.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Guest

Искам да сваля едно момиче от класа ми...

Здравейте
    От моя клас има едно момиче ,което много харесвам.Аз я закачам обарвам я,правя и комплименти и на нея и харесва.Като пусна някакъв лаф ,почти винаги се смее.Казвала ми е че съм печен ,но че се лигавя много....И се чудя ,какво мога да направя да я сваля...

Guest
    Еми преди това се чуда ,какво да направа да я спечеля и да ме хареса още и след това да и предложа...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Мисля, че е ясно - ти вече я сваляш Но предполагам, че си нямал точно това предвид, а какво да направиш, за да тръгнете..Ами..зависи от това какво точно искаш.Ако само те кефи и искаш да тръгнете заради това, а не, че си хлътнал, излезте някъде.Покани я на кафе, примерно, ако няма нищо против кафенета.Разбери къде обича да ходи и я заведи там.Но се дръж по-сериозно - щом тя ти е казала, че си лигав, значи трябва малко да поуспокоиш топката - всички харесват веселяците, но някои просто прекаляват с веселенето и се отнасят към всичко с несериозност.Лично аз не познавам момиче, което да харесва несериозно отношения от страна на момчето, когато става дума за нещо сериозно.
    Щом излезете, другото е по-лесно.Обръщай й внимание, гушкай я и в един момент ти ще си усетиш дали да я целунеш.Това го казвам, в случай, че тя ти пусне Ако не стане, пиши пак.
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Мисля, че е ясно - ти вече я сваляш Но предполагам, че си нямал точно това предвид, а какво да направиш, за да тръгнете..Ами..зависи от това какво точно искаш.Ако само те кефи и искаш да тръгнете заради това, а не, че си хлътнал, излезте някъде.Покани я на кафе, примерно, ако няма нищо против кафенета.Разбери къде обича да ходи и я заведи там.Но се дръж по-сериозно - щом тя ти е казала, че си лигав, значи трябва малко да поуспокоиш топката - всички харесват веселяците, но някои просто прекаляват с веселенето и се отнасят към всичко с несериозност.Лично аз не познавам момиче, което да харесва несериозно отношения от страна на момчето, когато става дума за нещо сериозно.
    Щом излезете, другото е по-лесно.Обръщай й внимание, гушкай я и в един момент ти ще си усетиш дали да я целунеш.Това го казвам, в случай, че тя ти пусне Ако не стане, пиши пак.
    Еми не само ме кефи ,но искам и да тръгнеме,защото това е едно от малкото свястни момичета на моята възраст ,които прознавам.Мисля да я "обработя" още малко :P

А аз мисля че той е лигав, защото тя е покрай него и той се притеснява. Опитва се да прикир това или с лигня (по-лесния начин) или с още по-голямо количество шеги, второто е нож с две остриета, ще те харесват защщото си забавен, но ще решат че си несериозен. Трябва да се контролираш малко, най-добре да вършиш сериозна работа с шега на уста . Айде успех.

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Повече от фен
    На колко години си все пак? ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

залагам между 15-17, да видим дали ще се окажа прав .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    14-8ми клас..

ПП Аватара ти - WAR 3

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    намали лигнята защото прекалените лигльовци не вървят. ако се лигавиш с мярка имаш по-големи шансове. покажи й че имаш и сериозна страна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    намали лигнята защото прекалените лигльовци не вървят. ако се лигавиш с мярка имаш по-големи шансове. покажи й че имаш и сериозна страна.
    Как да и покажа ,че имам сериозна страна???

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    14-8ми клас..

ПП Аватара ти - WAR 3
    Поспри с лигнята, но си остани веселяк .. момичетата на квито и години да са много се дразнят и ядосват от шегички обиждащи женския род като цяло затва ги избягвай ( е има и изключения ) .. иначе я каниш някаде на кафе ала бала, дръж се сериозно и тя ще разбере за кво става на въпрос или направо действай .. ..

И да - тва на аватара ми е Драк'Тул от кампанията на War3 TFT ..

Повече от фен
    Като спреш да я 'обарваш', кретен...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    определяш сериозната си страна и я показваш. каква е тя - не мога да ти кажа, защото не те познавам.

Guest
    Еми аз последния път ,като я "обарах" веднага и се извиних и и казах ,че е много готина и секси и просто не мога да се сдържа и тя така се изчерви...

ПП От ДотА ЪарЛОка

Повече от фен
    Еми аз последния път ,като я "обарах" веднага и се извиних и и казах ,че е много готина и секси и просто не мога да се сдържа и тя така се изчерви...

ПП От ДотА ЪарЛОка
    На прав път си ..

И в Дота го има .. маже ..

Guest
    Дайте някакъв съвет да и се харесам повече преди да и предложа!

Мерси предварително .

Повече от фен
    Дайте някакъв съвет да и се харесам повече преди да и предложа!

Мерси предварително .
    Найстина ли мислиш, че това е добра идея? .. Човек е това което е .. не е добре да се прави на това което не е .. рано или късно всичко излиза наяве .. може да направиш много неща при които ще й падне ченето, но след това? .. Тя ще разбере .. жените ги знаят тия работи ..

Бъди себе си .. и действай .. на тия години няма какво да се замисляш ..

Щом си и казал вече има някаква представа. Припомни и го и и кажи че си съвсем сериозен (щото щом се лигавиш може и да не те е взела на сериозно, и в тоя момент не трябва да се лигавиш, ама изобщо, даже и много забавен не трябва да си), казваш и че много я харесваш и че искаш да сте нещо повече от приятели, и след това я каниш да излезете след даскало на кафе .

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Като спреш да я 'обарваш', кретен...

Guest
    Исках да кажа ,че искам да ме забележи още....

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    eiiiiiiiiii bah maa mu 8mi klas ve4e goveda 4e i vlubeni goveda vari pasi treva ne sa zanimaai 6a ot4ai6 momi4eto we pi6lemeeeeeee ili smeni otbora weeeeee blk
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    eiiiiiiiiii bah maa mu 8mi klas ve4e goveda 4e i vlubeni goveda vari pasi treva ne sa zanimaai 6a ot4ai6 momi4eto we pi6lemeeeeeee ili smeni otbora weeeeee blk

ТИ си по-смешен ,даже и от жалкия си отбор.
    АХах ,а и момичето разбира от футбол и тя е от ЛЕВСКИ.И не е заблудена ,като тебе...

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    pi6leme mul4i tam 6ot pi6kata 5 santa i ti tarikat stana xaxaxa ta eba u tupeto lape

RED OR DEADDD !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    pi6leme mul4i tam 6ot pi6kata 5 santa i ti tarikat stana xaxaxa ta e** u tupeto lape

RED OR DEADDD !!!
    BLUE OR DEAD ,NEVER RED!!!

СМЪРТ ЗА МИЛКО БАЛЕВ,СМЪРТ ЗА цС*ка!!!

СЕДЕМ МЕТРА Е ВРАТАТА-
    СЕДЕМ ГОЛА НА ЧОРБАТА!
    БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА,
    БИЙ, БИЙ, БИЙ

Чорбари навсякъде почвате темата ЛЕВСКИ-цС*ка.Като влезнете в ШЛ или биете с 7 гола ,тогава ми се обадете...

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    eh takiva malki govedca rogati kat tebe mnogo gi obi4am da ta hvana 1 put live 6a vika6 SAMO CSKA cql jivot we pi6leme ta iba u baluka skrii sa we pi6leme ako ta vidq NQKOGA 6a razbere6 koi kuf e ta iba u sme6noto lape

RED OR DEAD !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си