.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Еми сигурно първоначално ще се дръпна следва един проницателен погледа и ще го целуна каква романтика

Супер фен
    Ако харесвам момчето ще ми стане яко!!!А ако не го харесвам...ще си изяде шамара.... Така че разбери дали те харесва и тогава действай!!!!!!

Голям фен
    Град
    sf

Re: Ще си изям ли шамара ако я целуна спонтанно?

Цитирай Първоначално написано от Faintman
    Много ме интересува какво мислите и какво бихте направили(момичета)
    zavisi...takava celuvka moje da bude i mn hubava i iznenadata ot neq da bude mn priqtna,no moje i da ne e...risk...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    абе как така слу4айно да целунеш моми4е
    на среща, на купон4е или както я гледаш в даскало примерно да си седи на 4ина или на улицата да я целунеш - виж ако е имало дори някъв опит за забивка вероятно няма да има шамар, е виж оба4е ако е слу4айно ей тъй може да отнесеш мн пове4е от шамара, особено ако не познаваш гаджето й...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Azzzzzzz
    Guest

mhm

Ти за един шамар ли си .... като те удари просто и се усмихни и си обърни гърба и си тръгни/изчезни/ и не я търси по никакъв начин .. потърси ли те тя... значи си победител ...просто игра шашкаш я ,посля я изоставяш замислена

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Re: mhm

Цитирай Първоначално написано от Azzzzzzz
    Ти за един шамар ли си .... като те удари просто и се усмихни и си обърни гърба и си тръгни/изчезни/ и не я търси по никакъв начин .. потърси ли те тя... значи си победител ...просто игра шашкаш я ,посля я изоставяш замислена
    ммхмм... това ми изглежда добра идея

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

Re: mhm

Цитирай Първоначално написано от Azzzzzzz
    тва е мн мн тъпа идея
    нека бъдем 4естни - има моми4ета, които дори и мн да те харесват, никога няма да ти се обадят първи, защото не са свикнали или ги е срам
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    karlovo

:)

vij sq ako as sam na neino mqsto i ako izpitvam 4uvstva kam teb mnogo qsno 4e nqma da se drupna ama ako ne ispitvam nqma da te udarq 6te pogovorim i 6te ti kaja kakvo izpitvam i tva e no pone as ako sam nqma da te udarq nikoga [/i]

666 nqkoi si
    Guest
    Vish sega az imam edna druga ideq: Znachi priblijavash se kam neq poglejdash q v ochite s edin mil kraveshki pogled i bavno q celuvash sledkato se drupnesh ot neq vish kakva i e reakciqta i fizionomiqta i i kaji...Vish prosto mi se iskashe otvutre da te celuna ne mi se syrdi [razbirase ako e otricatelna kam teb] a ako i e haresalo pak q celuni

Голям фен
    Онзи ден един приятел ме попита същия въпрос.Лично аз,ако харесвам момчето,ще ми стане мн приятно,но ако не ми е особено приятел едва ли ще му се размине само с един шамар
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми ако изпитвам симпатий към момчето много ще се зарадвам и ще му отвърна ,а след това ще го питам или "Какво беше това?" или ще му кажа "Отдавна трябваше да го направиш!".А ако не ми харесва момчето сигурно ще изяде шамара ,но зависи от настроението.

Голям фен
    Град
    sofia
    eeeeeeee aide kude iz4ezna kvo stana??!?!?!otnese li 6amara ili ne
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

пича отстреща
    Guest
    Да бе.Кво толкова един шамар.Нито ще ти е първия нито последния.Ако ти бие шамар усмихни й се и й кажи 'Определено си струваше' и след това си тръгни, но не обръщай гръб, а тръгни към нея и като я подминаваш и намигни

Guest
    Интересна тема
    Може и аз да пробвам
    Един шамар от момиче сигурно няма и да го усетя \/

Mi da ti kaja 4estno ako q poznaa6 otdavna i misli6 4e q kefi6,davai az na neino mesto nema da ti biq 6amar.No ako q poznaa6 ot skoro i ei taka i naleti6,az na neino mqsto ne samo 6amar 6tqh da ti biq ami 6tqh naprao edna tupalka da ti nabiq.Taka 4e preceni sam,tva sa moite suveti !!! :P
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

ti puk za edin 6amar li si :P mislq 4e e gotino kato ideq, no ne o4akvai mnogo. Ako te udari nedei mn da se strqska6 vse pak shte q stresne6 malko uspeh !

Spontannata celuvka e super qko ne6to no da si budem 4estni-li4no pri mene-ako me celune mom4e koeto haresvam ili pone mi e simpati4en ne se znae koga 6te spreme ,no ako me celune mom4e koeto hi4 ne me kefi napravo 6te go spukam ot boi

sme6ko0o
    Guest
    Men sa me celuvali spontanno.Kogato me celuna mom4eto koeto i az haresvah ne se otdrupnah daje mu otgovorih na celuvkata,no kogato tozi koito ne mi haresva6e...

Голям фен
    Град
    Бургас
    ако ми харесваш ще отвърна на целувката , ако ли не ще се дръпна и в зависимост от случая може да не кажа нищо или да кажа "какво правиш.." (да се размрънкам) аа може и шамарче дам

Голям фен
    zavisi ako i tq ima nqkakvi 4ustva kym teb edva li shte te udari,no ako ne moje da te ponasq 100% shte si go isprosish toq shamar....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си