.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: pls kajete

pls kajete

awe hora ne6to izob6to ne 6ta da imam gaje :P mom4e sam. ma v smisal nqkvo takova strah me e pritesneno i ne6to otvatre mi kazva 4e prosto ne trqa i sq naposledak nakolko momi4eta ma haresvat i mi e nqkvo tupo takova ne6ta da ma haresvat .ne sam pedal ako tva si mislete na 13 po4ti 14 sam v sedmi klas vii kak ste sa 4uvtvali na tazi vazrast
    LuD LuD! A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658

хаха споко, тва е нормално, аз имам приятели, момчета, които са на по 15-16 и въобще не искат да си имат приятелки, просто.. било тъпо, нямало смисъл и т.н. абе има време за всичко
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Guest
    Mom4e na tvoqta vuzrazt o6te ne mu e do gadjeta,to prosto iska da e kato ostanalite ,da prili4a na tqx ..ako te imat gadjeta da ima6 i ti !!tva e tupo no fakt ti ne se nujdae6 ot priqtelka dokazano e 4e mom4etata suzrqvat 2-3 godini sled momi4etata!!ima vreme i ti 6te ima6 priqtelka i jelanie da si s neq

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ами напълно нормално е .. споко

Vikit0
    Guest
    ooo spox.....az poznavam 1000 takiva mom4eta i to4no te sa nai-pe4enite v daskaloto

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е споко-когато искаш,тогава имаш гадже.Щом не искаш,нямаш гадже.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз съм момиче, но все пак да кажа
    на тази същата възраст си спомням, че се движех в компанията на хората от моята махала, общо взето бяхме доста момичета и момчета и имаше сума ти любовни истории - все имаше някой, който те харесва (понякога и по 2-3-ма ), че и едни заплетени ситуации, кво да говорим
    тръгвах с единия, издържахме няколко дена, после решавах, че ще съм с другия, който ме харесва, ама с него по някое време също късаме, разбирам, че тоя първия още ме харесва и тръгвам пак с него, ама най-много за седмица-две, накрая се появява още някъв на хоризонта.. абе лудница, кви ли не детски простотии

за мен не беше проблем, защото приемах всичко малко като на шега, ти явно се отнасяш към тези неща на сериозно и за това сигурно се чувстваш сякаш ще ти отнемат свободата.. така си го обяснявам аз
    не се връзвай толкова, възприемай тия работи малко на майтап, тъй като на твоята възраст едва ли би могло да става дума за нещо по-задълбочено, апък и да тръгнеш с някой не значи, че си "обречен" завинаги, можеш да го скъсаш по всяко време ако ти писне

прави го за удоволствие и разнообразяване на времето, не го приемай много на вътре и всичко ще е 6+
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    SF
    Хах на 13 не съм и мислила за гадже. Даже ми се виждаше някво гнусно някво противно мом4е (на 12-13 вси4ки мом4ета ми се виждаха противни) да ме целува от устата
    Бях лудо влюбена в Леонардо ДиКаприо... абе 12-13годишно лапенце, нали разбирате.
    Та тва дет го казваш ми се вижда супер нормално. Все пак малък си още, няма за кво да бързаш с гаджетата

Робинята на Quench

ne smisal az ne 4e mi otnemat svobodata mi prosto nqkvo stranno 4uvsto ot pritesnenie i strah koeto sigurno vseki e izpital i pr ne 6ta da ma haresvat stranno mi e
    LuD LuD! A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Sichko ti e tochno samo tva ne razbiram che ne iskat da te haresvat ... Te neka te haresvat ti ne im se vryzvai A kate ti se kefat kyf ti e problema ? Ti se opitai da gi karash da te haresvat oshte 1 2 godinki i togava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си