.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Guest

Malko pomo6t ot po opitnite

Zna4i lqtoto bqhme na more s na edin moi prqitel daskaloto i tam s zapoznah s edno momi4e koeto mnogo haresah dori izturvah edin golqm 6ans za6toto neznam tva e purvoto momi4e ot koeto me e sram prosot dosq sam nqmal problemi nemojeh ni6to da i kaja nz za6to taka .svur6i moreto no neq nemojeh da e zabravq hodihme 1-2 puti s teq ot moreto i tq na kafe d se vidim a y no ni6to nemojeh da napravq fanah si i priqtelka no pak taka sq ve4e skusah i minaliq den pak e vidqh zdrasti a y kak e iam 4yvstvo 4e mnogo mi se kefi dori toq moq priqtel mi vika6e 4e kato bila razbrala 4e si iam priqtelka i bilo stanalo nogo kofti.sq sigorno neznae 4e sam skusal no i da znae nemgoa da napravq ni6to se spi4am prosto neznam za6to taka .Naistina tva momi4e mnogo me radva i me kefi.PLS pomognete daite mi nqkakuf savet.
    za6toto naistina iskam da sum s neq

Повече от фен
    Не съм от "опитните", но все пак...

Срам.. гадно нещо е тва. Май си влюбен. Но замисли се, тя явно те харесва, ти я харесваш, няма какво да му мислиш. Излез няколко пъти с нея докато така да кажа свикнеш и после нещата ще се наредят от самосебе си.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`

Срам.. гадно нещо е тва. Май си влюбен. Но замисли се, тя явно те харесва, ти я харесваш, няма какво да му мислиш. Излез няколко пъти с нея докато така да кажа свикнеш и после нещата ще се наредят от самосебе си.
    i az ne vijdam problem, DEISTVAI... i uspeh

Guest
    Da no neznam kak da se prestra6a nevurvi da izpiq edna vodka i da ida i da luham na alkhol .Prosto nemoga i nemoga neznam za6to taka moje bi kakto kazvate sam istinski vluben

Мега фен Аватара на koalka
    Аз не съм опитна,но ще ти дам съвет какво да направиш.Следващият път като я видиш я покани на среща и от там вече каквото стане-стане.Но положи усилия да я поканиш,а не да се срамуваш,защото така надали нещо ще стане.

Супер фен
    аре праи квото искаш що мъ занимаваш?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`

Именно ... абре хора ,искам и аз някое момиче от тези които харесвам да ме харесва и тя.. това за мен ще е ,,върха на сладоледа'' и аз както всички имам мечти , но нещо не се осъществяват

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Аз не съм опитна,но ще ти дам съвет какво да направиш.Следващият път като я видиш я покани на среща и от там вече каквото стане-стане.Но положи усилия да я поканиш,а не да се срамуваш,защото така надали нещо ще стане.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

незнам колко съм опитен ама братле... земи се малко в ръце мъж си все пак ясно е че изпитваш чувства към това момиче и това ти пречи да бъдеш с някоя друга(поне така си мисля), но все пак пак повтарям ЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ и аз съм бил в такова положение мисля че 2 пъти до сега, просто докажи че си готин без да те е срам и спичане, но знай ли човек какво търси момичето случая е емоционален и те съветвам да действаш без срам без нищо срама прави човека хубав, но и го прави отчаян ...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    напълно съм съгласна с koalka
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си