- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли на уроци?
да ходя на уроци по математика и никой не ме е карал по-собствено желание
Ami hodq po sobstveno jelanie na uroci po nemski \/
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Ami polu4ih stipendiq v edni dosta izvestni 4astni uroci po English i sq hoda 8 godina ... .. po moe jelanie![]()
Еми аз ходя по немскии преди контролни![]()
hodq dana uroci po mat .. pravq go po sobstveno jelanie .. nqkak me vle4e puk taq god samo 3 4asa na sedmica
malko kofti ..
![]()
Не, не ходя - в 7 клас ходих по БЕЛ и Математика.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
predi hodeh po angliiski ezik,no sega ne hodq
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ne
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Mi na4i de4ica taq godina ne hoda ,za6oto o6te ne e po4nalo na seriozno daskaloto za mene.A minalata godina sym hodila po matematika ,oba4e nikoga po moe jelanie ,vinagi po inerciq na maika mi ,no kakvo da napraim.
От 7-ми клас не съм ходила на уроци по нищо и да ти кажа си ми е много добре,но имам нужда по математика,но пък от друга страна не ми се ходи.Ще видим...
Да, ходя на уроци по английски език. Правя го, защото искам, интересно ми е.
да. по БЕЛ и математика. какво да се прави, малка съм и тази година ще кандидатствам. ходя по собствена воля, защото искам да се измъкна от май скуул. иначе предишните години ходих на уроци по английски. занятията в час не ми бяха достатъчни. но тази година ги прекратих. ако тръгна да изяснявам причините, ще стане много дълго мнение. та...така![]()
По собствено желание вече 6 години ходя на уроци по рисуване.
по математика и по англ.
ами английския ми е супер приятен,математиката малко куца,ама имам подобрениевсе пак ще кандидатствам с тези предмети и трябва да съм на ниво.
get off.
Не ме разбирайте погрешно, но за да ходите на уроци трябва да имате излишно пари и липса на желание да учите вкъщи или в клас. Там само ви дъвчат неща, които не сте си направили труда да видите сами. Ако човек ходи на училище с намерението да учи, то това, което научава там, би трявало да му е напълно достатъчно. Все пак за това се ходи - да се учи. Поправете ме, ако греша.
Аз не ходаИ не искам,а родителите ми няма да ме карат на сила..
![]()
Ходя на СИП по БГ в даскалото -по собствено желание!И тепърва ще ходя на уроци по математика заради кандидатстването,но няма да имам нещо против.
I az sam takaПървоначално написано от Sazi
![]()
КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!
В 7 клас не съм ходила на никакви уроци, учих си от училище и изкарах доста добри оценки, особено по математика. От 9 клас започнах да ходя на уроци по английски, но не защото имах проблеми с него, а за да се явявам на приравнителни изпити за езикова гимназия - така едновременно ще завърша и природо-математическа, и езикова. А тази година ходя пак на английски за TOEFL и за кандидатстване в СУ. Ще видим какво ще стане, много учене, много нещо. Иначе и аз смятам ходенето на уроци за излишно, ако имаш проблеми в училище. Най-добре е да се внимава в час и да се учи вкъщи - уроците няма да те спасят, ако те мързи.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
не.моите родители за достатъчно образовани да ме обучават по всичко[/list]
Да, ходя на уроци по ангрийски. По мое желание - много се радвам,![]()
че го уча този език, защото го уча за първа година, а без него съм за никъде.
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...