.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли имали контакт с човек от вашия пол

Гласували
120. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

48 40,00%
  • не

63 52,50%
  • не съм мислил/а по въпроса

9 7,50%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103
    Имало е моменти, в които ми се приисквало с някоя девойка, но никога не съм го правила. Може би ако ми се отдаде възможност и пак ми се иска ще го направя.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от England
    Не бих пробвал противоестествени неща!А че хората са малко би не е вярно!Повечето са си нормални,има и би,и хомо,но в крайна сметка е въпрос на избор!По принцип,когато не парадират са добре дошли,но когато показват извратеността си отблъскват нормалния,патриархален човек като мен!Разбира се предпочитам лесбийките,тъй като всички са бисексуални,докато педалите само на мъжко налитат гадините с гадини...

Хората са спрели да бъдат би когато религията е наложила схващането, че секса е само за репродукция, а не за удоволствие. Оттам идват и предразсъдъците, и хомофобията, и всичко... В Древен Рим и Гърция е било нормално да спиш и с двата пола... Или искаш да ми кажеш. че тогава хората са били различни? Различни са били схващанията им за секса.

Реално погледнато единствената причина да не искаш близост с мъж са именно тези предразсъдъци, втълпявани поколения наред...

А това за лесбийките и гейовете не е вярно. Лесбийките са също толкова би, колкото и гейовете...

Освен това не е въпрос на съзнателен избор.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Момче съм. Няма как да ме навиета за подобно нещо.
    Черен Принц

Ами да. може защо не само да е в тойка или четворка

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    да
    алелуя.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    да бих.и съм стигала до там
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ако бях момиче сигурно щях да опитам но съм момче само като се сетя при мисалта че има паламарка между краката не не пак и ме е гнис отвращавам се и мразя гейовете като видя такива ги псъвам.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Леле, аз направо ще откача само ако момче ме пипне отзад, пък камо ли да го направя. Пффуу къде ме карате си предсравям такива работи, сега вече не ми се вечеря.

Голям фен
    Град
    Бургас
    da bih ako mi haresa nqkoe momi4e

Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    НЕ

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Като гледам момичетата са по-навити,ама момчетата-няма навитаци от тях и то е ясно.
    Доказано е,че всички жени са малко или много би-сексуални. Затова се получава това - някои момичета са навити да пробват с жена,докато при нас момчетета никой хетеро-сексуален не е навит. Нормално е да е така

Супер фен
    Град
    sofiq
    o ne bih!struva mi se ujasno.4estno kazano sum mnogo skepti4no nastroena kum geiove i lezbiiki

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен
    Град
    до тебе...
    не съм мислила за това
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

хахаха емии не съм мислила но като малка почнах да се целувам с най добрата си приятелка говоря като бях на 6 хаха сигурно бих и съм се къпала с аверката ми сао по прашки ми незнам бих пробвала но зависи хахаха интересно ми е трудно ли е да се задоволи момиче (поне мен трудно момче може да ме накара да свърша :/ ) хаха тва бих го напраила сао от интересен да си видя изражението ахах
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Кофти ми е да си помисля,че мога да правя секс с мъж!На масата-да,в леглото-никога!А за тоя дето каза,че не искам да правя секс с мъже само,чото това са предрасъдаци ще кажа,че това е биологично състояние на хетеросексуалния мъж,на който идеят да се съвкуплява с представител на същия пол логично му се струва неприемлива...

хахаха бате ти направо ме разби )

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kur4oto
    Sram me e,4e gledam momi4eta v tozi forum,koito sa obvyrzani i pi6at 4e biha opitali!Mnogo jalka i dolnoprobna istoriq,ne zaslujavate da imate mom4e do vas kurvi typi!
    само за информация момчетата попринцип/повечето, не всички/ не ревнуват от друго момиче, ако гаджето им си легне с такова. щото все пак колкото и да си леСбийка едно момиче не може да замести пениса на мъжа./но пък и мъжа не може да се мери с жената/
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Аиде бе мъжа не можел да се мери с жената вие имате цикал раждате ние само еб.м

:PP
    Guest

:PP

Mnoo qsno,4e bih spala s nekoe momi4e!ne sam lizbiika,no predpo4itam s momi4e ot kolkoto s mom4e,no ne6to nqq naviti devoiki! (ako ima az sam nasre6ta)

Guest

Re: :PP

Цитирай Първоначално написано от :PP
    Mnoo qsno,4e bih spala s nekoe momi4e!ne sam lizbiika,no predpo4itam s momi4e ot kolkoto s mom4e,no ne6to nqq naviti devoiki! (ako ima az sam nasre6ta)
    Haha,6tom predpo4ita6 s momi4e,otkolkoto s mom4e zna4i si ba6 lesbijka mace(a sry,te lesbijkite ne sa maceta,a baceta),taka 4e sry backa ama si preebana ot prirodata!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Цитирай Първоначално написано от kur4oto
    Sram me e,4e gledam momi4eta v tozi forum,koito sa obvyrzani i pi6at 4e biha opitali!Mnogo jalka i dolnoprobna istoriq,ne zaslujavate da imate mom4e do vas kurvi typi!
    само за информация момчетата попринцип/повечето, не всички/ не ревнуват от друго момиче, ако гаджето им си легне с такова. щото все пак колкото и да си леСбийка едно момиче не може да замести пениса на мъжа./но пък и мъжа не може да се мери с жената/
    Това последното обърна историята на човечеството на 180 градуса... Направо ме разнебити от смех!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Аиде бе мъжа не можел да се мери с жената вие имате цикал раждате ние само еб.м
    обърнах историята ама тоя ме обърна мене от смях
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Май аз не сам разбрал няма нищо нали е имало смях ко ти пука...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Май аз не сам разбрал няма нищо нали е имало смях ко ти пука...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си