- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя група...
1.Red Hot Chilli Peppers
2.Evanescence
3.The Rasmus
4.Linkin Park
5.Nightwish
6.Marilyn Manson - голям сладур е
Therion
Предстоят им концерти и в Сърбия и в Румъния, но рабира се не и в България.![]()
много бих искала да видя в България the pussycat dolls или black eyed peas
моля те кажи ми сигурна ли си?Първоначално написано от mimkata_kaulitz
не е вярно разбира се.Първоначално написано от reni kaulitz
какво разпространявате неверни слухове и само заблуждавате наивните фенове.
Най-вече Cypress Hill и Judas Priest. След това Testament (вече съм им бил на концерт), Evergrey (за жалост няма да мога да отида но концертите им
), Metallica, Halford (отделно от Джудас), Beseech, The Kovennant, Therion, Crematory, Opeth, Limp Bizkit, System of a Down, Amon Amarth, Rammstein, Apocalyptica (няма да откажа още един концерт), A-Ha, Beastie Boys.
Като отделни изпълнители бих искал Everlast и Alice Cooper.
Това са общо взето. Съжалявам че не мога да отида на концерта на Евъргрей, ама това е положението.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Най-вече Cypress Hill и Judas Priest. След това Testament (вече съм им бил на концерт), Evergrey (за жалост няма да мога да отида но концертите им
), Metallica, Halford (отделно от Джудас), Beseech, The Kovennant, Therion, Crematory, Opeth, Limp Bizkit, System of a Down, Amon Amarth, Rammstein, Apocalyptica (няма да откажа още един концерт), A-Ha, Beastie Boys.
Като отделни изпълнители бих искал Everlast и Alice Cooper.
Това са общо взето. Съжалявам че не мога да отида на концерта на Евъргрей, ама това е положението.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
На 15 Януари 2007, Евънесънс за душата!![]()
Pussycat Dolls i Sean Paul
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
от колко часа ееееееееееееееееПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Братле, в Канада ли си?Първоначално написано от p4elata_brumze
Аре весело изкарване на концерта...
Иначе аз искам да гледам Europe, Whitesnake, Iron Maiden, Judas Priest, AC/DC, Pantera (но никога няма да мога, R.I.P., Dime), Megadeth, W.A.S.P., Ozzy Osbourne (отново), Steve Vai (отново) и естествено Tokio Hotel - ебаФФФФкаа, ххахаха...
2 вече съм видял Whitesnakе u Deep Purple сега ако може и ACDC да дойдат ще е мноо яко
на W.A.S.P. неможах на даскало бях![]()
Obituary(пак),Kultur Shock(пак),Morbid Angel,Dimmu Borgir,Satyricon,Death(),Iron Maiden,Vader,Iced Earth,Cannobal Corpse(5 март догодина
),тия се сещам засега.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Всъщност групите,които искам да видя на живо в България са доста.За нещастие шанса за осъществяването на тези концерти е прекалено малък...![]()
Rammstein![]()
Merilyn Manson
Metallica (за 2ри път,на първия концер не бях,за което ме е яд)
подкрепям избора ти напълноПървоначално написано от magesnik
![]()
GGGGGGGGG-UNIT :P otdelno-Eminem,2pac(nema kak),Snoop Dogg,Chamillionaire,Bow Wow,Nate dogg,samo 50 cent i mnogo drydi koito ne mi se pi6at 6o to ma e marzel mn
![]()
Nine Inch Nails - страхотни шоута правят с много светлийнни ефекти
Rammstein - поради същата причина
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Slayer,Dimmu Borgir,Hammerfall,Dark Tranquility,Carcass,Obituary,Iron Maiden,Judas Priest
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
temata e SuPeR =D>
Placebo и Red Hot Chilli Peppers![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
him,evanescence,korn,nightwish,3 doors down,fort minor(tqx nai-mnogo) i mai sa tova
Ima dva tipa xora:
1.Tezi koito me xaresvat
2.I tezi koito mogat da varvqt po dqvolite...
ako ne az - Koi...?
ako ne taka - Kak...?
ako ne sega - Koga....?
HIM
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Tokio Hotel
Tokio Hotel THE BEST