- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя
Та ето го и моя проблем който съществува от 5 години на сам та в 7ми клас се влюбих в едно момиче което просто ми грабна акъла и всичко каквото мога да се сетя и няма и вече 1година на сам му се обяснявам в любов и т.н но не няма пробив постояноо си казваме че се обичам че и аз на нея съм и първата любов,но просто не иска да ходиме незнам какъв и е проблема какви ли не романтични неща съм и правил и съм и се молил не и не.МНОГО СЕ ОБИЧАМЕ НО НЕ ИСКА ДА ХОДИМЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ПОМОЩ!!!
Simple as that may be ..Първоначално написано от anito.sl
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
е как така ще те обича пък не искала да ходите.. странно.. и аз до този извод стигам - не те обича
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
не точно аз ви подведох иска да ходиме но няма свободно време да ми обърне сммисъл ако ще се виждаме това ще е в събота и неделя и може би петък,а като я поканя да ходиме на кафе ми казва че вече се била разбрала да изли абе и я аз точно не мога да го опища абе с 2 думи не се получава
nqma kakvo pove4e da kajaПървоначално написано от LO6IQ
Ами не ми се иска да ти го кажа,но имам чувството,че тя просто не те обича.Замисли се...кой нормален човек няма да иска да ходи с човека,който обича.Звучи ми супер абсурдно.
Първоначално написано от mercedes_bentz
axaxaxa nqmala vreme ako zna4i6 ne6to za neq 6te nameri...kvo e tva nqma vreme tva na ni6to ne prili4a...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!