Обичам го а вече отношенията ни не са същите. Чудила съм се ЗАЩО ? Какво ли не правя за него , в началото той ме обичаше знам го усещах го, чувстваше се дори в въздуха който дишах, бях безкрайно щастлива, какво се случи сега Господи сълзи не ми останаха. Влезнах в един сайт за запознанства и видях че се е регистрирал,в описанието си беше написъл че търси гадже,флирт,любов,неангажи аща връзка.... направо останах сразана. Има всичко това а той търси друго. Страдам, въздух не ми достига, не знам какво да правя реших да пиша за да ми олекне но не се получава. Не искам да го загубя но не мога нищо да направя защото вече се изчерпах.Давам всичко от себе си и правя всичко а кво получавам . Лошото е че се вързвам на всяка мила приказка , мисля си че е истина и се разтапям веднага.Тва ми е тъпата грешка. Всеки път едно и също.
Ние толкова време сме заедно а аз едва сега разбирам че е нямал чувства а просто е задоволявал нуждите си. Ето това ме убива . . . не мога да спра сълзите ...текат и текат .... нямам силичка за нищо.