.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    pi4agata666
    Guest

Първия път

Zna4i na men 6te mi e za pyrvi pyt i na priqtelkata mi sy6to. Ta kato ose6tam 4e 6te svyr6vam i sym s prezervativ kakvo da napravq- da go izvadq i da se izprazna v prezervativa ili kakvo? Pls help

Guest
    хах абе пич ти на колко си бе? 11-12 за кво мислисш, че е тоя презарватив??? Ако искаш свършвай там, ако искаш го извади и свърши в/у нея

Супер фен
    Град
    Мбабане
    най-добре фърляй навън, че още си нов в занаята и да не стане фал

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Извади пениса от влагалището й,както е с презервативът малко преди да свършиш. Може да се е скъсал и все пак това значително намалява рискът от нежелани последици-болести или бременост!

Милия той :P Едва ли за първи път като му е, може да се контролира кога да го вади и къде да свършва....

Пич свършвай си в презерватива, няма от какво да се притесняваш.

Хубаво е да съумееш правилно да го сложиш. Ако не си сигурен, помоли приятелката ти да ти помогне с поставянето.

pi4agata666
    Guest
    Mi trqbva da se slozi hubavo, ama ne sym spec po tiq raboti Abe 6te gledam da ne stane gaf

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Извади пениса от влагалището й,както е с презервативът малко преди да свършиш. Може да се е скъсал и все пак това значително намалява рискът от нежелани последици-болести или бременост!
    Nai-dobre taka

Супер фен
    абе луд ли си , в презерватива е шит да се свършва, направо го вади и пръскай семето на познанието

Мега фен
    Град
    SF
    Свършвай си вътре бе, нали затва е тоя презерватив!
    А тва дет го разправят 4е можело да се скъса и да свършиш в нея без да искаш и да напраите гаф - усеща се като се скъса презерватива. И ако някой мъж се оправдае с тва 4е не го бил усетил кога се бил скъсал - не вярвайте - няма как да ти е на оная работа, да се скъса и да не разбереш!
    Със бол мъже сме си говорили по въпроса

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    А тва дет го разправят 4е можело да се скъса и да свършиш в нея без да искаш и да напраите гаф - усеща се като се скъса презерватива. И ако някой мъж се оправдае с тва 4е не го бил усетил кога се бил скъсал - не вярвайте - няма как да ти е на оная работа, да се скъса и да не разбереш!
    Не е вярно!На мен се с лучвалопрезерватива да има много малка дупчица (все едно е направено с дебела игла),което не може да се усети.Единствено можеш да го видиш като го напълниш с вода.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {Sweet_Dreams}
    Не е вярно!На мен се с лучвалопрезерватива да има много малка дупчица (все едно е направено с дебела игла),което не може да се усети.Единствено можеш да го видиш като го напълниш с вода.
    Тва ми понамирисва на "Отмъщението на аптекарката 2" Бъзикам са.
    Просто си купувайте качествени презервативи(е те също не са застраховани,но все пак...) ,а не тея от 20 стотинки.

може да се случи на всеки презерватив.На мен се случи на Durex Extra Safe.Така че вски трябва да си има едно на ум.И за най-сигурно не свършвай в нея независимо дали с или без презерватив!

Фен
    Град
    Dance Department
    Еми пич най-добре гледай да не е в нея Аз първия път не сварих да си го искарам ..... Най-важното е добре да си сложиш презерватива и да не се присняваш и сичко ще е ОК Успех !!!

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от {Sweet_Dreams}
    Тва ми понамирисва на "Отмъщението на аптекарката 2" Бъзикам са.
    Просто си купувайте качествени презервативи(е те също не са застраховани,но все пак...) ,а не тея от 20 стотинки.

аха според мен тряя да ги забранят тея шибани по 20 ст презервативи-за ко ги има и те не знаят
    Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами,ако не се лъжа презерватива е за това,за да свършваш в него.Но вземи някой по-качествен и вземи да прочетеш нещичко за първия път.

pi4agata666
    Guest
    A q kazete koi prezervativi sa nai hubavi? Nqma zna4enie kolko sa skypi, no vaznoto e da sa ka4estveni

ми аз ти препоръчвам дурекс : )
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

The LiOn
    Guest

Мога да ти кажа, че това изобщо не е вярно! При мен се скъса веднъж и аз изобщо не бях усетил.. и така се беше скъсал, че все едно съм съм си сложил някво ластиче... Добре че беше мацката да го усети чеее...

Голям фен
    emi vzemi si durex!no po-dobre go svar6i na vanka!dori edna malka nezabelejima dup4ica na prezervativa kolkoto i klasen da e toi moje da predizvika mn problemi!kato za parvi pat ako useti6 kato po4ne6 da svar6va6 izkarai...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    za kvo ti e condom we svur6vai vutre da vidim ko 6i stani
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Презарвативи COOL, мисли с главата си

мисля че нея ще я накефи ако свършиш някъде върху нея.Ама все пак земи я питай да не стане фал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си