.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    love-him-love-him
    Guest

mnogo go obicham...

Az sam momiche na 15.S gageto mi hodihme po4ti 9 meseca.Toi e ot klasa mi.Vrazkata ni ne varveshe karahme se chesto i toi me zarqza predi 2 sedmici.Ne si haresva drugo momiche.Sega i na dvamata ni e kofti.Mnogo mi e ma4no za nego,a ne moga da mu go kaga.Sega se dargim kato obiknovani sauchenici,a az go obicham!Nikoga nqma da si go varna,a go obicham i sega e mnogo kofti kakto sme v edin klas i ne si obrashtame vnimanie

Guest
    дано от поста ти си вземат поука хората, които смятат, че подобни връзки са като всички останали - радваш се на любовта, после тя си отива, вие късате и край! но за съжаление когато сте непрекъснато заедно е много, много по-трудно!!!!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ти всъщност не искаш съвет, поне не си задала въпрос. Мога единствено да те посъветвам да се опиташ да запазиш приятелски отношения с него (и да не сте "просто съученици"), защото предполагам още отпреди да станете гаджета сте били приятели. Може би той просто в момента не знае какво иска и в последствие ще разбере, че и не може да те забрави и наистина те обича. Така че опитай се да не се тормозиш прекалено много, забавлявай се, а ако той наистина иска да е с теб ще ти го покаже и тогава от теб ще се иска да решиш - заслужава ли той все още любовта ти?

дано от поста ти си вземат поука хората, които смятат, че подобни връзки са като всички останали - радваш се на любовта, после тя си отива, вие късате и край! но за съжаление когато сте непрекъснато заедно е много, много по-трудно!!!!
    П.С. Няма правила за това в кого ще се влюбиш, пък и повечето пъти не най-лесното е най-правилно.

Аз лично съм на принципа `където си плюл,не лижи`Наистина ще ти е трудно да го забравиш като се виждате всеки ден,но знай,че времето лекува всичко.Просто не се `затваряй`.Живота не свършва с края на една връзка!
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

Супер фен Аватара на maybelline
    Да,кофти е...И с мен стана нещо подобно.И както сама си разбрала,никак не е весело.Не е особено хубаво да го преследваш сега.Остави го.Нали знаеш - ако някой те изостави и после се върне,значи е завинаги твой.Ако някой те остави и не се върне,значи никога не е бил твой.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мн кофти ситуация...в един клас хмм... Мн ще ти е трудно така от личен опит го знам,но ще трябва да продължиш напред!Живота продължава..

Мега фен Аватара на koalka
    Ами говори с него,кажи му,че още имаш чувства и искаш пак да се съберете.Но му кажи също,че и двамата трябва да положите усилия да не се карате толкова много.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами говори с него,кажи му,че още имаш чувства и искаш пак да се съберете.Но му кажи също,че и двамата трябва да положите усилия да не се карате толкова много.
    Мда поговорете кажи му какво изпитваш а и щом и на него му е кофти едва ли си му омръзнала или нещо подобно,според мен имате шанс ако опитате да се карате по-малко
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си