.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 183
    loli_bon
    Guest
    ул. Клокотница 22 къде се намира?

Цитирай Първоначално написано от loli_bon
    ул. Клокотница 22 къде се намира?
    http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5d...=13&start.y=13

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    emi gotini sa - i az iskam sini ama,...
    и аз много искам сини
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kaliq
    Цитирай Първоначално написано от ganeca
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Ако някой може да ми отговори на 2 вапроса добре ще е:
    1 - колко пари струват?
    2 - има ли начин да се видя с тях преди да ги купя?

Мерси предварително!
    Ами не съм много сигурен, но около 25лв. на леща (50лв. двете), а ако отидеш в клиниката която съм написал по горе, ще имаш възможност да пробваш различни цветове и да избереш наи-подходящите.
    а тези лещи за по 50лв предполагам че са пълни боклуци,ако въобще има толкова евтини лещи де По добре си вземете някои качественни защото това не е шега работа
    typo typo
    lichnata lekarka me prati tam....tva che optikata ne e na vitoshka i ne sa te jignali s 50 lv otgore ne znachi che e bokluk.
    na klokotnica se zanimavat tochno s tova i e mng po veroqtno da razbirat poveche

а някой знае ли къде в пловдив мога да си намеря хубави цветни лещи ??
    Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!

Цитирай Първоначално написано от b0rn2makeuhappy
    а някой знае ли къде в пловдив мога да си намеря хубави цветни лещи ??
    Предполагам ве във всяка оптика продават лещи

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    А някой може ли да ми каже на какви цени долу-горе вървят?
    Ami mai sa okolo 20-30 leva 1ta le6ta.Gore-dolu tolkova trqbva da sa...

Guest
    kym 80-100 sa az si vzeh dva nuansa na sinioto i sega mimslq da si vzea beli koito imat sharka kato zebra

:))))))))))))))))))
    Guest
    a ima li nqkoi da mi dade link v internet deto da moga da vidq katalog i razli4nite cvetove i vidove :P mersi predvaritelno

Guest
    rabotq v optika edna kachestvena leshta e okolo 35-40 lv - cvetni.S shareniikite sa po skupi.

Az shte si vzimam

Az lichno 6te si vzimam cvetni lishti i mnogo se kefq no o6te ne sam se sprqla na opredelen cvqt!
    I Love D.Berbatov!
    www.the-fashions.piczo.com
    ~***98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~

loli_bon
    Guest
    moje li nqkoi da mi kaje edna Optika s ka4estveni cvetni le6ti i ne-mnogo skupi/sredno/.osven ta Klokotnica

Аз ако ще си вземам лещи то ще е заради проблеми със зрението, но лещите ще са някакви изрудски примерно червени или да са различни..

Цитирай Първоначално написано от :))))))))))))))))))
    a ima li nqkoi da mi dade link v internet deto da moga da vidq katalog i razli4nite cvetove i vidove :P mersi predvaritelno
    www.freshlookcontacts.com мойте са на тази марка или виж тук http://www.oplus.hit.bg/Pages/Lenses1.htm

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Mersi za link4eto!

провери и втория линк който съм ти дала там пак става въпрос за същите лещи

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ами аз съм със кафеви очи ,но имам сини лещи.И аз мислех 4е е трудно и 6те си изкарам окото като ги слагам-какъвто съм карък.. ама не! точно обратното-слагам си ги без проблем. Много яко стои попринцип сетла синя леща,която изпаква-точно такива са моите и ацки много им се кефя :P
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

loli_bon
    Guest
    feshankaa ти твоите от коя Оптика си ги купи и за колко? аз също съм с кафеви очи но искам да си взема сини лещи които да ми стоят така че да ми изпъква окото

момичета искам да ви питам.. имате ли някакви проблеми от цветните лещи? аз ужасно много искам сини имам кафяви очи и тъкмо навих нашите и всичко ок сега личния ми лекар ме разубеждава.. казва че разваляли очите и че колкото и да била хубава лещата ако се възпали връщане назад няма.. не знам много искам но пък не ми се рискува.. споделете вашия опит
    Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!

Guest
    az li4no polzvam cvetni le6ti ot 3 godini minala sum prez vsqkakvi marki i niuansi...v momenta sum sus sini i mn se haresvam..))

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    feshankaa ти твоите от коя Оптика си ги купи и за колко? аз също съм с кафеви очи но искам да си взема сини лещи които да ми стоят така че да ми изпъква окото
    Aми взех си ги за 80 лв,обаче и да ти кажа от къде няма да ме разбере6 6тото едва ли някои е чувал за Карнобат... ~
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

loli_bon
    Guest
    ok .A ima li nqkoi koito da e s kafqvi o4i i ima sini le6ti.I da my stoqt taka 4e da my izpukat i da se zabelqzvat .Ot kude i za kolko si gi e vzel?

edna-tam
    Guest
    mmm men lichno mnoo me kefqt leshtite... na skoro si kupih sini(banalno nali) ama az lichno mnoo se haresvam s tqh te sa takiva tumno sini... kato kato.. na tanq boeva imashe na edin klip edni tamno sini ei takiva sa i az lichno mislq che mi otivat.. ee i dr.hora tai kaat shtoto az sam s cherna kosa i sinite leshti sidqt mnoo qko ama vse pak vapros na vkus..(kolko naduto prozvocha tva izrechenie)a inache ne e trudno slaganeto to kato svikne chovek staa mnoo barzoo..)

ok .A ima li nqkoi koito da e s kafqvi o4i i ima sini le6ti.I da my stoqt taka 4e da my izpukat i da se zabelqzvat .Ot kude i za kolko si gi e vzel?
    Ами аз съм така,по-назад в темата бях дала линк

Guest
    leshtite uvrejdat li ochite ?? ako moje nqkva statiika da mi dadete che bashta mi she mi vzeme leshti samo ako ubedq che ne sa vredni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си