.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

за студът на вън

как се справяте със студът на вън какви дрехи придпочитате по това време на годината?Момичета допада ли ви носенето на клинове или чорпогащници под дънките ?На мен лично чорпогащниците са ми доста неудобни но в последните дни съм по цял ден с чорпогащник и започнах да свиквам защото доста топли особено плътните.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Има такава тема,нищо,че е на друго място.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    debelo qke s kachulka do kolenata. otkakto pusnaha tozi model ne moga da si predstavq da nosq kuso qke v studovete. strahotno e prosto! a inache - klinove, choropogashtnici sus sigurnost. nqma nachin! samo shapki deto ne mojah da svikna da nosq

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Пуловер тип "на баба"върши адски добра работа,както и вълненки чорапки за краката с кубинките и е екстра.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    вънка е баси бахъра ...напрау ...мно кофти ......

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Анурака Анцуга кецовете и преживявам някак си и яке от време на време ама като гледам скоро ще е наложително

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    амм само аз ли не намирам за студено времето?

кфо бе хора..са е нормално като за 'зима'.. въпреки че щом още от сега се оплаквате,представям си декември и януари как ще оцелявате

Аз.. една блузка и едно яке/палто (вече зависи от температурите) и едни дънки/панталони и ботуши и ми е екстра.. за сега нямам нужда от повече аксесоари като шалове,ръкавици,шапки и т.н.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ъъ... аз имам един двуметров шал, който повече мяза на одеяло. И е фън с него. Топли!

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Преди малко излязох по горнище анцунг и панталон - направо умрях от студ - друго си е с пуловер и шалче
    Ползва търсачката.

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    амм само аз ли не намирам за студено времето?

кфо бе хора..са е нормално като за 'зима'.. въпреки че щом още от сега се оплаквате,представям си декември и януари как ще оцелявате

Аз.. една блузка и едно яке/палто (вече зависи от температурите) и едни дънки/панталони и ботуши и ми е екстра.. за сега нямам нужда от повече аксесоари като шалове,ръкавици,шапки и т.н.
    И аз не го намирам за толкоз студено

Ми аз с едно тънко яке, дънки и шапка

П.С. Бе не е и мн топло

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    hah mi az se spravqm nqkak si s bodi,pulover4e,klin4e dunki i otgore qkence sus 6apkite ne6to ne se razbirame ina4e i rukavici slagam!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен
    Ми аз бодита не обичам да нося.Чорапогащник рядко слагам под дънките.Предпочитам клинове.А инече времето е гадно, заради тъпия вятър.Зимам си 2 чифта ръкавици, панталончето ми, шала, якето, кецките и съм готова
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Имам си една черна плетена шапка голям съм гангстер с нея...слагам си я всяка сутрин преди да замина за работа и ей сега ще си я сложа...нося си дънките както обикновено...блузи също пуловерчета суичъри по-често...дебели и якенце....понякога...се случва да изляза с пуловер и грейка една....само да не се разболея ,че съм много лесен !

www.dragon.bg - елате цъкайте..

naposleduk napravo mrazq da e zima..tolkova e studeno 4e mi ubiva jelanieto da izlizam.. ina4e klinove absurt! i po smurtno nqma da si sloja.. a bodi.. em moje ako ne me domurzi \/

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Аз хода с боди,блуза,(тука може и суичър да сложа ako e stud[от тея с цип] и отгоре една дебела блуза и панталон/дънки.
    Ботуши слагам само като вали сняг.
    А яке само декември/януари и до средата на февруари(ако е кат мин.год. времето)
    Шалове,ръкавици,клинове или чорапогащници в никъв случаи.
    Шапки слагам когат слагам и ботуши
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Потниче,тениска,суичър,кож но яке,дънки,кубинки.И ръкавици,защото започват да ме болят ставите,когато ми замръзнат ръцете.За сега е това.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    аз не мога да нося единствено боди...тфа ми е суууууууупер неудобно просто няа накъде повече...Иначе като ходя на даскало особено щото съм 1ва смяна ходя с силиконови чорапи (такива от тия дето са до средата на бедрото), отгоре къси чорапки, отгоре дънки, дънките в бутушките нагоре няква блузка после суичер после една жилетка която баба ми е плела мн отдавна ама яко топли и отгоре едно дълго яке...
    Е да, хората трудно се разминават с мен щото заемам целия фрий спейс ама пък ми е добре нали

тези силиконовите чорапи май ще са по подходящи при други ситуаций като не е толкова студено

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Боди/потниче, блузка(още не съм изкарала най-дебелите - още съм си с трикотажните), дънки, маратонки или ботуши - което ми е на по-лесно, и накрая якенцето...късо е, обаче много топли
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си