- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KaKvO dA PrAvQ !?
Haresvam edno mom4e, koeto e s 2-3 godini po golqmo ot men, no ne moga da go zagovorq. V smisal nie vseki pat patuvame zaedno v avtobusa i postoqnno ni se zasi4at pogledite i se gledame prodaljitelno i posle nqkoi ot dvamta otmestva pogled... Sega nz haresva li me ili prosto e nqkakvo savpadenie... Molq vi daite mi nqkakav savet.... prosto sam prekaleno sramejliva za da go zagovorq parva....
az kogato iskam da se zpoznaq s nqkoi se butam "SLU4AINO" v nego
vinagi se polu4ava
ako iska6 opitai taka![]()
Няма какво да направиш, освен да събереш кураж и да го заговориш. Едва ли ти харесва като вариант, обаче друго няма да почогне да си запознаете, понеже като гледам и него го е шубе явно. А за идеи какво точно да му кажеш...най-добре ще е "Здравей! Аз съм... Как си?" според мен![]()
Ами колкото и да си срамежлива ти ще трябва да се запознаеш с него. Представи си че и той е срамежлив като теб и незнае какво да прави и така харесвате се пък нищо не става![]()
Така че трябда да събереш смелост и да действаш ти.
1-ви вариант - поемаш дълбоко въздух отиваш до него, подаваш си ръката и се запознавате, после му кажи да си каже номера, може да го питаш каква музика слупа, филми и т.н.
2-ри вариант - отиваш до него и на някое спиране на автобуда уж без да искаш се блъскаш в него .. извиняваш му се, усмихваш му се и продължаваш първи вариант
![]()
Действай смело!!!
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Ами усмихни му се следващия път като си засечете погледите.Ако и той се усмихне значи има нещо
Аз по този начин се запознах с бившия ми приятел,че махане като слезе единия от автобуса ли не беше(не се познавахме даже,но си флиртувахме),че усмивки ли...
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Така е.Няма друг начин,ако искаш да се запознаеш с него.Първоначално написано от teardrop
mersi mn na vsi4ki 4e se zanimavate s moite problemi...
az utre 6te mina pred nego po negoviq pat iii... deaznam ako stane ne6to - stane ako ne 6te se blasna 'savsem slu4naino' kakto me posaetvahte! pak mn mn mn blagodareq na vsi4ki!