.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Попитай го-какво чакаш ? Тои е единствения който може да разсее съмненията ти.

Guest

Re: В шок съм!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    снощи МИСЛЯ че приятелят ми свърши в мен,беше без презарватив.правихме го около 15 минути и накрая почна да му става много хубаво,да пъшка силно и се отдръпна,но не видях да свършва някаде.нищо не ми каза,все едно не е станало нищо.само ме попита хареса ли ти?а ако му е бил паднал само щеше да каже извинявай,изморен съм(което е ставало).и аз не го питах какво става,просто не говорехме за случилото се.не ми пречи да пия постинор,но бях пила и предния месец,а съм чувала че следващия път когато пиеш трябва да е поне 6 месеца след предното.какво да правя???да пия ли отново постинор???или може и да си въобразявам и просто да му е паднал???
    Пий микс Белина с Кислол, ще те изчисти изцяло вътрешно

А ти са си чувала думата "презерватив" ???

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре питай него,той няма как да не знае. А и следващият път най-добре ползвайте някакви предпазни средства.

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    е ти как не си усетила дали е свършил
    питай го де
    ne 4e neshto ama..."Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 5:21 pm Заглавие: В шок съм!!!" mislq , 4e e malko kusnichko
    хаха еми не съм обърнала внимание кога е пусната темата

Guest

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    снощи МИСЛЯ че приятелят ми свърши в мен,беше без презарватив.правихме го около 15 минути и накрая почна да му става много хубаво,да пъшка силно и се отдръпна,но не видях да свършва някаде.нищо не ми каза,все едно не е станало нищо.само ме попита хареса ли ти?а ако му е бил паднал само щеше да каже извинявай,изморен съм(което е ставало).и аз не го питах какво става,просто не говорехме за случилото се.не ми пречи да пия постинор,но бях пила и предния месец,а съм чувала че следващия път когато пиеш трябва да е поне 6 месеца след предното.какво да правя???да пия ли отново постинор???или може и да си въобразявам и просто да му е паднал???
    А ти попита ли го дали е свършил в теб и защо след като вече 1 път си пила Постинор не си извлякла поуката от това ,което правите.Ако толкова ви се ебе без презерватив си купи и пий противозачатъчни

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ми...като начало го питай Как може да не го попиташ? Ако е станала белята си пий постинора. И защо по дяволите не ползвате никакви предпазни средства?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си