- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цветни лещи
ул. Клокотница 22 къде се намира?
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5d...=13&start.y=13Първоначално написано от loli_bon
и аз много искам синиПървоначално написано от tedinkata_
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
typo typoПървоначално написано от Kaliq
lichnata lekarka me prati tam....tva che optikata ne e na vitoshka i ne sa te jignali s 50 lv otgore ne znachi che e bokluk.
na klokotnica se zanimavat tochno s tova i e mng po veroqtno da razbirat poveche
а някой знае ли къде в пловдив мога да си намеря хубави цветни лещи ??
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!
Предполагам ве във всяка оптика продават лещиПървоначално написано от b0rn2makeuhappy
![]()
Ami mai sa okolo 20-30 leva 1ta le6ta.Gore-dolu tolkova trqbva da sa...Първоначално написано от e_l_i_z_a
kym 80-100 sa az si vzeh dva nuansa na sinioto i sega mimslq da si vzea beli koito imat sharka kato zebra
a ima li nqkoi da mi dade link v internet deto da moga da vidq katalog i razli4nite cvetove i vidove :P mersi predvaritelno
rabotq v optika edna kachestvena leshta e okolo 35-40 lv - cvetni.S shareniikite sa po skupi.
Az lichno 6te si vzimam cvetni lishti i mnogo se kefq no o6te ne sam se sprqla na opredelen cvqt!![]()
I Love D.Berbatov!
www.the-fashions.piczo.com
~***98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~
moje li nqkoi da mi kaje edna Optika s ka4estveni cvetni le6ti i ne-mnogo skupi/sredno/.osven ta Klokotnica
Аз ако ще си вземам лещи то ще е заради проблеми със зрението, но лещите ще са някакви изрудски примерно червени или да са различни..![]()
www.freshlookcontacts.com мойте са на тази маркаПървоначално написано от :))))))))))))))))))
или виж тук http://www.oplus.hit.bg/Pages/Lenses1.htm
провери и втория линк който съм ти дала там пак става въпрос за същите лещи![]()
Ами аз съм със кафеви очи ,но имам сини лещи.И аз мислех 4е е трудно и 6те си изкарам окото като ги слагам-какъвто съм карък.. ама не! точно обратното-слагам си ги без проблем. Много яко стои попринцип сетла синя леща,която изпаква-точно такива са моите и ацки много им се кефя :P
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
feshankaa ти твоите от коя Оптика си ги купи и за колко? аз също съм с кафеви очи но искам да си взема сини лещи които да ми стоят така че да ми изпъква окото
момичета искам да ви питам.. имате ли някакви проблеми от цветните лещи? аз ужасно много искам сини имам кафяви очи и тъкмо навих нашите и всичко ок сега личния ми лекар ме разубеждава.. казва че разваляли очите и че колкото и да била хубава лещата ако се възпали връщане назад няма..не знам много искам но пък не ми се рискува.. споделете вашия опит
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!
az li4no polzvam cvetni le6ti ot 3 godini minala sum prez vsqkakvi marki i niuansi...v momenta sum sus sini i mn se haresvam..))
Aми взех си ги за 80 лв,обаче и да ти кажа от къде няма да ме разбере6 6тото едва ли някои е чувал за Карнобат...Първоначално написано от loli_bon
~
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ok .A ima li nqkoi koito da e s kafqvi o4i i ima sini le6ti.I da my stoqt taka 4e da my izpukat i da se zabelqzvat .Ot kude i za kolko si gi e vzel?
mmm men lichno mnoo me kefqt leshtite... na skoro si kupih sini(banalno nali) ama az lichno mnoo se haresvam s tqh te sa takiva tumno sini... kato kato.. na tanq boeva imashe na edin klip edni tamno sini ei takiva sa i az lichno mislq che mi otivat.. ee i dr.hora tai kaat shtoto az sam s cherna kosa i sinite leshti sidqt mnoo qko ama vse pak vapros na vkus..(kolko naduto prozvocha tva izrechenie)a inache ne e trudno slaganeto to kato svikne chovek staa mnoo barzoo..)
![]()
Ами аз съм така,по-назад в темата бях дала линкПървоначално написано от loli_bon
![]()
leshtite uvrejdat li ochite ?? ako moje nqkva statiika da mi dadete che bashta mi she mi vzeme leshti samo ako ubedq che ne sa vredni