Sajaliavam ako temata ne e za tuk,prosto neznaeh kade da q pusna.Moje da vi se stori glupavo,da,moje bi e.Az si imam me4ta i to e dosta goiama i dori nadhvurlq vuzmojnostite mi,no niama zna4enie.Moita me4ta e izvan predelite na BG i naistina e trudno osushtestvima,no az viarvam v neq - viarvam v sebe si i v sobstvenite si ka4estva.Moje da vi prozvu4i naduto,no ne e.Az prosto znam,znam 4e moga i iskam da vi kaja 4e vseki ot nas moje da osushtestvi me4tite si nezavisamo kakvi sa i nezavisimo ot vunshnia vi vid.Povecheto ot mladoto pokolenie dnes e mnogo kompleksiran to4no zardi tova kak izglejda .. A ne triabva !Ako se stremite,iskate,i viarvate v sebe si i me4tite si,i pravite vsichko nujno da se osushtesviat...niakoi den te shte stanat realnost.Moje da vi se stori glupavo ili bezsmisleno vsi4ko tova,koeto napisah,no az ne mislia taka.Prosto iskam da kaja na onezi,na koito gi e strah ot budeshteto i mechtite si da vdignat visoko glava i da vurvqt po putia po koito iskat,a ne po koito niakoi gi kara.Ne se ot4aivaite .. s oporitost,trut i viara vsichko se postiga..dori tova,koeto mislite za nepostijimo....Ako iskate da si pogovorim ili da mi kajete neshto moje da go napishete tuk ili na onlyou@abv.bg .. Tnx {}

Moderated by miloto
т.1 от Правилника