- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak se razbira 4e se e skusal prezervativut???Pls answer me
Purvo iskam da vi se izvinq za tupiq vupros...sigyrno na pove4eto ot vas 6te vi se stori super glupavo i nevejo kak moje da pitam takova ne6to i 6te mi se prismeete no mnogo se nadqvam da ima takiva koito seriozno da mi otgovorqt.Pitam za6toto ne sum pravila sex,no suvsem skoro 6te pravq i mnogo se pritesnqvam ot falovete koito nqkoi put stavat s prezervativite!Zatova mnogo vi molia kajete mi kak se razbira 4e se e skusal prezervativa...momi4eto use6ta li ne6to...ili mom4eto i kakvo po to4no???Znam 4e ako eventualno tova se slu4i se pie Postinor Duo!Su6to taka molia vi preporu4aite mi marka prezervativi,koi sa nai-ka4estvenite i nadejdnite i nai-skupite,to nikoga ne e napulno sigyrno no e po dobre da se pozlvat izpitani marki!Ne6to drygo trqbva li da se polzva pi purvia put,kato predpazno sredstvo?Shte sum vi mnogo blagodarna ako razqsnite tezi ne6ta![]()
emi neznam kak se razbira dali prezervativur se e skusal...pone na men ne mi se e slu4valonoo hubavi marki na prezervativi sa Vitalis i Cool
![]()
Mi az izob6to ne sam opitnaNali me razbirash,no za marka znam 4e Durex sa mnogo dobri
Neka nqkoi drug ti razqsni ostanaloto,za6toto i az neznam
no pri pove4eto slu4ai koito sam 4ela dvoikite razbirat 4e prezarvativa se e skasal sled akta.Neznam sega ne me slu6ai
Uspeh
Po-dobre da si obichal i da si zagubil,otkolkoto nikoga da ne si obichal!
ами презерватива когат се е късал се е разбирало след като свършим и приятеля ми като си го "извади" ... аз не съм усетила нищо... а хубави презервативи са Спортекс - оргазъм или нещо такова- абе едни в лилава кутиика - спираловидни много ни допадат) е това е и айде късмет на сефтето :P
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Ами честно казано незнам,мисля че то се усеща
по някакъф начин
Zna4i ne se nadqvai 4e o6te ot purviq put 6te vi trqbvat prezervativi,za6toto moje da ne stane vednaga. No ako iska6 da ne zabremenee6 izpolzvaite SPORTEX poneje sa ligavi i se purzalqt huvabo a ne kato drugite. Pone 6te vleze. I toi trqbva da izleze ot teb predi da se e izhvurlil za da e siguren 4e prezervativa ne se e skusal.Uspeh
Za tazi marka SPORTEX nqkude iz tozi forum pro4etah mnenie 4e mnogo se kusat???Po princip sum 4yvala 4e DUREX i LIFESTYLES sa nai-dobri...no ne moga da precenq za tova ocenqvam va6ite otgovori i mneniqa puk za skusan prezervativ vse po ne6to trqbva da se razbere???ako tuka ima nqkoi na koito my se e sly4valo da spodeli plsss
И аз знам за Durex че са добри,а за другите марки не мога да кажа...и по темата не съм много на-ясно как се разбира като стане фал,дано някои по опитен да разясни защото и аз искам да разбера.
SPORTEX са абсолютни боклуци...сама каза,че искаш скъпи презервативи пробвай с LifeStyles или Дурекс...при нас с приятеля ми презерватива се скъса и беше Спортекс,а с други не сме имали проблеми и оттогава просто забравихме за тях!Пък и имат горчив вкус и ако искаш да му правиш френска любов след тва например няма да можеш....а как може да се разбере...ми не знам при нас той го видя по време на самия секс и го сменихме....иначе не съм убедена,че може да се усети по някакъв начин....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Mnogo ti balgodarq za mnenietoПървоначално написано от pinK_Baby
![]()
Pomogna mi,qvno naistina Lifestyles i Durex sa po dobur izbor,ako mi kaje6 i koi vid ot tqh si izprobvala i si dovolna prosto nqma da ima6 ravna
A za tova koeto kaza 4e toi go e vidql po vreme na samia seks kakvo ima6 v predvid,v smisal mqstoto na koeto se e skusal se vijda taka li?Zna4i mai izvoda e 4e trqbva da se polzvat ka4estveni prezervativi i da se oglejda za eventualni gafove
Мога да ти кажа само че което момче или момиче не усети че се е скъсал презерватива е супер зле(с извинение),защото се усеща много и е съвсем друго чувството и за момичето и за момчето.Първоначално написано от unnormal-girl
Пак и тези митове за скъпите презервативи дето не са късали не ми ги говорете едно момче ако не скъса презерватив по време на секс начи не си върши раотата като хората![]()
![]()
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Ето едно професионално мнение поне според менПървоначално написано от Atika
, най-яко е без презерватив и момчето да си свършва другаде но не и вътре, защото ние трябва да пазим момичетата ..... те немогат да знаят кога ще свършим :P Успеххх
![]()
THE END
Admin-Coki:
MAcka gledai sega za markite ti dadoha mn akal, ama kvo da go prai6 toq prezervativ qvno ne sa ti kazali... abh va v typite seks 6te mi praite... zletaaaaaaa. Po temata- zna4i sled kato svyr6ite izvajda6 vnimatelno prezervativa ot priqtelqt si taka kakto go e slojil demek ne go obry6ta6 da izte4e vsi4kata sperma. Sled tui go vryzva6 na vyzel i stiska6 ama leki4ko, to ako e bil skysan pod natiska na vyzduha 6te se razte4e ot nqkade, ako ne e bil skysan nqma ni6to da stane i vsi4ko 6te e ok
Ами ако се скъса вътре повече ,ще усетиш топлата течност![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Е тва е ако е свършил ако не е свършил ще стане по-голям защото и на момчето допира на голо го довъзбужда и ще и е по-топло от самия член .... и ще усеща извивките му (които не може да усеща с гумата)Първоначално написано от MaRiYa_86
Admin-Coki:
Da de ama tova 6te stane pri polojenie 4e e dosta skusanoto,za6toto ako e samo edna malka dup4ica mom4eto nqma da moje da dopre do golo...i nqma da se yseti...dobre de pri skusvane ne e li nai-4esto malka dupkata ili ne e taka???Първоначално написано от Cha0
за вид не знам...ние досега сме взимали супер тънки или класик...много не съм обръщала внимание в интерес на истината,но поне с тях не сме имали проблеми...много важно е и да се сложи правилно презерватива,а и както казаха другите преди мен дори и да го правите с презерватив не трябва да свършва в теб при никакви положения,щото може да се изхлузи....не знам аз лично не усетих когато се скъса...наистина ми беше мъничко по-хубаво,но тогава разликата не ми се стори голяма...при нас направо се сцепи от половината на ластика отгоре и той просто го видя...в смисъл отдели се една част от ластика...нямаше как да не го забележи докато вкарва/изкарва....Първоначално написано от SlaDkisH
*ThE~WorLd~Is~MinE*
na men vednuj samo mi se slu4i i be6e brutalno kusanetoi vednaga useti i go metna paravo prez prozoreca, oba4e se okaza 4e edna 4ast e ostanala v mene
do drugiq den mi pare6e i si misleh 4e ne6to ot turkaneto mi e stanalo.... oba4e na sutrinta bukvalno rodih par4e prezervativ napravo se izkorah... dosta e osasno ako tva par4e se be6e zasmukalo v trubite stava mnooogo kofti
![]()
p.s. ne be6e nqkuv ot 20 est![]()
Love Is Folly!!!
Познато ми е тва с мойта приятелка също се случи, обаче аз като ми се скъса презерватив проверявам дали е цял ..... и добре че съм проверил, защото както каза можеше да стане по-сериозно. Пак и нямаше как да не забележа при положение че някаде кам половината презерватив беше останал в нея ама го извадиПървоначално написано от luvche^87
и сичко е нормално ама ако се късат се късат много с малки дупчици рядко ...... (мое мнение)
Admin-Coki:
Abe normalni li ste be hora SPORTEX sa nai-skapanite prezervativi koito syshtestvuvat ot edna cqla kutiika samo 1 prezervativ ne se skysa gyrmqt kato pushki mamito ima samo DUREX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
аз лично мога да ти препоръчам Durex - extra safe. До сега не сме имали никакви проблеми с тях. А иначе относно скъсването-презерватива просто се пръска и се усеща
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Mersi mnogoПървоначално написано от ycMuBkaTa
Tova be6e to4en,qsen,kratuk i iz4erpatelen otgovor,to4no takuv iskah da polu4a
![]()
Те дето са добри добри са ама .... много са дебели и се губи чувството .. иначе като марка са едни от най-добритеПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Admin-Coki:
Cha0 a ti moje6 lid a preporu4a6 nqkoi dryg vid koito ne sa tolkova debeli...bi trqbvalo da ima na Durex i po tunki prezervati?Първоначално написано от Cha0
zdrasti iskam da vi pitam moje li priqtelkata m ida e bremenna,sled kato sme pravili sex s prezervativ,na neq i doide noramlno kakto obiknovenno i az ne sam svyrshval v neq.syshto pls otgovorete mi kak se kasa edin prezervativ.pishete tani2@abv.bg