.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Най-добър албум за 2006 ?

Разбира се, годината още не е свършила, до края се очертават заглавия, от които имам големи очаквания..Но все пак, според вашия стил от музиката, кой албум избирате.. ?
    Аз давам глас за Jedi Mind Tricks - Servants In Heaven, Kings In Hell ...

Повече от фен
    Norther - Till Death Us Unites \m/

Мм, и новия на In Flames е як!

Голям фен
    Град
    sofia
    Guns N' Roses - Chinese Democracy, ако излезе [-o<
    иначе Justin Timberlake-FutureSex/LoveSounds и X-tina-Back to Basics

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Чакайте малко да излезе албума на C4 и тогава ще ви го напиша :> Иначе за момента май най-много се накефих на Hatebreed - Supremacy
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Stadium Arcadium Поне аз на него най много се изкефих
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Много се радвам на Анелия - Пепел от рози не се сърдете че е чалга

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    За всеки най-добрият албум е на любимият му изпълнител/група, така че както и на другите, моето мнение е доста субективно
    Та за мен:
    The Open Door-Evanescence
    Thornoghraphy-Cradle of Filth
    Back to Basics-Christina Aguilera
    хъхъ..

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Anaal Nathrakh- Eschaton
    Elvenking- The winter wake
    Blind guardian- A twist in the myth
    Mystic Prophecy- Savage souls
    Pyramaze- Legend of the bone carver
    И още маса други...

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Stadium Arcadium Поне аз на него най много се изкефих
    Еми става албумчето, но няма никакво място за сравнение със старите им неща, според мен
    Иначе аз съм твърде заета да откривам стари албуми и да слушам тях, за да определя кой е най-добър за тази година.
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Lamb of God-Sacrament-мърти кифки тоя албум уникално добър.
    Sodom-Sodom-може би един от най-добрият албум на групата,което си е класика,си е класика.
    Slayer-Christ Ilussions-Slayer са си Slayer ей за тва им се кефя адски много.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Sodom-Sodom-може би един от най-добрият албум на групата,което си е класика,си е класика
    И аз тва тъкмо се сетих. Blood on your lips \m/

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от mimkata_kaulitz
    Много се радвам на Анелия - Пепел от рози не се сърдете че е чалга
    Супер е албума!И аз давам глас за него! \/ \/ \/

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    VA - Trance Beast 21
    DJ Tiesto - In Search Of Sunrise 5

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Аз давам глас за Jedi Mind Tricks - Servants In Heaven, Kings In Hell ...
    Имаш подкрепата ми.На мен също доста ми допадна и албума на The Roots - Game Theory

Пайнер стартира нова музикална поредица "Single + Best Collection", в която ще се пускат мултимедийни дискове един-два пъти всеки месец.
    В нея промоционално ще бъдат издавани по една нова песен с видеоклип на най-популярните изпълнители на музикалната компания.
    Освен новата песен и нейния клип в диска ще бъдат добавяни и няколко от най-обичаните хитове на същата певица.
    Първият диск от новата поредица е "Камелия - Single + Best Collection", който се появи на 10 юли в музикалните магазини на "Пайнер" в цялата страна и като приложение в новия брой на списание "Нов фолк".
    Сингъл е новата песен на Камелия "Целувай ме". В албума тя е представена с аудиозапис и видеоклип, създаден от Людмил Иларионов - Люси.
    Песента "Целувай ме" е по музика на Ромарио, аранжимент на Велислав Драганински и текст на Мариета Ангелова.
    Шест от хитовете на Камелия са добавени в диска като "Best Collection". Това са "Луда по тебе", "Защо повярвах", "Къде си ти", "Залеза и зората", "Стрелките спират", "Искаш или да". Те са от различни творчески периоди на звездата, но добре илюстрират развитието на таланта и.
    Следващият диск от поредицата "Single + Best Collection" ще бъде на Ивана, а третият - на дуетната песен на Преслава и Борис Дали.
    Камелия засне нов клип на песента"Целувай ме". По-голямата част от клипа е заснета в ЦУМ – София, а финалът е сниман на една бензиностанция. Сюжетът е как папараци я следят, да я хванат в крачка. Самият клип пресъздава едно нормално ежедневие на певицата. Погледите на хората, когато излезе по магазините да пазарува, как я следят деца за автографи, възрастни хора как я коментират, побутвайки се. Видеореализацията акцентира на всичко това, погледнато отстрани, защото самата Камелия това го изпитва непрекъснато от години насам. Запечатани са забавни моменти, в които хората виждайки една популярна личност им е приятно, че тя е посетила техен магазин, че са се срещнали очи в очи с нея. Много истинско и готино пресъздадено положително настроение. Отлично отражение на действителността. Целият екип от режисьора, оператора и звездата, след кратко обсъждане решават къде да изберат местата за снимки. Избират ЦУМ, като най-подходящото място за широк шопинг. Там има голямо разнообразие от магазини, където може да се разходят и папарашки да бъдат хванати. В клипа има много емоции и изражения на обикновени хора, които не са статисти, което е най-готино от всичко. Реакциите на случайни хора, случайно попаднали на снимачната площадка са запечатани на лентата. Визията е много лятна, много фешън. Дрехите са лежерни, десенът е във войнишки цветове, пасва идеално на настроението от песента.

"KAMELIA - Single + Best Collection"

Single

ЦЕЛУВАЙ МЕ
    текст: Мариета Ангелова/ музика: Romario/Grand Production/аранжимент: Велислав Драганински

video

ЦЕЛУВАЙ МЕ
    режисьор: Людмил Иларионов

Best collection

ИСКАШ ИЛИ ДА
    текст: Мариета Ангелова / музика: G.Ratkovic – Rale/ Grand production/ аранжимент: Ленко Драганов
    СТРЕЛКИТЕ СПИРАТ
    текст: Теньо Гогов/ музика: Ангелос Сароглу / аранжимент: Ленко Драганов
    ЛУДА ПО ТЕБЕ
    текст: Надежда Захариева/ музика:сръбски фолклор/ аранжимент: Димитър Петров
    ЗАЛЕЗА И ЗОРАТА
    текст: Теньо Гогов/ музика и аранжимент: Светослав Заров
    ЗАЩО ПОВЯРВАХ
    текст: Надя Димитрова/ музика: Горан Калинов/аранжимент: Пламен Велинов
    КЪДЕ СИ ТИ
    текст: Свобода Даскалова/ музика: Дани Манолова/ аранжимент: Ленко Драганов

"Сини очи" е третият самостоятелен албум в музикалната кариера на най-бързо стартиралата млада певица - Гергана. Това е мелодично самопризнание за сладките неща, които изпълват съзнанието на едно младо момиче. Жизнеността, която напира във всяка от песните, е призив да посрещнеш с усмивка деня, защото през този ден те очакват толкова чувства, толкова любов... "Сини очи" е погледът към живота на едно младо момиче, което си признава за всичко хубаво, което очаква, защото вече е опитало вкуса на живота. И той страшно му харесва. Третият албум в кариерата на една звезда показва истинската и творческа зрелост. Ако първият албум е по-скоро търсене, а вторият - идентификация, то третият разкрива реалните измерения на таланта. "Сини очи" включва 10 нови песни, изпълнени от Гергана, като песента "Сини очи" е представена и в ремикс вариант. Третият самостоятелен албум на хитовата певица е много по-динамичен, притежава магнетична ритмичност, която не оставя никой на мястото му. Ако наредим албумите като стъпала в музикалното развитие на младата певица, то можем да кажем, че със "Сини очи" тя е преодоляла две стъпала наведнъж. Албумът "Сини очи" е записан в най-новото звукозаписно студио на музикална компания "Пайнер". Това е още един плюс за саунда на албума, в което ще се убедят всички. Нов нюанс е ефектното използване в някои от песните на различни видове саксофон. Според спецовете в бранша това е най-добрият албум, който е записвала Гергана до момента. Единственото познато заглавие, преди появата на албума, е песента "Някой ден, може би". Песента, която се наложи като летен хит на Гергана, особено със своя видеоклип, създаден от Николай Скерлев. Осем от песните в албума се появяват за пръв път, което е правило за албумите на Гергана. При това песента "Сини очи" е включена и с ремикс. Песните са създавани близо половин година, а студийната работа с певицата е отнела по-малко от месец време, като Гергана е записвала песните в дните между участията си. До момента е заснет видеоклип само на "Някой ден, може би", първата записана песен от албума. В началото на месец януари ще се снима клип на водещата песен "Сини очи". Вероятно екипа ще приложи успешната формула от втория албум на Гергана - едновременно да снима клипове на основния вариант и на ремикса. Албумът е съставен само от авторска музика, създадена от Тодор Димитров - Токича и от Пламен Стойчев - Папо. Текстовете в албума "Сини очи" са написани, както и в предишните албуми на Гергана, от Тодор Димитров, Пламен Стойчев, Мая Димитрова и Кремена Димитрова. Ново име при авторите на текстове в този албум е Лили Бонева. В мелодично отношение албумът се развива от темпераментен, разтърсващ денс, понякога с вплетени ориенталски мотиви, до ритмично латино и до изповедно нежна балада. В подреждането на песните е вложена идеята за актуалния свят, който можеш да видиш, ако надникнеш в бездънните сини очи на едно младо момиче, изпълнено с чувства и желания, което не се притеснява да заяви на висок глас какво усеща и какво иска. Това е свят без правила в любовта, в който сладките неща са желанието и да усеща любимия, а самата тя жадно да бъде изпивана. Другото име на албума е светът на Гергана - необуздано чувствен, но и искрен. Свят, в който тя кани всички със своя нов албум "Сини очи".

Град
    Sinners Fall
    За мене е Back to Basics на Christina Aguilera \/
    If I could I would shrink myself
    And sink through your skin to your blood cells
    And remove whatever makes you hurt.
    But I am too weak to be your cure...

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Evanescence-The Open Door
    Cradle Of Filth-Thornography
    и новия на Maiden може би,но не съм го слушала достатъчно
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Повече от фен
    Град
    КМД
    Europe - Secret Society
    Iron Maiden - A Matter Of Life And Death
    Motorhead - Kiss Of Death
    Edguy - Rocket Ride
    Slayer - Christ Illusion
    Cradle Of Filth - Thornography
    Amorphis - Eclipse

Къде се засилихте бе? Най-добирят албум за тази година ще бъде издаден на 4 Декември (ден преди рождения ми ден).
    Та да си мълчим докато еминем не пусне на пазара последния си албум ^

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Cradle of filth - Thornography и Muse - Black holes and revelators - изклю4ително добър албум[/b]
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Amoan Amarth - With Oden On Our Side
    Def Leppard - Yeah
    Evergrey - Monday Morning Apocalypse
    Iron Maiden - A Matter of Life and Death
    Muse - Black Holes And Revelations
    Rise Against - The Sufferer And The Witness

Фен
    Град