първо искам да уточня, че просто споделям, на искам съвет.

значи днес приятеля ми дойде да ме види в училище през междучасието. и навън бяхме аз, той и най-добрия ми приятел. най-добрия ми приятел влезе в даскало за да си вземе чантата (решихме, че повече не ни се карат часове) и да си тръгнем. и тъкмо останахме сами навън с приятеля ми и той почна да ми се гевези и гледам от стъпалата отсреща идва майка ми решила да отиде но НОИ за да си проверява някакви осигуровки. и аз като я видях така се шашнах, че дръпнах приятеля ми настрана и се скрих зад него с надеждата майка ми да не ни види (тя и баща ми не го одобряват!). но явно вече е било късно за криене. както и да е. тя си мина и замина без да каже нищо и без да се обърне. но като се прибрах в къщи тя беше доста... разочарована от мен и това личеше само докато я погледнах. тя каза, че съм постъпила много глупаво, аз разбира се й казах причината, поради която съм се опитала да се скрия, но... като я видях колкто й беше гадно, на мен сигурно ми стана 100 пъти по-гадно. почувствах, че по един или друг начин съм я предала...

толкова много съжалявам за този постъпка