.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Грях
    Guest

Мъжки проблем!!!

До скоро бях с 1 жена и след няколко дни се появиха много зверски сърбежи по главичката на пениса ми, отначало си помислих, че е инфекция от някои душ гел или сапун, но явно съм сгрешил в оценката ми.
    Проблема ми е че имам леки ( дразнещи ме) сърбежи по главичката, които се появяват от време на време, нещо бяло, като незнам и аз като какво, от време на време кожата на главичката ми се струва леко по-хлъзгава и леко лъскава, появи си и неприятна миризма. Иначе на външен вид има леки зачервявания.
    Даже при ерекция на пениса ми от време на време са появява странна не сравнима болка. Дори когато имам възбуда с някоя жена и преди да започнем да правим секс, съм забелязал, че пениса ми отделя някакъв прозрачен секрет и не е малко, всякаш се е разтекал.
    Ситуацията е много кофти.
    Не съм отишъл на лекара, защото ми е малко кофти от създалата се ситуация, за това и пиша случайно някой ако е срещал този проблем, ходил е на лекар или се е излекувал, каквото и да е да обменим малко информация.

Предварително Ви благодаря!

Фен
    Град
    Варна
    Най-добре отиди на лекар,ситуацията хич не изглежда шарена..

fifi_friend
    Guest
    ПРИ МЪЖЕТЕ ТОВА СЕ ПОЯВЯВА КОКАТО ПРАВЯТ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ АНАЛНО. ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА Е БАКТЕРИЯ, КОЯТО ИМА ВСЯКА ЖЕНА И Е БЕЗВРЕДНА ЗА НЕЯ, НО НЕ И ЗА МЪЖА. ВПОСЛЕДСТВИЕ МОЖЕ6 ДА Я ПРИДАДЕШ НА ЖЕНА ОТНОВО. ЛЕКУВА СЕ С АНТИБИОТИЦИ. ТОВА Е ЗА ИНФЕКЦИИТЕ, КОЕТО ЗНАМ. ДАНО ТИ ПОМОГНЕ. НО ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ, ДОРИ И ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО Е ПАК ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ НА ЛЕКАР, ЗА ДА ТИ ИЗПИШЕ ЛЕКАРСТВА.

Повече от фен Аватара на the_man
    mhm.... ne6tata sa dosta seriozni ako pita6 men vednaga otidi na lekar
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Грях
    Guest
    Ако на някой му се случи същото да знае! Това са гъбички.

Linosine e lechenieto 2-puti dnevno Пазете се!

Guest
    Колко лева е тва лекарство?

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Не предписвайте лекарства без човека да е потърсил доктор.
    То това може и да е трипер,при мъжете се развива по-различен начин от жените,а симптомите направо ми навяват на това.
    Знаеш ли,че ако имаш нещо подобно пренасаяш инфекцията на всяко момиче с което си легнеш,ако не ползваш презерватив?
    По добре да те наплаша и да отидеш на лекар да се изследваш,отколкото да се заразят други.
    Подбирай си партньорките и винаги,ама ВИНАГИ с презерватив го прави,колкото и да си сигурен в партьорката си-особенно ако не ти е сериозна.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си