- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- United Underground Festival
На 18.11 ще се проведе United Underground Festival с участието на следните групи:
Cupola,Zaplaha,Distorment,InXile и I.N.S.I.
Мястото е читалище "Неофит Бозвели" намиращо се в кв."Левски",ул"Дряновски манастир" 12.Ето точна карта на мястото на читалището.
Фестивала ще започне от 17:00 часа и входа ще е 4 лева.Ето и плаката за фестивала
Ами тва е айде идвайте да се счупиме.[/img]
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Мамка му,тогава имам изпит в провинцията....
Батка,пий една водка и заради мен и удари един лакът в погото заради мен!
Cupola & Distorment![]()
ако се навият да дойдат с мене - отивам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Предвижда се посещение.
Дистормънт
+ Cupola.
хем е почти до нас. Кеф.
Ъъъ
Distorment - Помия от лъжи!
Saatana vittu perkele hate crew!
Преди малко се прибах от репетиция на Cupola,хора очаква ви нещо главоизкъртителноидвайте.
До там се стига с трамвай 22 да уточня и това.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
magesnik беше звездата на купона![]()
аа иначе... мноого яко!! Cupola са ебати добрата група!! сйкдхрхдфдгкдй!! и въобще всичко беше ок. (сеп е готин)
и само един приятелски съвет към една част от метъл обществото - Хора, къпете се [-o< не друсайте бело и не досаждайте на разни смотани девойки![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Охааа най-сетне вкъщи :>
Деба много беше добро.. Само дето метълите не обичат въртележки а там преобладаваха те :/ Иначе едно голямо евала на Заплаха деба изпиха ми силите и успях да уважа Дистортмънт само за 2 песни(и на втората си имах кубинка в глезена и сцепена джука.. вече ще спазвам правилото за последната песен - да внимавам :П)
А като добавка към якия концерт намерих и къде се продават Eve 120 на дребно :>>> Много добри цигари.. Освен че на половината вече не ми се пушеше, метнах я, взех я дръпнах 2 пъти, пак я метнах, пак я взех и я допуших хаха :> Не се знае кога пак ще пуша такова все пак :>
Та все пак стига глупости - концерта беше страшен!! :П
Прекалено съм разбит за да пиша.Анфсднасдкнгасд;гкасд г;сдакгсдйфсдкл; мелето беше брутално,аз съм рзбит и доволен,сдобих се даже и с диск на Дистормънт,ааааа ебати якия концерт.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Аз много държа да отбележа, че някой много зверски ме цапардоса по главата.
Иначе беше фън и.... Cupola ааааа ксйегхога;ра !!!!!!! Иии zaplaxa и distorment и всички. Фън беше.
Saatana vittu perkele hate crew!
Е аз минах без дискове.. Деа немаше за без пари :>
За мен де.. Не мое всички да сме като Жицата който влезна за 50 стотинки, и получи диск на Дистортмънт за без пари хаха :>
П.С. забравих да кажа за Купола дет не ги чатнах(кефеха ме солата ама тях ги чувах и отвънка :П), и за тия психари Итси.. Леле тия хора ако не направят няква музикална революция.. От 2 техни песни ме заболя глава(кога ме е боляла глава от муизика...) и се изнизах :>
Oбаче Тошо от InXile беше ебаси животното,тоя не спря да се мята от сцената и разбиваше в погото.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Rock'N'Roll ти кой/коя беше?
Хора беше върховно,жалко че дойдоха толкова малко хора.Озвучението беше адски добро,а и светлините също си бяха екстра.Голям смях беше преди концерта като бутахме 20 човека камиона на озвучителя,дееба и ИФА-та.Дано и занапред да има такива фестивали,за да се поддържа и без тва слабата ни ъндърграунд сцена.
Евала на всички,които поситиха феста вчера.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
amiiiс черен бомбер,кубинки с червени връзкиии
тфа съм аз мое се сетиш малко тЪпа снимка ма няма мно![]()
мда сетих се коя си.скоро май ше има и някво видео от концерта амма още незнам кога.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ми тоя дето се обита да скочи няолко пъти в публиката на Cupola,ама тъпиде копелета не ме поемаха и се се разбивах.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Само като гледам кои са групите и ми става лошо. Нео метълът не е добър за здравето.
Е зареди ей такива индивиди като тоя българската ъндърграунд сцената е на тва ниво.Хората ше си скъсат гъзовете от работа да го организират тва и разни нещастници като тоя ше им плюят на труда.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Коя е българската сцена? Сцената, която аз подкрепям си се развива доста добре и си ходя редовно по концерти, купувам дискове и мърчъндайз. Бих казал, че заради хора като мен сцената се развива. Просто тия групи не представляват моята сцена. Сори ама не слушам нео-метъл или другия гаден популярен стил сред нео-метълите - кросоувър. Отврат. Уважавам и подкрепям само групи които ми харесват. Гледам на групите според музикалните им възможности и сега ако някоя банда според мен не струва, защо да ги уважавам? Да уважавам труда им дето ражда помия ли? Не става така.Първоначално написано от magesnik
Ами кат изключим че ми разбиха носа си беше кефче хахаха ма рок ап рол ти не искаше да ме чукаш и ми развали партитохахаха