.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    ,,angelche''
    Guest

oplakvali li sa se ot povedenieto vi?

mn gadno maika ti da se vurne ot roditelska i da ti kaje''Abe,mame,za tebe govoriha poveche loshi raboti otkolkoto za vsichkite momcheta v klasa vi''

Супер фен
    хаха ми да случвало се е но преди като бях по малка.. ем да не ти пука.. голяма работа.. те даскалите винаги преувеличават

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    ami napravi taka,4e da ne govorqt lo6i raboti.

Хаха, на мене баща ми обикновенно се връща от родителски срещи с думите: "Г-жата ти по БЕЛ каза, че не е виждала по-невъзпитано дете от теб. Г-жата ти по мат. каза, че много те мързи, нищо не разбираш, пречиш на другите, говориш в час. Класната ти каза, че не и влизаш в часовете, имаш мн. отсъствия, учителите се оплакват от теб [...]" и т.н. и т.н....Вече е свикнал. От 6-ти клас насам вече нищо не може да го впечатли или учуди, какви ли не работи е слушал за мен. То не беше неприлично облекло, нагло и невъзпитано поведение, оценки, осъствия...
    Аз за това му разправям на бащата да не ходи на родителските, че да не умирам от срам там.

xaxaxaxa ne nai lo6ite neshta deto sum 4uvala za men sa bili "amii tq .. ne e o4arrovana ot ideqta da u4i AE " koeto e 10000% vqrno i drugoto ot min god "ami tq .. ne se spravq mn`dobre" vsa6tnost gospojata me e oburkala s edno drugo momi4e.. po predmeta i az i izkarvah nai visokite ocenki.. i kak me e oburkala nz..

P.S. sega se setih za neshto.. min god klasnata kazala na maika mi 4e s o6te 2 momi4eta ot klasa sme svalqli gashtite na mom4etata.. em ne be6e vqrno te hodeha sus smuknati gashti i dulgi bluzii i nie kato im vdignem bluzkata leko i vs. se vijdashe nie ne sme im svalqli gashtite

Emi slu4vat se takiva raboti
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Фен
    Град
    SOFIA
    засега не
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Мммм да,ест.Връщат се,пилят 10 минути,после млъкват...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Всяка родителска среща едно и също... все аз съм черната овца, но класната постоянно ме занимава с всякакви глупости. Веднъж дори майка ми се опита да се прави на строга, но не успя Сега май пак наближава някаква родителска среща ама не ме бърка. Вече сме 12 клас... всичко което са казвали са го казвали няколко пъти... колко повече

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    kato se zamislq mai dosega ne se e slu4valo 4ak da se oplakvat na nashte za neshto...po princip ne shumq v chas,oba4e imam i takiva slu4ai
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Aми напоследък съм кротък и няма за какво да се опалкват родителите но до 7 клас винаги имаше една която да се оплача
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ооо тва е традиция ...и то разбирасе аз щото съм от наи възпитаните и ученолюбивите секи даскал ме нарежда яко .. и напрау маика ми е пре учарована ...но се пак казват само за оценките хуаво че класната премалчава кво става по екскурзиите и в даскало ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Амии.. май се е случвало ама кво ми пука

Голям фен
    Град
    Варна
    майка ми като се връща се аз съм бил лошия и после си ляга и на другия ден не помни...Пък баща ми един път отиде и кат се върна каза тая дребната(класната ми е ниска) ако беше продължила да говори така за сина ми щях да я сваля на бърза ръка

Мега фен Аватара на koalka
    Хах,аз съм добро момиче и по принцип учителите не говорят за мен,а и майка ми не й правят впечетление тези неща да ти кажа.

Хааа ми да случи ми се на последната родителска.. класната казала, че само се хиля и дивея, а баща ми ми се хили и казва "споко, то няма лошо да се смееш".. та на наще много не им пука Даже баща ми го казва с насмешка "класната говори само за някакви момчета и за тебе" ахаха. Е, разбира се, ако съм напраил нещо наистина тъпо, тогава може да ме "скастрят" малко.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    kato se zamislq mai dosega ne se e slu4valo 4ak da se oplakvat na nashte za neshto...po princip ne shumq v chas,oba4e imam i takiva slu4ai
    a za6to li mi e poznato \/

Супер фен Аватара на Qnchety
    Случвало ми се е защото аз съм си много агресивна и се ядосвам за най малкото нещо и крещя не само на съучениците си, но и на даскалите. И които и да са даскали се почват "Тя Яница редовно крещи. Крещи дори и на мене след като и казвам кое е правилно и кое не." ! Напрао ужас ама мене в пойчето случаи не ми пука и тва е !!!

Оплаквания не е имало. Не съм брилятна ученичка, но просто има прекалено крайни случаи в моя клас и не остава време да ме споменат

Guest
    Ами наще не ходят мн мн редовно, защото просто няя кво да чуят повече. Те 5-6-7 клас чуха всички възможни неща, сега съм в най доброто училище в града и не ми правят проблеми, освен за по ниските оценки (2-3 ;D) ..

Голям фен
    Град
    на луната
    Миии не, аз съм добро дете Дада Дори и нещо да са казвали на родителски срещи мама не го е чула щото класната е една овца и постоянно мрънка и мама няма нерви да я слуша Ама не се е оплаквала от поведението ми и никой друг не го е правил
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Аз след една близка среща с глобус в 7-ми клас вече си казвам всичко..Смисъл, като дойде родителската майка ми ме пита какво ще й кажат и аз й казвам.. Така не ми е викала никога..

За поведение не.Ала един път ме бяха сбарали с някакви си оценки и една седмица майка ми ми беше сърдита.На мен не ми пука особено, за мен си е все пак.
    Breakdancing World
    [B-Boy vs B-girl]

JOIN HERE! Пиърсинг Мания!

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    На мен не м се е случвало подобно нещо от две три години,защото вече се научих като направя някоя беля да си прикривам следите
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Голям фен
    Град
    Бургас
    мда оплаквали са се. когато бях по-малка. вече не ми се праят мн простотии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си