.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    vr
    Guest

pritesnenie za bremennost

slu4kata e slednata: s priqtelkata mi (tq e golqma i ima ve4e 1 dete) pravim sex bez predpazni merki kato ne svar6vam v neq ve4e 3-4 meseca. Do sega ne e imalo problemi, no poslednia pat dokato i doide - 1via den, svar6ix v neq. sega i doide predi 2 dena, kaza 4e e bilo silno i kakto obiknovenno, no dnes me zaradva s ideqta 4e i e svar6ilo - koeto ne e normalno. ve4e ne q boli krasta i sutrnita e povarnala kato si e mila zabite... moga li da imam samnenie za cvetna bremennost (testa e bil otricatelen) ? smisal - prednia mesec i podrani, no be6e silno i be6e 6-7 dena. kakvoto pro4etox do moment a 6ansa tq da e bremenna pri silen cikal e malka.

Ами попринцип при цжетната бременност цикъла е по-различен.Не е толкова силен,на цвят не е толкова червено ами леко розово и няма съсиреци.Но има изключения при които до 5 месец не знаят,че са бременни и дори не им личи.Най-добре да отиде да и видят хормоните и ще и кажат.Дори тест може да не го отчете

Да си направи кръвен тест.

Мисля, че и нормален тест ще и свърши работа. А ако не- има си гинеколози. Тя щом е "голяма" и е раждала вече не би трябвало да се притеснява да отиде на гинеколог, който със сигурност ще и каже - да или не!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си