taka eto i moqt problem:zna4i hodq s edno mom4e no to e ot dr grad.nasi4koto ot gore e stra6no sramejliv,1 toi me potarsi no po serioznata kra4ka napravih az. problemat e 4e ve4e nz kakvo da pravq za6toto ne go vijdam mn 4esto,a kogato go vidq toi sqka6 zamrazva,mn go e sram i ne moga da razbera kakvo da pravq,kazval mi e 4e me obi4a az go obi4am s cqloto si sarce no ve4e zapo4vam da se samnqvam v nego neprekasnato mu pi6a sms obajdam se a toi ni6to zn 4e nama pari v GSM no ako iska moje da nameri na4in darji se mn stideno i srtamat mu zapo4va da me pla6i nasi4koto ot gore e mn revniv molq vi daite mi savet kakv da pravq za6tot mn go obi4am a toi ne pravi ni4o a pak i mn mi lipsva vijdam go mn rqdko molq vi daite mi savet ko da napravq [-o< mislq si 4e go e sram i se darji taka s men za6toto ne iska da e s men no nz dali da skasa s men help molqvi
4estno toku 6to se razdelih s pr mi zaradi tva seriozno ti kazvam ne si gubi vremeto rano ili kysno 6te se razdelite po 1 ili druga pri4ina i pak 6te te boli taka samo se izmy4va6 o6te pove4e 4e ne se vijdate ..edva li 6te go zeme6 na seriozno tova ama ti sama 6te se ubedi6 opitai se da prodylji6 napred .. uspeh!!!
PP: 6te pla4e6 mn nqma kak ama 6te sre6te6 nqkoi dr ....
според мен връзките от растояние нямат бъдеще. те дори не са изградени върху някакви перспективи (и не ми казвай, че греша, защото говоря от личен опит). много трудно е да поддържаш такава връзка, дори по-скоро се изискват огромни усилия за запазване на привличането по между ви, защото нали знаеш, че невиждати очи се забравят. защото за мен виждате от рода на 1-2 пъти в седмицата не може да се нарече връзка.
напави си сама изводите как да постъпиш от тук нататък с това момче