.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    horaa pomosht,nqmam vreme i navika su6to da se grimiram,a mnogo se haresvam s grim,molq vi kajete mi koga uspqvate vseki ili po4ti vseki den da namerite vreme da se grimirate plsss
    Ако си втора смяна-ясно.Ако си първа-ми аз лично ставам в 5.Вземам си хубав,продължителен душ,може и с косата,готова съм облечена до към 6 и 15-20,нагласям си косата до 7 без нещо(ако ми остане време до 7,си правя чайче),гримирам се до 7 и нещо,в 7 и 30-парфюм,пари,джи-ес-ем,бележник,чанта,ключове и се изнасям
    Леле ставаш в 5 часа
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    horaa pomosht,nqmam vreme i navika su6to da se grimiram,a mnogo se haresvam s grim,molq vi kajete mi koga uspqvate vseki ili po4ti vseki den da namerite vreme da se grimirate plsss
    Ако си втора смяна-ясно.Ако си първа-ми аз лично ставам в 5.Вземам си хубав,продължителен душ,може и с косата,готова съм облечена до към 6 и 15-20,нагласям си косата до 7 без нещо(ако ми остане време до 7,си правя чайче),гримирам се до 7 и нещо,в 7 и 30-парфюм,пари,джи-ес-ем,бележник,чанта,ключове и се изнасям
    Как може да има такива суетни хора БОЖЕ, осъзнайте се поне малко....

Иначе по темата...хм гримът ми от лятото е същия, не съм го сменила от влажното време, ама щото не се размазвам Слагам телесни сенки, някой път кафеникави, спирала на Лореал и лек кафяв молив. Ако не забрая и гланц - за 7-8мин сутринта съм готова, като съм оправила и косата само дето като теле съм излязла

Водоустойчива спирала , малко молив и гланц - това е .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Повече от фен
    Abeee hora, izumqvate me...mi 4isti4ko i prosti4ko...daite malko pove4ko pari za grimove na Manhattan ili burjoa...e tiq razmazvane nqmat, az specialno polzvam moliv, spirala, o4na liniq, fon-dio-ten i 4ervilo na manhattan....nqmam problemi, a lqtoto i na plaja hodeh grimirana, na men pone mi be6e spokoino daje vyv vodata kato vlizah...ne se razmazvat, hubavi sa. A kolkoto do kosata...i moita e mnogo zle, osobeno kogato re6a da q izpravq (za6toto sam dosta kadrava) sedi taka nai-mnogo 2-3 4asa, a ako e vlajno vremeto...prosto togava izliza 4e sym q gorila naprazno

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Abeee hora, izumqvate me...mi 4isti4ko i prosti4ko...daite malko pove4ko pari za grimove na Manhattan ili burjoa...e tiq razmazvane nqmat, az specialno polzvam moliv, spirala, o4na liniq, fon-dio-ten i 4ervilo na manhattan....nqmam problemi, a lqtoto i na plaja hodeh grimirana, na men pone mi be6e spokoino daje vyv vodata kato vlizah...ne se razmazvat, hubavi sa. A kolkoto do kosata...i moita e mnogo zle, osobeno kogato re6a da q izpravq (za6toto sam dosta kadrava) sedi taka nai-mnogo 2-3 4asa, a ako e vlajno vremeto...prosto togava izliza 4e sym q gorila naprazno
    Ммм...трайно изправяне как ти звучи? А между другото коя по-точно спирала Манхатън ползваш?Защото аз попринцип не съм доволна от тях...Червилата повечето са по-матови,а сега скоро си взех спиралка-VOLUME-LASH 3X1|Mascara-extra-volume| и е ...УЖАСНА Не сплъстява много миглите,но не ги удължава,нито извива както трябва,нито оцветява,нито сгъстява....направо ще я хвърля в кошчето за боклук Да си бях взела Буржоата ама защо ли се вслушах в една приятелка...

Повече от фен
    e_l_i_z_a, povqrvai mi porbvala sam an frizior da mi izpravqt kosata,,,e ne stava i ne stava, napravo e ujasna...ama kvo da se pravi, nalaga se da svikvam...za napred v jivota...dokato si vzema edna peruka... xaxaxa, abe q daite edna ideq kak da si mahna 4erniq cvqt na kosata, iskam da se napravq 4ervena, ama taz 4erna boq... s Blondor mn 6teizgori...iskam da e po nqkakav na4in deto nqma da izgori mnogo

da si priznaq ne mi puka ko 6e stane s grima mi - kato izlqza da sam oki pak kato se pribera i po cqloto mi lice da se razmacalo xi4 ne mi dreme
    ina4e si karam kakto po vsqko drugo vrene : spirala glanc i ot vreme na vreme malko moliv ili 4erni senki kolkoto za raznoovrazie

miloto{f}
    Guest
    a az pak mnogo obi4am da se grimirvam!sled fon diu tena slagam o4na liniq posle spirala,posle moliv,posle ruj i taka natatak!!!i est zavisi ot grima,ako e nqkakav bokluk za 2leva mnogo qsno 4e 6te se razmaje!!!! ako polzva6 oba4e ka4estvceni na dior,chanel ili lankom i t.n vsi4ko 6te e ok!!!!

Цитирай Първоначално написано от miloto{f}
    a az pak mnogo obi4am da se grimirvam!sled fon diu tena slagam o4na liniq posle spirala,posle moliv,posle ruj i taka natatak!!!i est zavisi ot grima,ako e nqkakav bokluk za 2leva mnogo qsno 4e 6te se razmaje!!!! ako polzva6 oba4e ka4estvceni na dior,chanel ili lankom i t.n vsi4ko 6te e ok!!!!
    dior? shanel? za balgariq li stava duma ?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от sladka_niki
    Цитирай Първоначално написано от miloto{f}
    dior? shanel? za balgariq li stava duma ?
    Има ги,продават се Но попринцип не е нужно чаааак толкова качествен грим за добри резултати Но попринцип се продават

Здрасти! Аз за съжаление имам малък проблем с очите и избягвам да се гримирам.А иначе,си слагам доста лек.Само молив и бледо розово.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

miloto{f}
    Guest
    emi da za balgariq stava vapros!!!az sam ot razgrad,no po4ti vsqka sedmica sam vav varna i ot tam si kupuvam ka4estveni grimove,ot ka4estvenite magazini estvestveno!!!

Фен
    Град
    Varna
    vypreki vremeto dyjd,snqg grimat mi ne se razmazva
    ako ti se razmazva grima izpolzvai vodoystoi4ivi ,no moite sa obiknoveni i pak ne se razmazva
    Only God can Judge me... Be the Best!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си