.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

"Несподелена любов"

Несподелена любов, защо съществуваш ?
    Не ти ли тежи товарът на толкова наранени души ?
    Нима ти харесва да гледаш как тя за него тъгува,
    а той не я и поглежда дори . . .

Несподелена любов, кажи кой те създаде ?
    Господ ли те изпрати на тази земя ?
    Ангел ли крилата ти даде ?
    Или Дявол почерни твойта душа ?

Несподелена любов, не се ли срамуваш?
    Щастлива ли си, като гледаш в нейните разплакани очи?
    Радваш ли се, когато той друга целува,
    а тя просто стои и мълчи . . .

Какво мислите?
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Фен
    Град
    sofiq
    zdravei! az su6to pi6a ot mnogo godini taka 4e 6te ti kaja moita kritika, mislq 4e ima6 talant i izpolzva6 interesni su4etaniq, mnogo mi haresa "angel li krila ti dade, ili dqvol du6ata ti po4erni"
    No mislq 4e 6te stane po-dobre ako vmesto "izplakani o4i" napi6e6 "razplakani o4i"...prosto izplakani ne se vpisva mnogo...a su6to taka i posledniq red "a tq prosto stoi i mul4i", mahni tova "prosto" stava natrtupano no kato cqlo mn mi haresa ! pozdravleniq , produljavai da pi6e6
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Мега фен Аватара на iiirish
    идеята е много добра, но само на някой места (например във 2-рото четиристишие) прозира нейната сила

Цитирай Първоначално написано от miss_india
    zdravei! az su6to pi6a ot mnogo godini taka 4e 6te ti kaja moita kritika, mislq 4e ima6 talant i izpolzva6 interesni su4etaniq, mnogo mi haresa "angel li krila ti dade, ili dqvol du6ata ti po4erni"
    No mislq 4e 6te stane po-dobre ako vmesto "izplakani o4i" napi6e6 "razplakani o4i"...prosto izplakani ne se vpisva mnogo...a su6to taka i posledniq red "a tq prosto stoi i mul4i", mahni tova "prosto" stava natrtupano no kato cqlo mn mi haresa ! pozdravleniq , produljavai da pi6e6
    Мисля да се съобразя със забележката ти за "изплакани очи", като се замисля и на мен не ми звучи мн добре, но пък имах точно това в предвид... че няма вече сълзи да плаче...За другото ще си помисля дали да го променя Засега ще го оставя така, иначе благодаря много за критиката и изобщо за мнението ти anito.sl, благодарско и за твоето коментарче
    Ама, ако се намери и някой, дето да ми отговори защо съществува тая несподелена любов напрао....
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си