зимата ми е любимия сезон =D>
мии кво да правя... все същото, обичам студа![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Тва село не го знам къде е иначе ние обикновенно се катериме до копитото и оттам надолу ама само на онези завои които се падат вътрешни на склона така че хем да виждаш какво се задава преди да си влязъл в завоя хем да няма опасност да литнеш. Други интересни места където сме си оставияли броните са паркингите на лифта и на битака в малашевци.Първоначално написано от magesnik
2т. системно