- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да сваля едно момиче от класа ми...
Здравейте
От моя клас има едно момиче ,което много харесвам.Аз я закачам обарвам я,правя и комплименти и на нея и харесва.Като пусна някакъв лаф ,почти винаги се смее.Казвала ми е че съм печен ,но че се лигавя много....И се чудя ,какво мога да направя да я сваля...
Еми преди това се чуда ,какво да направа да я спечеля и да ме хареса още и след това да и предложа...
Мисля, че е ясно - ти вече я сваляшНо предполагам, че си нямал точно това предвид, а какво да направиш, за да тръгнете..Ами..зависи от това какво точно искаш.Ако само те кефи и искаш да тръгнете заради това, а не, че си хлътнал, излезте някъде.Покани я на кафе, примерно, ако няма нищо против кафенета.Разбери къде обича да ходи и я заведи там.Но се дръж по-сериозно - щом тя ти е казала, че си лигав, значи трябва малко да поуспокоиш топката - всички харесват веселяците, но някои просто прекаляват с веселенето и се отнасят към всичко с несериозност.Лично аз не познавам момиче, което да харесва несериозно отношения от страна на момчето, когато става дума за нещо сериозно.
Щом излезете, другото е по-лесно.Обръщай й внимание, гушкай я и в един момент ти ще си усетиш дали да я целунеш.Това го казвам, в случай, че тя ти пуснеАко не стане, пиши пак.
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Еми не само ме кефи ,но искам и да тръгнеме,защото това е едно от малкото свястни момичета на моята възраст ,които прознавам.Мисля да я "обработя" още малко :PПървоначално написано от morsmordre
А аз мисля че той е лигав, защото тя е покрай него и той се притеснява. Опитва се да прикир това или с лигня (по-лесния начин) или с още по-голямо количество шеги, второто е нож с две остриета, ще те харесват защщото си забавен, но ще решат че си несериозен. Трябва да се контролираш малко, най-добре да вършиш сериозна работа с шега на уста. Айде успех.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
На колко години си все пак? ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
залагам между 15-17, да видим дали ще се окажа прав.
14-8ми клас..Първоначално написано от Drak'thul
ПП Аватара ти - WAR 3![]()
намали лигнята защото прекалените лигльовци не вървят. ако се лигавиш с мярка имаш по-големи шансове. покажи й че имаш и сериозна страна.
Как да и покажа ,че имам сериозна страна???Първоначално написано от Lake_bodom
Поспри с лигнята, но си остани веселяк .. момичетата на квито и години да са много се дразнят и ядосват от шегички обиждащи женския род като цяло затва ги избягвай ( е има и изключения ) .. иначе я каниш някаде на кафе ала бала, дръж се сериозно и тя ще разбере за кво става на въпрос или направо действай ..Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
..
И да - тва на аватара ми е Драк'Тул от кампанията на War3 TFT ..![]()
Като спреш да я 'обарваш', кретен...Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
определяш сериозната си страна и я показваш. каква е тя - не мога да ти кажа, защото не те познавам.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Еми аз последния път ,като я "обарах" веднага и се извиних и и казах ,че е много готина и секси и просто не мога да се сдържа и тя така се изчерви...
ПП От ДотА ЪарЛОка![]()
На прав път си ..Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
И в Дота го има .. маже ..
Дайте някакъв съвет да и се харесам повече преди да и предложа!
Мерси предварително .
Найстина ли мислиш, че това е добра идея? .. Човек е това което е .. не е добре да се прави на това което не е .. рано или късно всичко излиза наяве .. може да направиш много неща при които ще й падне ченето, но след това? .. Тя ще разбере .. жените ги знаят тия работи ..Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Бъди себе си .. и действай .. на тия години няма какво да се замисляш ..![]()
Щом си и казал вече има някаква представа. Припомни и го и и кажи че си съвсем сериозен (щото щом се лигавиш може и да не те е взела на сериозно, и в тоя момент не трябва да се лигавиш, ама изобщо, даже и много забавен не трябва да си), казваш и че много я харесваш и че искаш да сте нещо повече от приятели, и след това я каниш да излезете след даскало на кафе.
Исках да кажа ,че искам да ме забележи още....
eiiiiiiiiii bah maa mu 8mi klas ve4e goveda 4e i vlubeni goveda vari pasi treva ne sa zanimaai 6a ot4ai6 momi4eto we pi6lemeeeeeee ili smeni otbora weeeeee blk
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Първоначално написано от KuReC
ТИ си по-смешен ,даже и от жалкия си отбор.
АХах ,а и момичето разбира от футбол и тя е от ЛЕВСКИ.И не е заблудена ,като тебе...
pi6leme mul4i tam 6ot pi6kata 5 santa i ti tarikat stana xaxaxa ta eba u tupeto lape![]()
![]()
![]()
RED OR DEADDD !!!
BLUE OR DEAD ,NEVER RED!!!Първоначално написано от KuReC
СМЪРТ ЗА МИЛКО БАЛЕВ,СМЪРТ ЗА цС*ка!!!
СЕДЕМ МЕТРА Е ВРАТАТА-
СЕДЕМ ГОЛА НА ЧОРБАТА!
БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА,
БИЙ, БИЙ, БИЙ
Чорбари навсякъде почвате темата ЛЕВСКИ-цС*ка.Като влезнете в ШЛ или биете с 7 гола ,тогава ми се обадете...
eh takiva malki govedca rogati kat tebe mnogo gi obi4am da ta hvana 1 put live 6a vika6 SAMO CSKA cql jivot we pi6leme ta iba u baluka skrii sa we pi6leme ako ta vidq NQKOGA 6a razbere6 koi kuf e ta iba u sme6noto lape
RED OR DEAD !!!![]()
![]()
![]()
![]()