- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Задънена улица!
Проблема ми е доста голям.Не мога да си намеря приятелка.Проблема идва от там,че с компанията сме само момчета.Излизаме насам на там по дискотеки всичко ОК.Но какво да направя,като сме само момчета?Няма кой да ме запознае с някое момиче.И така стигам до задънена улица.Каде да го търся това момиче ... Само не ми казвайте има време,сама ще дойде и т.н , защото сама да дойде е много малко вероятно.Единственият изход е в някои дискотека или кафе ... да отида да се запозная с някое момиче.Въпреки,че не знам как ще реаргира.По точно незнам дали на момичетата им е преиятно да ги заговарят непзознати.Общо взето е това е.Просто искам някой до себе си!Всички съвети са добре дошли.Ако пък не е добре да се заговарят непознати момичета ... май ще чакам още много дълго време.
shtom hodish na disco .. znachi tam e wuzmojno nai-podhodiashtoto miasto,za da se zapoznaesh s niakoe momiche,koeto ti hareswa..niama nishto losho w towa i moga da kaja,che e redowna praktika..kakwo kato ste momcheshka kompania ? Towa ne e problemnali niama da ste cial jiwot momcheshka kompania? :P
Uspeh !![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
В дакалото ти няма ли момичета ?!
ем мен като момиче не ме бърка да ме заговори някой непознат.. но вече зависи дали ще ми хареса и как ще ме заговори.. така че давай с повечко въображение там по диското и кафенцата и като видиш некое готино момиче я заприказвай пък квото стане.. най-малкото ше добийш опит в заговарянето на непознати хах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ами чувала съм,че в дискотеката стават свалките.Танцувай с някое момиче,после говорите.
Не се страхувай да се запознаеш с момиче, нищо не губиш. Как ще реагира, зависи от самото момиче, от това какво харесва и дали ще си й симпатичен. Ако те отреже, не се сдухвай, а се запознай с друга, всеки човек има различни виждания и това, че една не те е харесала, не значи, че другите също няма...Няма нищо среамно да се запознаваш с момичета, много хора го правят.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
не знам с какъв съвет точно да ти помогна, но най-добрия ми приятел се запозна с гаждето си в една дискотева в шумен. тя дойде и го помоли за цигара, той й даде. а след 15 мин вече ги видяхме да излизат да пушат навън заедноможе би този пример ще ти помогне, но вместо ти да чакаш момичето, иди сам и я потърси
![]()
Пич,тва е омягьосан кръг,нема измъкване,никога нема да се запознаеш с момиче и ше си умреш девствен![]()
ми нали си пич? къв ти е проблема?
Абе гледай сега. И аз нямам никакъв успех с жените, общо взето с тебе сме от една партия. Още се срамувам като се сетя преди време как съм се опитвал да свалям и как са ме рязали. Просто трябва да се държиш естественно, и най вече да прецениш дали имаш нещо общо с човека отсреща, т.е. дали имате общи интереси, не са ли превишени критериите и изискванията и т.н.
Спмням си какво каза Кембълът /от 23.30ч. до 24.30ч. всяка вечер по ВВТ/ по този въпрос. Спорет него не е срамно да си поискаш. Срамно е да седиш, да гледаш отстрани и да плакнеш очи. Вероятно е и да ти откажат. Нямя нищо срамно и в това. Може и да поизядеш шамарите, но по този начин ти трупаш опит, които ще ти е полезен за в бъдеще. понякога човек се учи от собственните ти грешки. Ако пробваш с 100 99 могат да те отхвърлят, но я си представи ако пробваш с 200, 2 какво ще ги правиш.
Айде успех пич и не се отчаивай, животът е пред теб.
Абе гледай сега. И аз нямам никакъв успех с жените, общо взето с тебе сме от една партия. Още се срамувам като се сетя преди време как съм се опитвал да свалям и как са ме рязали. Просто трябва да се държиш естественно, и най вече да прецениш дали имаш нещо общо с човека отсреща, т.е. дали имате общи интереси, не са ли превишени критериите и изискванията и т.н.
Спмням си какво каза Кембълът /от 23.30ч. до 24.30ч. всяка вечер по ВВТ/ по този въпрос. Спорет него не е срамно да си поискаш. Срамно е да седиш, да гледаш отстрани и да плакнеш очи. Вероятно е и да ти откажат. Няма нищо срамно и в това. Може и да поизядеш шамарите, но по този начин ти трупаш опит, които ще ти е полезен за в бъдеще. Понякога човек се учи от собственните ти грешки. Ако пробваш с 100 99 могат да те отхвърлят, но я си представи ако пробваш с 200, 2 какво ще ги правиш.
Айде успех пич и не се отчаивай, животът е пред теб.
Има чат-вече 5 години съм си с моя,а се запознахме от чата.Има и сайтове за запознанства-една приятелка се запозна така с нейния и си живеят заедно вече две години- така че и това е вариант. И не е верно, че само комплексарите се запознават така, не ги слушай тия дето ще ти го изръсят това(неминуемо ще се намерят такива)
Еми както съм казъл това е може би единственият начин по,който мога да се запозная с моиче.Затова искам да знам момичетата имат ли нещо против това.Мисля си,че наистина мога да пробвам,защото който не играе не печели
@vladi81 Не мога да преценя имаме ли еднакви интереси или не,защото не я познавам например.
@sherry мерси готин съвет
Знам и,че има момичета които не харесват такъв тип запознанства![]()
Но си мисля,че ако момичета ме хареса на пръв поглед няма как да ме отреже или греша?
Ако си й симпатичен на външен вид и няма приятел, защо да те отреже? То си зависи и от момичето, де, но иначе не би трябвало да имаш проблемПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
axaxxaxaxПървоначално написано от DarknessInside
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Еми... не е толкова сложно ... по дискотеки кафета барове.... славаля6 някое моми4е ... мили погледи ... ала бала забивате се ... по4вате да излизате ... тя води с нея нейни приятелки ... и готово ...)) не е 4ак толкова трудно ...
опитаи се и 6те види6 как 6те ти се лепнат мацки
) аиде успех !
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!