- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- FreeRun
Кх..да,паркура те прави по-смел и борбен,пробужда бунтарския дух,прави те по-агресивен към препядствията не само по пътя,ами и в живота..иначе за тази фраза да бъде толкова използвана и да звучи така банално голям принос имат скейтърите.Първоначално написано от skate_warrior
но nevermind..
Това клипче,което си дал няма да го гледам..просто като видях,че е на Благо от SJC (Sofia Jumpers Crew) ми се отщя,принципно те са най-заблудените..всмисъл мнгоо са добри на техника (особено на флипове/салта),ала малко философията на паркура им се губи.А за да можеш да скачаш добре,за да можеш да има flow,трябва да имаш комплекс от знания на теория за паркура и добра техника..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
от скейтър до скейтър има доста голяма разлика, която ти едва ли можеш да разберешПървоначално написано от RAWRRR
нищо лично, просто с момичета за футбол, скейт и бира не споря.. и колкото и книжки и статийки да си прочела за паркюра ( така се произнася на френски.. следвашия път да си по-подготвена), не ме впечатляваш.. съветвам те да пишеш в раздел "Козметика и диети"... там е по-подходящо място за теб
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Красота!Първоначално написано от skate_warrior
![]()
При нас има едни дето се занимават с тва и ти казвам-сладури не ами..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Откъде мога да разбера имената на най-важните елементи на Freerun-а?
FrontFlipПървоначално написано от Анонимко
BackFlip
RailFlip
WallFlip
SideFlip
Aerial
Barani
Geiner
Palmspin
Wallspin
Flashkick
B-twist
Това са имената,на някои поне,които аз знам,със сигурност на по-важните,иначе виж това:
http://www.club540.com/
Там ги има подредени всички трикове в азбучен ред![]()
!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Е, мерси, супер си!![]()
А къде в Бургас има трейсъри![]()