- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SAMO ZA MOMICHETA
pls hora mn mi e spe6no !!! Toku6to mi doide i trqbva da petyk ve4erta da mi e svyr6ilo.Pls momi4eta setete se ne6to nqkakvi bilki ili sport ili i az nz kakvo ne6to s koeto da mi e svyr6ilo do petyk ve4erta pls horaaaa.Mn Mn Mn blagodarq na vsi4ki za pomo6ta{}
Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}
Витамин Ц ?
Че колко дена ти е менструацията обикновено?Пада ти се 6 ден,а тогава би трябвало да ти тече малко или почти нищо,така че какво се притесняваш?
Дам...на тебе да не ти е по 15 дена ебатиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Vitamin C...aebi gi teq gluposti, kat ti svur6i, svur6i. Vitamin C-to ne pomaga![]()
помага ама само ти го намалява , а не ти свършва по-бързо
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Нещо топло-топъл душ, бутилка топла вода на корема- течението става по-силно, но минава по-бързо. Аз го правя, понеже ми намалява болката де, не заради времетраенето, но се отразява по този начин... поне при мен
Пии аспирин или аналгин нз само кое от двете беше,май беше аналгин.
Бъди повече в движение,не се залижавай,ако щеш даже танцувай си у вас.При мен действа,по-бързо ми свършва като съм постоянно в движение в дните,когато съм неразположена.Не пий никакви хапчета,че ти се увеличава с ден мензиса.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???