Абе искаше ми се да се оплача, защото вече ми писна. Абе вашите мъже/жени четат ли литература на тема секс, сексуално здраве, полово предавани болести и всичко останало?
Защото моя човек не мога да го накарам да прочете нещичко. Абсурт. Писна ми вече. Ето пример: От 1 година се тъпча с противозачатъчни, той даже не си направи труда да прочете листовката. Как така даже от любопитство да види в края на краищата аз с какво се тъпча всяка вечер... Или пък да речем да каже: " айде тоя месец аз ще ти купя хапчетата, ти само даваш пари, а секс правим двамата."
Аз като се разболея от нещо веднага сядам да чета медицинските учебници, ровя се из google, къде ли не.. Гледам всичко да прочета, да се пазим. А той-нищо. И всичко на моя глава. Как не се сбърка тоя човек веднъж да каже: "Абе, Писинко, ако не се чувстваш добре, дай да отидем на лекар, ако нещо има, дай да те заведа на гинеколог, ще ти платя прегледа. "
Неее... всичко на моя глава... А той... Ох, той не можеше да каже и едно хапче за глава до скоро, ебаси! Изобщо не беше чувал за аналгин и т.н. Всички знания, които той ги има за ППБ и забременяване ги има от мене. Аз всичко чета, ровя, обяснявам... И викам: "Добре, бе, Писе, защо не четеш по тия въпроси, а оставяш всичко на мен?"
И той: "Еми мразя всички такива неща. Не ми е интересно, не ми е приятно. Разбери - ти си отрасла в семейство на лекар, като се разболееш и веднага хапчета, истории. А аз като се ударя и ми викаха: Еми така растат момчетата. "
И аз му викам: "Абе тия неща са задължителни да ги знаеш, да се интересуваш, става въпрос за твоето и моето здраве."
И той не и не... Е ся тука ми се появи едно кръвотечение по никое време и какво... той само се притесни и това е. Не отвори нищо да прочете. google е насреща, ебаси! Аз пак си четох сама, отидох си при гинеколожката. Аз искам да чувствам, че той се грижи за мен, че се тревожи и иска всичко да е наред с мен. Той като се разболее, аз веднага му давам хапчета и всичко останало, за да се почувства добре.Грижа се за него, а той за мен - не!