.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Oblivion
    Guest

Задънена улица!

Проблема ми е доста голям.Не мога да си намеря приятелка.Проблема идва от там,че с компанията сме само момчета.Излизаме насам на там по дискотеки всичко ОК.Но какво да направя,като сме само момчета?Няма кой да ме запознае с някое момиче.И така стигам до задънена улица.Каде да го търся това момиче ... Само не ми казвайте има време,сама ще дойде и т.н , защото сама да дойде е много малко вероятно.Единственият изход е в някои дискотека или кафе ... да отида да се запозная с някое момиче.Въпреки,че не знам как ще реаргира.По точно незнам дали на момичетата им е преиятно да ги заговарят непзознати.Общо взето е това е.Просто искам някой до себе си!Всички съвети са добре дошли.Ако пък не е добре да се заговарят непознати момичета ... май ще чакам още много дълго време.

Голям фен
    shtom hodish na disco .. znachi tam e wuzmojno nai-podhodiashtoto miasto,za da se zapoznaesh s niakoe momiche,koeto ti hareswa..niama nishto losho w towa i moga da kaja,che e redowna praktika..kakwo kato ste momcheshka kompania ? Towa ne e problem nali niama da ste cial jiwot momcheshka kompania? :P
    Uspeh !
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

В дакалото ти няма ли момичета ?!

Супер фен
    ем мен като момиче не ме бърка да ме заговори някой непознат.. но вече зависи дали ще ми хареса и как ще ме заговори.. така че давай с повечко въображение там по диското и кафенцата и като видиш некое готино момиче я заприказвай пък квото стане.. най-малкото ше добийш опит в заговарянето на непознати хах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами чувала съм,че в дискотеката стават свалките.Танцувай с някое момиче,после говорите.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не се страхувай да се запознаеш с момиче, нищо не губиш. Как ще реагира, зависи от самото момиче, от това какво харесва и дали ще си й симпатичен. Ако те отреже, не се сдухвай, а се запознай с друга, всеки човек има различни виждания и това, че една не те е харесала, не значи, че другите също няма...Няма нищо среамно да се запознаваш с момичета, много хора го правят.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на iiirish
    не знам с какъв съвет точно да ти помогна, но най-добрия ми приятел се запозна с гаждето си в една дискотева в шумен. тя дойде и го помоли за цигара, той й даде. а след 15 мин вече ги видяхме да излизат да пушат навън заедно може би този пример ще ти помогне, но вместо ти да чакаш момичето, иди сам и я потърси

Пич,тва е омягьосан кръг,нема измъкване,никога нема да се запознаеш с момиче и ше си умреш девствен

Супер фен
    ми нали си пич? къв ти е проблема?

anonymous485803
    Guest

RE

Абе гледай сега. И аз нямам никакъв успех с жените, общо взето с тебе сме от една партия. Още се срамувам като се сетя преди време как съм се опитвал да свалям и как са ме рязали. Просто трябва да се държиш естественно, и най вече да прецениш дали имаш нещо общо с човека отсреща, т.е. дали имате общи интереси, не са ли превишени критериите и изискванията и т.н.
    Спмням си какво каза Кембълът /от 23.30ч. до 24.30ч. всяка вечер по ВВТ/ по този въпрос. Спорет него не е срамно да си поискаш. Срамно е да седиш, да гледаш отстрани и да плакнеш очи. Вероятно е и да ти откажат. Нямя нищо срамно и в това. Може и да поизядеш шамарите, но по този начин ти трупаш опит, които ще ти е полезен за в бъдеще. понякога човек се учи от собственните ти грешки. Ако пробваш с 100 99 могат да те отхвърлят, но я си представи ако пробваш с 200, 2 какво ще ги правиш.
    Айде успех пич и не се отчаивай, животът е пред теб.

anonymous485803
    Guest

RE

Абе гледай сега. И аз нямам никакъв успех с жените, общо взето с тебе сме от една партия. Още се срамувам като се сетя преди време как съм се опитвал да свалям и как са ме рязали. Просто трябва да се държиш естественно, и най вече да прецениш дали имаш нещо общо с човека отсреща, т.е. дали имате общи интереси, не са ли превишени критериите и изискванията и т.н.
    Спмням си какво каза Кембълът /от 23.30ч. до 24.30ч. всяка вечер по ВВТ/ по този въпрос. Спорет него не е срамно да си поискаш. Срамно е да седиш, да гледаш отстрани и да плакнеш очи. Вероятно е и да ти откажат. Няма нищо срамно и в това. Може и да поизядеш шамарите, но по този начин ти трупаш опит, които ще ти е полезен за в бъдеще. Понякога човек се учи от собственните ти грешки. Ако пробваш с 100 99 могат да те отхвърлят, но я си представи ако пробваш с 200, 2 какво ще ги правиш.
    Айде успех пич и не се отчаивай, животът е пред теб.

Guest
    Има чат-вече 5 години съм си с моя,а се запознахме от чата.Има и сайтове за запознанства-една приятелка се запозна така с нейния и си живеят заедно вече две години- така че и това е вариант. И не е верно, че само комплексарите се запознават така, не ги слушай тия дето ще ти го изръсят това(неминуемо ще се намерят такива)

Guest
    Еми както съм казъл това е може би единственият начин по,който мога да се запозная с моиче.Затова искам да знам момичетата имат ли нещо против това.Мисля си,че наистина мога да пробвам,защото който не играе не печели
    @vladi81 Не мога да преценя имаме ли еднакви интереси или не,защото не я познавам например.
    @sherry мерси готин съвет
    Знам и,че има момичета които не харесват такъв тип запознанства
    Но си мисля,че ако момичета ме хареса на пръв поглед няма как да ме отреже или греша?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми както съм казъл това е може би единственият начин по,който мога да се запозная с моиче.Затова искам да знам момичетата имат ли нещо против това.Мисля си,че наистина мога да пробвам,защото който не играе не печели
    @vladi81 Не мога да преценя имаме ли еднакви интереси или не,защото не я познавам например.
    @sherry мерси готин съвет
    Знам и,че има момичета които не харесват такъв тип запознанства
    Но си мисля,че ако момичета ме хареса на пръв поглед няма как да ме отреже или греша?
    Ако си й симпатичен на външен вид и няма приятел, защо да те отреже? То си зависи и от момичето, де, но иначе не би трябвало да имаш проблем
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от DarknessInside
    Пич,тва е омягьосан кръг,нема измъкване,никога нема да се запознаеш с момиче и ше си умреш девствен
    axaxxaxax
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Еми... не е толкова сложно ... по дискотеки кафета барове.... славаля6 някое моми4е ... мили погледи ... ала бала забивате се ... по4вате да излизате ... тя води с нея нейни приятелки ... и готово ... )) не е 4ак толкова трудно ... опитаи се и 6те види6 как 6те ти се лепнат мацки ) аиде успех !
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си