- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- nai gotinoto u4ili6te
koe e nai-gotinoto u4ili6te spored vas?!?!?!?!?!!?![]()
√$ĨﭲKǿ
Първоначално написано от sladkata_ashli_
Няма готино училище !
[Няма готино училище ![/quote]
ne e verno ima :P moje biiiii xaxaxaxax
√$ĨﭲKǿ
няма защото не го възприемате като такова
.........ЦСКА........
напротив - има!
и за мен това е мойто - 32 Св. Климент Охридски. харесвам си го... пък!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^^Хаха, там ли си. Преди и аз там учех и много си го обичах, ама сега се преместих и повече си го обичам. Мисля, че въпросът в темата е реторичен. За мен моето училище е най - готиното пък
Emi teia koito mi haresvat v sofia ot gledna to4ka na obrazovanieto sa purvite ezikovi,Jon Atanasov,Npmg i Turgovsko-Bankovata.Kato ot ezikovite samo 1 angl i 1 ispanska
За мен са :
Моето си - 133то "А.С.Пушкин"=Руската гимназия
2 АЕГ " Томас Джеферсън "
СМГ
91 =Немската гимназия
Френската гимназия
33 ЕГ
2 т. от правилника. Бан на профил
101 Бачо Киро!
2 т. системно.
в 33 ме приеха...и там ще уча!Първоначално написано от Ice_Queen
Няма такова!![]()
МГ "Д-р Петър Берон" Варна !
СМГ яко SUX !![]()
обичам дениту ми{}
Точно така.Първоначално написано от Frank_Lampard
11 tochka deaktiven profil.
Не че се заяждам, ама какво не му харесвате на смгето
66-то![]()
просто като цяло хората там не ме кефят ... не са харабежни пичове... повечето си падат яко зубъри. не казвам, че е лошо да се учи, даже така и трябва и ние в МГ Варна го правим, но трябва да се съчетава с купона и веселието / в което също сме много добри /, а в СМГ този аспект от учението липсва ... разбира се има изключения. говоря обаче за цялостната ми представа за смгПървоначално написано от ^Santra^
пък и напоследък малко ги мачкаме особено по информатикапо математика по принцип са по-добри, но не и в моя випуск, защото учителка ни е една от най-добрите преподавателки в България / спечели приза от кметство Варна - Най-добър учител на Варна за 2005/2006 / и даже тя е преподавала на много от служителите на СМГ
та от край време си има вражда м/у двете най-добри гимназии в България по математика...
обичам дениту ми{}
Ае МГ Варна е бахти простотията ... толкова задръстени зубари има, че ми се преповръща ...
А за СМГ там още по - зле ...
За мен най - доброто даскало във Варна е 5-та, а за София не знам ...
Да отбележа аз уча в МГ Варна![]()
Ае батко ти си тъп ... Какво включва идеалът ти за даскало ? Липса на момчета, момичета курви и всеки ден побоища и простотии ? Пълен зле ...
обичам дениту ми{}
Батка, аз съм ЦецкоПък може би 5-та да ми харесва повече от МГ. Мразя Мг ... намразих още като влязах ... само няколко човека ми допадат от там ... другото трагедия. Пък и ми харесва 5-та ... аз бях раздвоен дали да не вляза там, ама избрах Мг ... Пък и нещо лошо да имам мнение ??
Не, но мнението ти е ужасно ... МГ превъзхожда в светлинни години 5та ... освен в красотата на момичетата им, но само заради това ли е по-добра ? ... 5та според мен може да се мери с училища като Богоров и Кирил-а, но не и с МГ![]()
обичам дениту ми{}
Е чак пъс Богоров. Ти я искара треторазрядна гимназия.Първоначално написано от Frank_Lampard
11 tochka deaktiven profil.
Vpe4atlenieto vi za SMGto mislq 4e e pogre6no. tva 4e buka ot zubari ne zna4i 4e si4ki sa takiva ima mn pe4eni hora koito znaqt kak da jiveqt ...![]()
Е, ти пък много лично го прие, навсякъде има пичове и зубъриПървоначално написано от teenage_drama_queen