- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дразнят ли ви рекламите?
Мен супер мн ме дразнат шибаните 5 минутни рекламни блокове!
А вас?![]()
И мене много са тъпи
има такава тема
I men adski mnogo prosto ne moga da gi ponasqm i vsi4kite edni i su6ti boziПървоначално написано от BraInLesS_f
![]()
![]()
![]()
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
MNOGO ME NERVQT
Хаха е понеже не съм писал в такава тема ще отговоря :>
Дразнят ме точно колкото и кърлежите.. в смисъл, че толкова отдавна не съм виждал нито едно от двете(не гледам телевизия), че са ми напълно безразлични :>
П.С. брр мисля за душевното си състояние, като видя как мисля понякога.. :>
Не ме дразнят, защото не ги гледам- рядко гледам телевизия, а когато се случи , превключвам,когато има реклами и толкова. Има и други канали, нали?
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Буаааа...рекламите са нещо тъпо!И то поне да бяха различни, ама те само дамски превръзки, омекотители, прахове за пране, белини....Едно и също, едно и също, едно и също.....Боза абсолютна!(поне хубава боза да беше...ех!Хасковската ще си остане най-добрата....спирам с рекламите)!!!!!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ами да ти кажа....вече толкова много съм свикнала с тях,че не ми правят впечетление.Но ако дават някой интересен филм и го прекъснат заради реклами,ето тогава вече им се ядосвам откровенно.
Не гледам телевизия.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Ама наистина много отвратително ! Тъкмо ти стане интересно нещо което дават по телевията,което се случва рядко защото напоследък няма много интересни работи ии пуснат реклами .. Бляккк !![]()
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
Що бедоста интересни реклами почнаха да правят напоследък
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!