- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Айде мислители..
Ех дебаа.. За колко бях сигурен че ще успея така.. понеже на <?php echo 'Hello.$name; ?> запънах реших да се пробвам по друг начин.. Да си пусна WebCopier да копирам всичките файлове на страницата и после само да цъкна на последния.. И така щях да съм минал през цялото нещо без дори да съм видял повечето от въпросите.. Ама тъпия WebCopier не ще да копира.. Демек ще си потърся друга програма за копиране на цели сайтове и ше видите как се минава тва по хакерския начин :П Ама утре че сега вече е 2 часа и е време за спане :>
moje li da vi pomolq nqkoi da mi kaje kudei kakvo trqbva da se pi6e i napravi.az ne mojah da shvana kakvo trqbva da se pravi plss
http://hack.skus.info/pluton.php
Това как става?
qwertyuio това са 9 поредни букви от клавиатурата. Напиши ги 10 ...+ "П"
qwertyuiop
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
<?php echo 'Hello.$name; ?> za6to ne probvate da go napravite taka- '. DA samo '. Ili po to4no http://hack.skus.info/'.phpПървоначално написано от skate_warrior
Nishto ne shvanahKak e na edno podskajete malko
ai helP de sled 12 str kvo eeeeeeeee? ;(
За ГОСТ ...сменяш линка...където пише "1", пишеш "2" ...и така по пътя на логиката...сменяш следващите страници..пак линка
Коя беше 12, че забравих?
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
oh mi na 12 pi6e <?php echo 'Hello.$name; ?>![]()
Ето го бе... ако искаш още помощ казвай.Първоначално написано от OPEL
AMA KVO E TVA DA SAMO KADE DA GO PI6AAA ;(;(;(;(;(
m...stignah do 3to i ne moga pove4eee ;(
hah ms za saveta razbrah ama......sq me ma4i 13 str![]()
Каква подсказка искам и аз.Я дай линка за 13Първоначално написано от Mimka_sweet
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ae nqkoi da kaje kak da stigna do 4to de![]()
какво пишеше на 3тото ???Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
ако пише iii напиши iv
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Хора помислете и вие малко... Какъв е смисъла на това, като си правиш паса и чакаш наготово линк. Е добре е да ти помогнат, ама вие... помислете. Кой фо където може.... така се разваля смисъла... ай да ти подскажат-да ама ...
OPEL
до 12 стигнах сам ама са незнам що става![]()
az puk se mu4a i s tatko ama ne mojem da minem 7mogo...qvno nqame dostatu4no mozuk no da mu se nevidi sept e 7 na frenski huit e 8 ama neeeee neee trqa ni e gadno nqma puk PUK PUK PUK surdita sum
и после учи Вили учи ми за кфо да уча с 10 висши ми се тръснал не може да ми каже как да стигна до 8 ниво ми няма ПЪК няма да уча ше стана циганин като порастна ;(
nqaa stavam ciganin poznahme go po nekfa slu4ainost
dobre de pozna go tatko poklon pred bistriq mu um
Vili, dai linka za 7mo, 6ti kaja kvo e 8mo 4e ne go pomna ve4e, az stignah do 12, i natatuka ne znam kvo da praa, ne cepa ot php
stignah do 13ta stranica
pon-srq
nqkva ideq natatuka kvo da prava?
nali trqbva da napi6a ponedelnik-4etvurtuk
ama ne6to ne moga da go nacela kak to4no se pi6e![]()
lele vlado zlaten da sina4i mi az minah 7mo sa se puna na 13 ne moga da stigna do 14 http://hack.skus.info/'.php
Първоначално написано от hforce
eto http://hack.skus.info/pon-che.php![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
lele mackaaa 6e te obi4am do grob
p.p. Brateleee 6to ne go napraite na djikitaiski da vi razbera
pff tate mi kaza da zapi6a nemskata ama ne...i kak e 15 na nemski?