.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: edno vaprosche :)

Голям фен Аватара на GerYy

edno vaprosche :)

Zdraveite , iskam da popitam za nqkolko ne6ta ! 1vo ako do sega sam nqmala gadje mom4eto s koeto iskam da sam 6te razbere li . I dali 6te razbere 4e na sam se celuvala do sega az sam na 15 god . Blagodarq vi predvaritelno i...sorry za tazi moje bi malko typi4ka tema

няма от къде да разбере ако някой не му каже

ami za celuvkata?

Бъди спокойна за целувката , всичко ще стане спонтанно и неусетно Освен това не трябва да се срамуваш от това че си нямала гадже и не си се целувала - всеки е минал пред това и повярвай ми след време ще си спомняш за това време в което си се притеснявала за това \/ Айде късмет с

НЕ НА ЧАЛГАТА !!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    вярно е, че ако никой не отиде да му каже, той няма да разбере имала ли си до сега гадже или не. при целувката на практита е същото. когато тя е с чувство и влагаш в нея душата си, надали той би забелязал нещо, освен това, че вероятно ще му се стори плашлива и несигурна. но може да реши, че това е поради притеснението ти в този момент

blagodarq ti

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от GerYy
    ami za celuvkata?
    и кво ако разбере ? няма да те хвърли на боклука я.
    па как сички искате да се раждате отракани ве тцтцт

oba4e az mn se pritesnqvam nz kak 6te go celuna mn 6te se sramuvam nz za6to

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    вярно е, че ако никой не отиде да му каже, той няма да разбере имала ли си до сега гадже или не. при целувката на практита е същото. когато тя е с чувство и влагаш в нея душата си, надали той би забелязал нещо, освен това, че вероятно ще му се стори плашлива и несигурна. но може да реши, че това е поради притеснението ти в този момент
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    oba4e az mn se pritesnqvam nz kak 6te go celuna mn 6te se sramuvam nz za6to
    който го е страх от мечки не ходи в гората

uh neznam trqbva ad go preodoleq mn pati sam se opitvala (

Само като се сетя как се притеснявах преди мойта 1ва целувка... Тогава не знаех ГРАМ за целуването. Нито статий бях чел. Нито бях искал съвет. И като дойде момента все едно нещо ти се отключва в мозъка (моя не е в излишък) и все едно винаги си знаел как се целуваш. Така че RELAX. Сичко си идва на мястото. Good Luck

blagodarq na vsi4ki za savetite

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Тъкмо щях да правя подобна тема само че моя въпрос е малко по различен ... аз съм имал няколко гаджета но тай като преди сме били по малки може би не е била интересна целувката с език ( аз лично не съм виждал момиче и момче - петокласници да го правят ) а пък сега съм на 14 год.. ( малак съм ) и другите могат ,а пък аз не съм пробвал ... това норамлно ли е ? как да се науча ? малко ми е неудобно да питам но като знам че все някой ще ми отговори се утешавам

Мега фен Аватара на koalka
    Ами разбирам притеснението ти,но просто няма за какво да се притесняваш.Ами и аз нямах гадже до 15 и не се бях целувала.За пръв път се целувах с приятеля ми и повярвай ми не съжалявах и всичкото това чакане си струваше.И какво от това,като приятеля ти разбере?Нали е с теб и те обича.Споко.А ако ти не му кажеш той няма как да разбере.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    И какво от това,като приятеля ти разбере?Нали е с теб и те обича.Споко.А ако ти не му кажеш той няма как да разбере.

aa moje li da popitam ne6to kak si slagate tezi kartinki vav profila si tyk ??

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ne nqma kak da razbere osven ako ti ili nqkoi koito zn ne mu kaje

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    nqma kak da rezbere ako ne si kato durvo
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    aa moje li da popitam ne6to kak si slagate tezi kartinki vav profila si tyk ??
    ami gery .. zna4i vliza6 v www.imageshack.us ... sled tova tam davash BROUSE i si izbirash kartinka ot komputara ( posle cukvash dolo na razmera -1voto - to si pishe - avatar ) i davash HOST IT .. posle ti dava nqkolko linka .. ti copy posledniq - posle vlizash v profila si i tam nai-dolo kadeto ima mqsto za pisane davash PAste i posle davash PRati i ve4e tazi kartinka 6te ti e pod nika .. a otnosno drugata - dolo v podpisa - su6tata rabota samo 4e go nastroivash na po golqm razmer ( zavisi kolko iska6 da e golqma ) pak davash host it - samo 4e tozi p1t kopirvash p1rviq ili vtoriq link i go pastevash v profila kadeto pi6e PODPIS i togovo

e sq nikoi ne se rajda nauchen
    Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...

i za dvete nqma da razbere 6tot po princip vseki se celyva razli4no i purvite nqkolko celyvki nese poly4avat zatva trq se nay4i6 burzo :P
    SamO kApoN mI DaI

tam ne vijdam HOST IT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си