- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pls kajete
awe hora ne6to izob6to ne 6ta da imam gaje :P mom4e sam. ma v smisal nqkvo takova strah me e pritesneno i ne6to otvatre mi kazva 4e prosto ne trqa i sq naposledak nakolko momi4eta ma haresvat i mi e nqkvo tupo takova ne6ta da ma haresvat .ne sam pedal ako tva si misletena 13 po4ti 14 sam v sedmi klas vii kak ste sa 4uvtvali na tazi vazrast
LuD LuD!A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658
хаха споко, тва е нормално, аз имам приятели, момчета, които са на по 15-16 и въобще не искат да си имат приятелки, просто.. било тъпо, нямало смисъл и т.н. абе има време за всичко![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Mom4e na tvoqta vuzrazt o6te ne mu e do gadjeta,to prosto iska da e kato ostanalite ,da prili4a na tqx ..ako te imat gadjeta da ima6 i ti !!tva e tupo no fakt ti ne se nujdae6 ot priqtelka dokazano e 4e mom4etata suzrqvat 2-3 godini sled momi4etata!!ima vreme i ti 6te ima6 priqtelka i jelanie da si s neq
10x
![]()
ooo spox.....az poznavam 1000 takiva mom4eta i to4no te sa nai-pe4enite v daskaloto![]()
Нормално е споко-когато искаш,тогава имаш гадже.Щом не искаш,нямаш гадже.
аз съм момиче, но все пак да кажа![]()
на тази същата възраст си спомням, че се движех в компанията на хората от моята махала, общо взето бяхме доста момичета и момчета и имаше сума ти любовни истории - все имаше някой, който те харесва (понякога и по 2-3-ма), че и едни заплетени ситуации, кво да говорим
![]()
тръгвах с единия, издържахме няколко дена, после решавах, че ще съм с другия, който ме харесва, ама с него по някое време също късаме, разбирам, че тоя първия още ме харесва и тръгвам пак с него, ама най-много за седмица-две, накрая се появява още някъв на хоризонта.. абе лудница, кви ли не детски простотии![]()
за мен не беше проблем, защото приемах всичко малко като на шега, ти явно се отнасяш към тези неща на сериозно и за това сигурно се чувстваш сякаш ще ти отнемат свободата.. така си го обяснявам аз![]()
не се връзвай толкова, възприемай тия работи малко на майтап, тъй като на твоята възраст едва ли би могло да става дума за нещо по-задълбочено, апък и да тръгнеш с някой не значи, че си "обречен" завинаги, можеш да го скъсаш по всяко време ако ти писне![]()
прави го за удоволствие и разнообразяване на времето, не го приемай много на вътре и всичко ще е 6+![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Хахна 13 не съм и мислила за гадже. Даже ми се виждаше някво гнусно някво противно мом4е (на 12-13 вси4ки мом4ета ми се виждаха противни) да ме целува от устата
![]()
Бях лудо влюбена в Леонардо ДиКаприо...абе 12-13годишно лапенце, нали разбирате.
Та тва дет го казваш ми се вижда супер нормално. Все пак малък си още, няма за кво да бързаш с гаджетата
![]()
Робинята на Quench
ne smisal az ne 4e mi otnemat svobodata mi prosto nqkvo stranno 4uvsto ot pritesnenie i strah koeto sigurno vseki e izpitali pr ne 6ta da ma haresvat stranno mi e
![]()
Sichko ti e tochno samo tva ne razbiram che ne iskat da te haresvat ... Te neka te haresvat ti ne im se vryzvaiA kate ti se kefat kyf ti e problema ? Ti se opitai da gi karash da te haresvat oshte 1 2 godinki i togava
![]()