.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

В шок съм!!!

снощи МИСЛЯ че приятелят ми свърши в мен,беше без презарватив.правихме го около 15 минути и накрая почна да му става много хубаво,да пъшка силно и се отдръпна,но не видях да свършва някаде.нищо не ми каза,все едно не е станало нищо.само ме попита хареса ли ти?а ако му е бил паднал само щеше да каже извинявай,изморен съм(което е ставало).и аз не го питах какво става,просто не говорехме за случилото се.не ми пречи да пия постинор,но бях пила и предния месец,а съм чувала че следващия път когато пиеш трябва да е поне 6 месеца след предното.какво да правя???да пия ли отново постинор???или може и да си въобразявам и просто да му е паднал???

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Питай го директно дали е свършил в теб и после реши какво трябва да пиеш или дали изобщо трябва. И все пак що не ползвате презервативи???
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен
    Град
    SF
    Питай си го директно бе мацка! И ако наистина е свършил в теб и си е затраял... аз сериозно бих си помислила дали изобщо искам да съм с такъв 4овек.
    Разбирам, айде, изпуснал се е, ок стават и гафове, ама да не ти каже нищо при положение 4е все пак за твойто здраве става въпрос и не той ще ражда бебе или ще прави аборт...
    Ако наистина те оби4а и го е грижа за теб, ако се изпусне и свърши вътре веднага ще ти каже, няма да си трае като олигофрен.
    Питай го и си помисли.
    За Постинор - вреди като го взимаш, особено ако 4есто ти се налага да го пиеш. Може и нищо да не ти стане, но може и да ти се появят някои от страни4ните ефекти - примерно са ми казвали приятелки на които също им се е налагало да го пият в интервал от месец- два, 4е може цикълът ти да продължи по-дълго от обикновено - 10 дена, дори и пове4е, а след това няколко месеца изобщо да не ти дойде. Но ако е свършил в теб наистина - пий си Постинора, поне да не береш грижи за евентуално бебе.
    Айде успех

Робинята на Quench

Същата история!И моя приятел така на бала му беше доста пиинал,секса беше супер но накрая се чудех каде е свършил и дали е свършилслед като никъде нямаше по чершафа и по мен.И веднага след като поизтрезня ми каза,че е направил гаф.Първо го питай и ако видиш,че и той не е сигурен тогава пии Постинор

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Най - добре пий Постинор. Много е вредно да го пиеш често, но от казаното дотук, аз също мисля, че е свършил в теб. Пий постинор и занапред само с презерватив
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    Dance Department
    Наи-добре говори с него и тогава прецени дали да взимаш Постинор или не .... Ама някой път стават такива гафове особено ако е бил пиян ... И за напред използваите презерватив .....

ахаа ти ма разби-как без презерватив бе,мила...ма и той един лешпер-да си каже че са изпуснал(случва са) и ще намерите начин да решите въпроса....ама да си мълчи акана рабтата
    Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    eee kakto kazaha ostanalite pitai go... ama kak moje da go pravite bez prezervativ we ...mini na protivoza4ata4ni 6tom tolko ne iskate kondomi ...nqma smisal da se trovish s postinor postoqnno
    Love you Kris !!!

Голям фен
    pitai go napravo dali e svar6il v teb?i ako e pii postinor kolkoto i vredno da e!i za napred ili prezervativi ili protivoza4ata4ni.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Сладурче бих казал, че Постинор може да се пие не повече от 3-4 месечно и то не два един след друг, поради една единствена причина. Покрай всичко друго може просто да ти излезне всичко квот имаш вътре
    Но тва за 6-те месеца е пълен кенеф, хич не е верно. Във всяка аптека ще ти кажат същото. Просто пий и внимавай повече, или му дай урок кво да прави или да не го прави
    Ай със здраве.....
    .... и по-здрав може да усетиш и по-яко да летиш.....между чаршафите

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    ЗАЩО не го попита?? И плюс тва мисля, че щеше да усетиш ако беше свършил в теб...ако не друго поне щеше да потече от теб...

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi tolko li nemoi6 da razbere6 dal e svur6il v tebe xaxaxaxaxaxa ebahti zletata bez komentar
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: В шок съм!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    снощи МИСЛЯ че приятелят ми свърши в мен,беше без презарватив.правихме го около 15 минути и накрая почна да му става много хубаво,да пъшка силно и се отдръпна,но не видях да свършва някаде.нищо не ми каза,все едно не е станало нищо.само ме попита хареса ли ти?а ако му е бил паднал само щеше да каже извинявай,изморен съм(което е ставало).и аз не го питах какво става,просто не говорехме за случилото се.не ми пречи да пия постинор,но бях пила и предния месец,а съм чувала че следващия път когато пиеш трябва да е поне 6 месеца след предното.какво да правя???да пия ли отново постинор???или може и да си въобразявам и просто да му е паднал???
    А ти попита ли го дали е свършил в теб и защо след като вече 1 път си пила Постинор не си извлякла поуката от това ,което правите.Ако толкова ви се ебе без презерватив си купи и пий противозачатъчни

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    mi по принцип както казах не веднъж постинор не се приема пове4е от 1 път на месе4ен цикъл защото при евентуален 2 и 3 няма да действа ина4е това за 6-те месеца е мн неправилно...
    а доколкото питай го докато още можеш да пиеш лекарство или по то4но го питай дали иска да ДОНДУРКА БЕБЕ! щото не ползвате презарвативи поне да внимава какво прави! въпреки 4е това не е гарант..има предекулационна те4ност която се изпуска неволево !!!!! .. така 4е си направи сама сметка за напред... ееее да по- голям е кефа без някаква "гума да ти го разваля"..
    ама да няма "5 мин удоволствие , цял живот родител "
    айде ... умната

Супер фен
    "MISLQ",che priqtelqt mi svurshi v men!Izvinqvai,ama ti izobshto mojesh li da mislish?To se useshta be momiche,no dori da dopusnem,che ne si usetila,ami imash usta,s koqto mojesh da popitash priqtelq si dali naistina e svarshil v teb,a ne da pishesh po forumite!Tuk otgovor na tozi vupros opredeleno nqma da namerish.A otnosno Postinora-ako sudq po posta ti,ti mai si go piesh kato bonbonki,taka che kakuv shte e problema da go izpiesh i sega,vmesto da si zatormozqvash glavichkata i da se chudish kakvo e stanalo.......

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Ебати тъпата путка си, щом не си могла да разбереш дали е свършил в теб, или не (съжалявам за болезненото откровение). Това се усеща винаги от жената. И като поотраснете малко и почнете да практикувате редовно без презерватив, а с други предпазни методи, и започне редовно да свършва в теб, тогава ще разбереш за какво говоря. А именно - жената винаги разбира, кога мъжа свършва в нея, защото това й доставя най-голямо удоволствие в секса и е несравнимо като усещане (по думите на не една и две мой приятелки, включително и на интимната ми такава). Та ако не си усетила - значи не е свършил в теб (е, разбира се не гарантирам, че не е имало от онези течности, които хуя отделя по време на ЙебанЙето).
    Левски шампион але але!

Emi prosto go pitai

In Search Of Sunrise 7 Asia

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Питай го директно дали е свършил в теб и после реши какво трябва да пиеш или дали изобщо трябва. И все пак що не ползвате презервативи???

tochno

Голям фен
    Град
    trqvna
    е ти как не си усетила дали е свършил
    питай го де

Такива момчета са за бой!
    Преди имах аз една тема, ако я намериш я виж и си прави сметка..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    взимай веднага постинор разбира се

Град
    In The Middle Of NoWhere
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Голям фен
    Град
    Бургас
    да го беше питала е!!! вземи постинор и отиди и говори с него.. щото тряаа да е баси тъпака да свърши в теб и да се скътае..

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    е ти как не си усетила дали е свършил
    питай го де
    ne 4e neshto ama..."Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 5:21 pm Заглавие: В шок съм!!!" mislq , 4e e malko kusnichko

Голям фен
    Град
    Memphis
    i vse pak xaresali ti !!!!!!!
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си