...istoriqta e dylga i mychitelnaa...Znachi edno momche koeto poznavam ot 2 godini super mn si go ovajavah bqhme mn dobri priqteli...toi ne e ot moq grad no kato idvashe tuk i vinagi se vijdahmee...obache chuvstfata mi zapochnaha da stavat ne samo priqtelski i edna nosht bqhme na edno party...tova predi 1 godina i kak se zavyrtqhme i zapochnahme da se celuvame...i edin nash obsht prietel mu kaza na nego da se otdalechi ot men i che toi shet nakara men da se otdalecha i az ot nego....i bez tova toi zaminavashe za drug grad shtoto trqbvashe da uchi tam...i v posledstvie ne se vijdahme tolkova chesto....no az ne sprqh da si go bichkam.....i minaha 6 meseca kadeto ne se bqhme vijdali i malko ili mnogo sa mi izsitnali chuvstfata i kato izleznahme i pak me celuna i pak vsichko na novo.....posle toi smeni sredata v koqto se dvijeshe i pak ne se bqhme vijdali mnogo vreme i kato se vidqhme pak me celuna i pak syshtoto.... edin den mi pisa sms daa mu otida na gosti i otidh az ... samo che tozi pyt neshtata se zadylbochiha poveche...xaXaxa seshtatte se nali?...i sled 1 sedmica mu pisah edin sms che go obichkam ala bala i toi mi pisa sled tova che i toi me obicha...no ot togava nito sym go vijdala nito nishto....i kato go vidq nz kakvo da napravq...molq vi pomognete mi?DA si razkriq li chuvstfata...dali toi shte mi otvyrne sys syshtoto ili shet mi kaje da si gledam rabotata nz izobshto kakvo da napravqq