.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    az_predatelkata
    Guest

kakvo napravih!!!!!!!!!!!!!!!

първо искам да уточня, че просто споделям, на искам съвет.

значи днес приятеля ми дойде да ме види в училище през междучасието. и навън бяхме аз, той и най-добрия ми приятел. най-добрия ми приятел влезе в даскало за да си вземе чантата (решихме, че повече не ни се карат часове) и да си тръгнем. и тъкмо останахме сами навън с приятеля ми и той почна да ми се гевези и гледам от стъпалата отсреща идва майка ми решила да отиде но НОИ за да си проверява някакви осигуровки. и аз като я видях така се шашнах, че дръпнах приятеля ми настрана и се скрих зад него с надеждата майка ми да не ни види (тя и баща ми не го одобряват!). но явно вече е било късно за криене. както и да е. тя си мина и замина без да каже нищо и без да се обърне. но като се прибрах в къщи тя беше доста... разочарована от мен и това личеше само докато я погледнах. тя каза, че съм постъпила много глупаво, аз разбира се й казах причината, поради която съм се опитала да се скрия, но... като я видях колкто й беше гадно, на мен сигурно ми стана 100 пъти по-гадно. почувствах, че по един или друг начин съм я предала...

толкова много съжалявам за този постъпка

Ами нормално е!И на мен ми се е случвало,но не съм се крила.Мен пък ме потиска факта,че трябва да се държа така,все едно не сме гаджета.Затова като сме заедно и наште са при нас не се целуваме,но си се държим като гаджета.С течение на времето специално майка ми ще свикне с този факт.Все пак знаят,че когато ги няма те пак го правим.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Не си направила нищо нередно и нямаш право да се обвиняваш.Не майка ти,а ти ходиш с това момче все пак А какви са и аргументите да ти забранява да ходиш с него?Защо не одобрява връзката ти?А това конкретно за споменатото момче ли е или изобщо?Ако е второто-още повече не трябва да се безпокоиш

Guest
    всъщност не уточних, че ние ходим от година и нашите знаят това. дори се познават лично и много пъти са водили разговори. но иначе никак не го одобряват и дори скандали вдигаха за това, и затова избягвам те и той да се виждат. дори не знам защо го направих като никога преди това не съм се крила от тях щом съм с него

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    всъщност не уточних, че ние ходим от година и нашите знаят това. дори се познават лично и много пъти са водили разговори. но иначе никак не го одобряват и дори скандали вдигаха за това, и затова избягвам те и той да се виждат. дори не знам защо го направих като никога преди това не съм се крила от тях щом съм с него
    така!Значи моето положение е същото!Само,че ние ходим цели 4 годни и нашите още не са се примирили,че ние се обичаме.Какво ли не не са правили за да ни разделят.И първо избягвах срещите им,криех се и т.н. но нямаше резултат.Почнах обратното да правя и да ти кажа не ми пука вече какво мислят.Все пак аз съм с този човек не те.И нещата се пооправиха.

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да разбера защо не го харесватА отнсно това-ами станалото,станало.На майка ти не и е било много гот,ама какво пък...ще й мине.Бъдете с приятеля ти,обичайте се,а ваще каквото искат да правят.

Guest
    въпроса не е, че те не го одобряват или нещо такова - вече свикнах. просто никога не съм се крила от майка за каквото и да било и сега ми е много гадно, още повече като видях реакцията й беше наистина разочарована от мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не мога да разбера защо не го харесватА отнсно това-ами станалото,станало.На майка ти не и е било много гот,ама какво пък...ще й мине
    мерси много

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не мога да разбера защо не го харесватА отнсно това-ами станалото,станало.На майка ти не и е било много гот,ама какво пък...ще й мине.Бъдете с приятеля ти,обичайте се,а ваще каквото искат да правят.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    e kvo tolkova si napraila ???
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

v1k1t0
    Guest
    ehhh,mila tfa ne e ni6to osobeno...na vsqko momi4e mu se slu4va!puk i ne moje maika ti da haresva vsi4kite ti gajeta...........spox 6e i mine!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    хахаа аз колкото съм лъгала и съм замаявала наще, колкото съм се крила от тях за най-различни работи, ако всеки път го приемах толкова на вътре и се самообвинявах така, сега щях да съм за лудницата

нищо коой знае колко страшно не е станало, не го мисли толкова.. голяма работа, хората какви ли не глупости вършат, ти си тръгнала да се притесняваш за такива дреболии
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    хахаа аз колкото съм лъгала и съм замаявала наще, колкото съм се крила от тях за най-различни работи, ако всеки път го приемах толкова на вътре и се самообвинявах така, сега щях да съм за лудницата

нищо коой знае колко страшно не е станало, не го мисли толкова.. голяма работа, хората какви ли не глупости вършат, ти си тръгнала да се притесняваш за такива дреболии
    Много много то4но =D>

Робинята на Quench

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    След като толкова много съжеляваш за това , което си направила просто отиди и й се извини ! Ще се почустваш доста по добре !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от sisi{P}
    След като толкова много съжеляваш за това , което си направила просто отиди и й се извини ! Ще се почустваш доста по добре !
    saglasna sam!Nai dobre otidi i i se izvini,ako trqbva obqsni i otnovo pri4inata,ako si kajesh tova koeto mislish tq shte te razbere.Sled izvinenieto i ti 6te se po4yvstva6 po dobre,i tq sa6to
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си