.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от Punk_ChiCk
    Ами кат изключим че ми разбиха носа си беше кефче хахаха ма рок ап рол ти не искаше да ме чукаш и ми развали партито хахаха
    ЕЕЕЕЕеЕЕеее ако още си навита чакам те

коч МНОГО добре знаеш че за теб съм винаги готов картоф хахахаххахаха

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    Е зареди ей такива индивиди като тоя българската ъндърграунд сцената е на тва ниво.Хората ше си скъсат гъзовете от работа да го организират тва и разни нещастници като тоя ше им плюят на труда.
    Коя е българската сцена? Сцената, която аз подкрепям си се развива доста добре и си ходя редовно по концерти, купувам дискове и мърчъндайз. Бих казал, че заради хора като мен сцената се развива. Просто тия групи не представляват моята сцена. Сори ама не слушам нео-метъл или другия гаден популярен стил сред нео-метълите - кросоувър. Отврат. Уважавам и подкрепям само групи които ми харесват. Гледам на групите според музикалните им възможности и сега ако някоя банда според мен не струва, защо да ги уважавам? Да уважавам труда им дето ражда помия ли? Не става така.

И аз уважавам групи които правят стойносттна музика,но не плюя по другите,които се опитват да правят нещо с желание.Когато имам възможността винаги бих отделил пари да си купя някакъв диск или тениска.А и цялата сцена беше осакатена от затварянето на О!Шипка,ей так по средно 40 групи на месец загубиха мястото си за изява.Как да се развият тези които имат желанието да направят нещо.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове