- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против цигарите
Против!Мисля че цигарите са пълна безсмислица и са безполезни!Пушенето убива!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
казвам против и мисля, че са излишни коментарите.единственото нещо, за което май помагат е като пушиш, че се успокояваш.
няма любов
4ist to4en i qsen otgovor PROTIV
както и в една друга тема така и тук ще пиша нека ги има и който иска да пуши .. но да има по голям контрол върху пушачите макар 4е човек когато иска да пуши никой неможе да го спре.. всеки взема решение индивидуално
Az pusha , nqmam mnenie za ili protiw , vseki misli razlichno.
Абе то пушенето си е безмислено, освен ако не си почнал заради нещо, което ти се е случило (говоря за всичките любовнии и семейни проблеми, за които се сетите!) Но..аз пуша и съм ЗА цигарите! Не можеш да пушиш и да си против. Тва ми е доста странно и не го разбирам! Щом пушите значи ви харесва, а щом ви харесва значи ги искате, а щом ги искате значи сте ЗА! Ако бяхте против цигарите досега да сте намерили начин да ги откажете! Знам какви са вредите от тях, но на мен си ми харесва и който иска да пушии да си пушии! В нашта рода половината са пушачи а другата са твърдо против цигарите и не пушат! Значи... пушачите, от които доста вече ги няма на тоя свят, са живели до 80 годиинии а непушачите до 65-70! Така че..сами си правете изводите! Цигарите вредят ама и да пушиш ще си живееш дълго макал и не в идеално здраве!
И все пак...знам че доста от вас ще ме критикуват за този мой коментар затова ще се защитя като кажа : Не пушете! Цигарите вредят на вас и на другите около вас!
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
li4no moeto mnenie e PROTIV no vseki misli razli4no.Nz 6to stranna ptica sam nito pu6a nito piq takav harakter sam.![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Първоначално написано от Verminaard
Абсолютно съм съгласна.и аз така и съм ЗА
PROTIV!!!Za nqkoi tova e udovolstvie , no as ne mislq 4e e koi znae kakvo!![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
si4ki tuka pushite ama si4ki sa protiv tcigariteda iba tes glavi kuhite
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
Първоначално написано от helen4ee
EI T'VA E NAI KUHATA NE MISLI6 LI?
Ми живеем в демокрация..
Ако някой иска да се трови, да се трови..