.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

Той изобщо не се образова на тема секс.

Абе искаше ми се да се оплача, защото вече ми писна. Абе вашите мъже/жени четат ли литература на тема секс, сексуално здраве, полово предавани болести и всичко останало?
    Защото моя човек не мога да го накарам да прочете нещичко. Абсурт. Писна ми вече. Ето пример: От 1 година се тъпча с противозачатъчни, той даже не си направи труда да прочете листовката. Как така даже от любопитство да види в края на краищата аз с какво се тъпча всяка вечер... Или пък да речем да каже: " айде тоя месец аз ще ти купя хапчетата, ти само даваш пари, а секс правим двамата."
    Аз като се разболея от нещо веднага сядам да чета медицинските учебници, ровя се из google, къде ли не.. Гледам всичко да прочета, да се пазим. А той-нищо. И всичко на моя глава. Как не се сбърка тоя човек веднъж да каже: "Абе, Писинко, ако не се чувстваш добре, дай да отидем на лекар, ако нещо има, дай да те заведа на гинеколог, ще ти платя прегледа. "
    Неее... всичко на моя глава... А той... Ох, той не можеше да каже и едно хапче за глава до скоро, ебаси! Изобщо не беше чувал за аналгин и т.н. Всички знания, които той ги има за ППБ и забременяване ги има от мене. Аз всичко чета, ровя, обяснявам... И викам: "Добре, бе, Писе, защо не четеш по тия въпроси, а оставяш всичко на мен?"
    И той: "Еми мразя всички такива неща. Не ми е интересно, не ми е приятно. Разбери - ти си отрасла в семейство на лекар, като се разболееш и веднага хапчета, истории. А аз като се ударя и ми викаха: Еми така растат момчетата. "
    И аз му викам: "Абе тия неща са задължителни да ги знаеш, да се интересуваш, става въпрос за твоето и моето здраве."
    И той не и не... Е ся тука ми се появи едно кръвотечение по никое време и какво... той само се притесни и това е. Не отвори нищо да прочете. google е насреща, ебаси! Аз пак си четох сама, отидох си при гинеколожката. Аз искам да чувствам, че той се грижи за мен, че се тревожи и иска всичко да е наред с мен. Той като се разболее, аз веднага му давам хапчета и всичко останало, за да се почувства добре.Грижа се за него, а той за мен - не!
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    mnz, moqt priqtel e superzagrijen za tiq ne6ta, nastoqva da kupuva protivoza4aty4ni, idva s men na ginekolog i tn..
    stranno e, prosto mu kaji 4e ima6 nujda ot tova da 4uvstva6 4e go e grija za zdraveto ti. ako te obi4a moje da promeni tova v imeto na ob6toto vi blago

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Това, че не чете литература на тази тема неозначава, че не се притеснява за теб.Просто има мъже на които не им е интересно.А това че не се интересува какво пиеш, за прегледите ти т.н е малко кофти според мен.Говори с него и му кажи че би ти било приятно да е малко по загрижен и да се интересува от теб.А може би така си го научила в началото - всичко да правиш ти! Нали знаеш, на хубавото и лесното бързо се свиква.Говори с него ...това мисля че ще даде най-добър резултат.Успех...и дано се промени малко в това отношение
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Град
    In the Alcoholic world
    Аз същите тия приказки му ги приказвах на него вчера и той кима с глава одобрително и това беше. Нищо не каза. Все едно си говоря на стената. Аз сега пак ще му опявам за пореден път да видим какво ще каже и естествено пак ще се стигне до спор. Той просто още не е свикнал да поема отговорност. Той е на 17, аз на 18. Съпричастен е. Това е вярно. Но само дотам...

Мега фен
    Град
    SF
    Мили4ка, тва е мн гадно, съ4увствам ти съвсем сериозно.
    То и моят е по-малък от мене - аз съм на 19, той не е навършил още 18, ама пък е супер загрижен за тея неща. Винаги ако нещо ми има или му се опла4а и пита разни негови познати лекари, търси ми инфо... Ходи с мене на гинеколог като се наложи и винаги той купува презервативите - не ги оставя на мене тея неща. И ме пази, като е ставала белята ми купува Постинор. Изобщо... пълната противоположност на твоя както ми го описа.
    Защо не поговориш с него, да му обясниш 4е ти като жена понякога оби4аш някой да се грижи за тебе и да се интересува... Аз по принцип съм си мъжко моми4е и съм доста самостоятелна по отношение на вси4ко но все пак ми е приятно когато приятелят ми се държи като мъж, поема отговорност за мен и си ли4и 4е го е грижа. Всяко моми4е, колкото и да е силна, има нужда да знае 4е може да раз4ита на някого. А ако не на гаджето, на кой?!?

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Какво да ти кажа...и да ти дам съвет да говориш с него,ти вече си го правила доста пъти предполагам.Ами мисля,че трябва вече да се примириш.Няма смисъл да му се ядосваш,това просто му е черта от характера,която малко трудно ще се промени.Той се притеснява за теб,но просто не знае какви хапчета се използват,а и не си прави труда,защото знае,че ти знаеш.

Ами мъже!Разбира се има изключения!Моя пък хем иска да знае,хем пък не му се чете и само ме разпитва това за кво е онова и така.Но той си мисли,че като е учил в 5 клас за половата система всичко знае и всичко е така!Въпрос до човек си е.И примерно като се разболее назависимо от какво той пие едно и също.Аз говоря,че този път дапие нещо друго,той си знае неговата!Така че примири се

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе всеки си се образова за себе си. Важно е ти да се пазиш и да знаеш за кво става въпрос. А партньора ти ако нема сексуална култура ше си е за негова сметка в последствие. Сега с теб образованата и той нема грежи

Chiana
    Добре, че тия хапчета като аналгин, аулин и т.н. не ги е чувал! Бих ти предложил и на тебе да не се друсаш с тия работи, защото те не лекуват, а действат "обезболяващо" или "облекчават симптомите". Същите са ония "против настинка" с "максимална доза парацетамол".
    Имам много близки приятели - лекари, но въпреки това бих оплюл днешната "обезболяваща" медицина.
    Тия хапове действат главно на нервната система, т.е. я подтискат(за да спре да те боли), а както всички знаем - "нервната система" и "мозък" са тясно свързани термини. Щом вашите са лекари, могат да ти обяснят много добре!
    --- нататък....

Приятеля си няма начин да го заинтригуваш на тая тема и не защото не те обича или не мисли достатъчно за тебе, а просто защото не е вещ в тия неща и са му далече от главата. Аз лично мразя да ходя в болници или лекарски кабинети. Там се чувствам УЖАСНО!

Но за разлика от него, аз лично съм прочел повече книжки и информация със сексуална тематика от колкото е прочела приятелката ми. Така и не ходя на гинеколог с нея де, обаче съм и давал супер много пари за прегледи и веднъж дори платих около 130лв за лечение, последвало от "секси гол кръст".

Не забравяй, че ние мъжете често прикриваме това, което мислим, чувстваме, физически усещаме или искаме да кажем. Не е нарочно, а просто ни е набито още от детската градина. Нали знаеш "Юнак без рана не може!", "Големите мъже не плачат!" и т.н.
    Мисля, че зацепи за какво става дума

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Абе мъжете са като малките деца.Все трябва да ги тикаш на някъде.Има и изключения,ама...Примиерно моя,като се удари или нещо друго все при мен първо тича,щот знае че ще му кажа лек.По принцип той си купува презервативите,ама снощи кво му стана,седим пред една аптека и той ми вика.."що не купиш презервативите тоя път ти?"(по принцип взема в големи количества )Аз го изгледах едно такова учудено и му казах,че това е негова работа и ако не ще,на мен ми е все тая-със или без! хехе той ме изгледа само и нищо не каза.Иначе е загрижен,ама май не до толкова,колкото на мен ми се иска
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest

Re: Той изобщо не се образова на тема секс.

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Абе искаше ми се да се оплача, защото вече ми писна. Абе вашите мъже/жени четат ли литература на тема секс, сексуално здраве, полово предавани болести и всичко останало?
    Защото моя човек не мога да го накарам да прочете нещичко. Абсурт. Писна ми вече. Ето пример: От 1 година се тъпча с противозачатъчни, той даже не си направи труда да прочете листовката. Как така даже от любопитство да види в края на краищата аз с какво се тъпча всяка вечер... Или пък да речем да каже: " айде тоя месец аз ще ти купя хапчетата, ти само даваш пари, а секс правим двамата."
    Аз като се разболея от нещо веднага сядам да чета медицинските учебници, ровя се из google, къде ли не.. Гледам всичко да прочета, да се пазим. А той-нищо. И всичко на моя глава. Как не се сбърка тоя човек веднъж да каже: "Абе, Писинко, ако не се чувстваш добре, дай да отидем на лекар, ако нещо има, дай да те заведа на гинеколог, ще ти платя прегледа. "

"...недей вика дявола..."
    Неее... всичко на моя глава... А той... Ох, той не можеше да каже и едно хапче за глава до скоро, ебаси! Изобщо не беше чувал за аналгин и т.н. Всички знания, които той ги има за ППБ и забременяване ги има от мене. Аз всичко чета, ровя, обяснявам... И викам: "Добре, бе, Писе, защо не четеш по тия въпроси, а оставяш всичко на мен?"
    И той: "Еми мразя всички такива неща. Не ми е интересно, не ми е приятно. Разбери - ти си отрасла в семейство на лекар, като се разболееш и веднага хапчета, истории. А аз като се ударя и ми викаха: Еми така растат момчетата. "
    И аз му викам: "Абе тия неща са задължителни да ги знаеш, да се интересуваш, става въпрос за твоето и моето здраве."
    И той не и не... Е ся тука ми се появи едно кръвотечение по никое време и какво... той само се притесни и това е. Не отвори нищо да прочете. google е насреща, ебаси! Аз пак си четох сама, отидох си при гинеколожката. Аз искам да чувствам, че той се грижи за мен, че се тревожи и иска всичко да е наред с мен. Той като се разболее, аз веднага му давам хапчета и всичко останало, за да се почувства добре.Грижа се за него, а той за мен - не!

Град
    In the Alcoholic world
    Незнам, говорихме вчера, скарахме се както си и знаех. После се помирихме. Каза, че ще се промени уж. Незнам и аз от целия спор нищо не се разбра.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ти ок, че си все под завивките с Елмо, но следващият път му кажи "Абе, Писе, ти презервативи взе ли? Аз спрях хапчетата". То най-малкото което е хубаво да правиш почивки за да ти се възтанови организма. Виж като позне да купува капути как ще му дойде малко акъл в главата, че е ... същото като с теб. Вкарай му офертата, че спираш ти да пиеш хапове, ами да почва той да се тъпче, защотот си се уморила вече да се тровиш (е то вече не са "като едно време" да има странични ефекти). Той няма от къде в България да си намери противозачатъчни за мъже (тъй ли се водят), ама важно е филм да има.

Град
    In the Alcoholic world
    Хех то вчера спора много интересна насока придоби. Аз му показах цялата тема да я прочете от-до, за да разбере какво искам да кажа. И му се и поразбучах. И той след всичките тия приказки пак не разбра какво се опитвам да му обясня... В края на краищата аз казах: Абе то май по-добре да си говоря на стената, тя по-добре ще ме разбере.
    Той каза: брей, брей, много интелигентни стени имате...
    После вика: сега майка ми като вземе парите всичките ще ти ги дам накуп да си купуваш хапчета и т.н. Знаеш какво ми е финансовото състояние и пак...
    аз му викам: Абе, Писе, не става въпрос за проклетите пари! Говоря ти за "ИНИЦИАТИВА!" Това ми се иска. Да вземеш нещата в свои ръце, да знам, че ако нещо се случи винаги мога да разчитам на теб.
    И той вика: Еми хубаво, бе, спирай хапчетата! Няма да правим секс и готово. То всички проблеми идват от там. Тебе вечно нещо ти има, или вечно за нещо се притесняваш. Като стане нещо и настръхвам вече, ти само ми мърмориш и бучиш на главата.
    И през повечето време той само мълчеше. И аз му викам: Хайде, кажи си мнението по въпроса!
    Той: По кой въпрос??
    Аз: оооооооох, господии!!! досега за какво ти говоряя?!?!
    Той: Ти не говориш, ти бучиш. Кажи ми какво искаш да правя? Искам точно да ми обясниш какво да правя!
    Аз: Ох, трябва ли да ти обяснявам непрекъснато, да те подтиквам да правиш нещо? Искам ти да се сещаш!
    Той: Да, бе, нали знаеш, аз съм малък, несериозен, бла бла бла, ти сама си ми го казвала.
    И така още спорихме... В края на краищата аз се отказах да споря, защото само си губихме времето. И той вика: Добре, Писе, ще се опитам да се променя, ще събирам парички да ти давам за хапчета и т.н.
    И аз съответно му се извиних, че му бучах, целувки, милувки, гушкане и т.н.

Милички, много ви благодаря за съветите! Сега само ще го чакам и да видим следващия път как ще се държи.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ei mila za6to se filmirash tolkova we? po spokoino postapila si dobre kato si mu kazala vsi4ko koeto si si mislela ama ti si si takava kaji kakvo e stanalo i ne mu se qdosvai tolkova ..... btw pi6i mi..
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятелят ми е отговорен-интересува се за здравето ми,понеже по принцип имам гинекологични проблеми,стреми се да ме пази,естествено той само с презерватив си знае,но е отговорен да ги купува. След като брах страх от секс без презерватив казах-аз може да пия хапчета,но ти ще купуваш презервативи,за да сме спокойни. Сега-голяма част от сексуалната си култура е придобил от телевизията под не толкова хубави форми,но сега съм му препоръчала да прочете 1-2 книжки с художествена литаратура,която да му открехне какво искаме ние жените. като цяло има какво още да се желае,но аз го пообразовам. само,че разликата е,че на мен не ми тежи.Все пак на мен ми е и до някъде интересно. Иначе съм му дала инструкции по безопасен секс още в началото.Какво да ги правиш-мъже!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    М Винаги ако нещо ми има или му се опла4а и пита разни негови познати лекари, търси ми инфо... Ходи с мене на гинеколог като се наложи и винаги той купува презервативите - не ги оставя на мене тея неща. И ме пази, като е ставала белята ми купува Постинор. Изобщо... пълната противоположност на твоя както ми го описа.
    и моя така прави това което може само пита и така нататъка даже един път щях да си "изям шамара" защото имах 4ас за зъболекар а не отодох ..след 2 седмици той ме "завле4е"... ина4е не му казвам вси4ко дето ме боли и сърби.... мразя лекари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си