- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път
Zna4i na men 6te mi e za pyrvi pyt i na priqtelkata mi sy6to. Ta kato ose6tam 4e 6te svyr6vam i sym s prezervativ kakvo da napravq- da go izvadq i da se izprazna v prezervativa ili kakvo? Pls help![]()
хах абе пич ти на колко си бе? 11-12 за кво мислисш, че е тоя презарватив??? Ако искаш свършвай там, ако искаш го извади и свърши в/у нея![]()
най-добре фърляй навън, че още си нов в занаята и да не стане фал
Mi trqbva da se slozi hubavo, ama ne sym spec po tiq rabotiAbe 6te gledam da ne stane gaf
Nai-dobre takaПървоначално написано от krem4et0
![]()
абе луд ли си , в презерватива е шит да се свършва, направо го вади и пръскай семето на познанието![]()
Свършвай си вътре бе, нали затва е тоя презерватив!![]()
А тва дет го разправят 4е можело да се скъса и да свършиш в нея без да искаш и да напраите гаф - усеща се като се скъса презерватива. И ако някой мъж се оправдае с тва 4е не го бил усетил кога се бил скъсал - не вярвайте - няма как да ти е на оная работа, да се скъса и да не разбереш!![]()
Със бол мъже сме си говорили по въпроса
![]()
Робинята на Quench
Не е вярно!На мен се с лучвалопрезерватива да има много малка дупчица (все едно е направено с дебела игла),което не може да се усети.Единствено можеш да го видиш като го напълниш с вода.Първоначално написано от SINDEL
Тва ми понамирисва на "Отмъщението на аптекарката 2"Първоначално написано от {Sweet_Dreams}
Бъзикам са.
Просто си купувайте качествени презервативи(е те също не са застраховани,но все пак...) ,а не тея от 20 стотинки.![]()
може да се случи на всеки презерватив.На мен се случи на Durex Extra Safe.Така че вски трябва да си има едно на ум.И за най-сигурно не свършвай в нея независимо дали с или без презерватив!
Еми пич най-добре гледай да не е в неяАз първия път не сварих да си го искарам ..... Най-важното е добре да си сложиш презерватива и да не се присняваш и сичко ще е ОК
Успех !!!
Първоначално написано от Forslor
аха според мен тряя да ги забранят тея шибани по 20 ст презервативи-за ко ги има и те не знаят
Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!
Ами,ако не се лъжа презерватива е за това,за да свършваш в него.Но вземи някой по-качествен и вземи да прочетеш нещичко за първия път.
A q kazete koi prezervativi sa nai hubavi? Nqma zna4enie kolko sa skypi, no vaznoto e da sa ka4estveni![]()
ми аз ти препоръчвам дурекс : )
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Първоначално написано от SINDEL
Мога да ти кажа, че това изобщо не е вярно! При мен се скъса веднъж и аз изобщо не бях усетил.. и така се беше скъсал, че все едно съм съм си сложил някво ластиче...Добре че беше мацката да го усети чеее...
![]()
emi vzemi si durex!no po-dobre go svar6i na vanka!dori edna malka nezabelejima dup4ica na prezervativa kolkoto i klasen da e toi moje da predizvika mn problemi!kato za parvi pat ako useti6 kato po4ne6 da svar6va6 izkarai...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
za kvo ti e condom we svur6vai vutre da vidim ko 6i stani
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Презарвативи COOL, мисли с главата си![]()
мисля че нея ще я накефи ако свършиш някъде върху нея.Ама все пак земи я питай да не стане фал![]()
![]()
![]()
![]()