.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 183
    Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    моите очи са кафяви,едните ми лещи са сини..другите лилави и 2та ги зех по 80-90лв единия чифт,и наското открих че ги продават и по 40лв двете ..та зелените ми са от 40лв и пак покриват коолкото другите
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    моите очи са кафяви,едните ми лещи са сини..другите лилави и 2та ги зех по 80-90лв единия чифт,и наското открих че ги продават и по 40лв двете ..та зелените ми са от 40лв и пак покриват коолкото другите
    От къде си си ги купила?

loli_bon
    Guest
    iskam i az da znam ot kude si gi kypila.v sf li e taq Optika?

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Аз бех в тая клиника на "клокотноца"22 и така и така пак не ми дадоха лещи с диоптер,каза"че още ми е малък диоптера и след половин година ще се качи и тогава чак лещи".Направо избеснях! А някой знае ли от Ботевград от къде мога да си купя?

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    оо тфа е нещу жестоко
    I Love
    Vania
    Kabakova

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    moite sa zeleni,tamno nasiteno zeleno i si gi slagam mnogo barzo,nqmam problemi i sam dovolna

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от paola_Rey
    moite sa zeleni,tamno nasiteno zeleno i si gi slagam mnogo barzo,nqmam problemi i sam dovolna
    От къде са ти и коолко струват
    mindscan

Фен
    Град
    BapHa
    МН0О0О0ОГУ ВИ СЕ МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ МАГАЗИН ВЪВ ВАРНА КАДЕТУ ДА СЕ ПРОДАВАТ ЛЕЩИ И ДА НЕ СА МНОГО СКЪПИЧКИ?!?!?

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    деа зарибих се по тея лещи много искам малко промяна
    начи виждам като орел и очите ми са в перфектно състояние има лещи и без диоптер нали не
    е тряа има няма начин
    I Love
    Vania
    Kabakova

Koi kaza, che sinite leshti sa banalni? Az lichno imam zeleni ochi i estestveno leshtitem, koito si vzeh sa tymno sini...Mnogo sym dovolna-40lv dvete,ot edna optika v Burgas
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    деа зарибих се по тея лещи много искам малко промяна
    начи виждам като орел и очите ми са в перфектно състояние има лещи и без диоптер нали не
    е тряа има няма начин
    Има, има. И аз съм с такова зрение В началото ме беше малко страх, че няма да е такова след лещите, но полсе ме убедиха, че няма страшно, стига лещите ми да не са някакви люспи
    mindscan

Град
    София
    От минимум една година нося лещи, безцветни с диоптър. Относно сръчността- не е проблем, свиква се Преди да си взема безцветни и аз много се колебаех дали да не са цветни.. Иначе си мисля, че цветните лещи си личат и стоят малко изкуствено, но щом си решила да се тунинговаш, вземи си някакви на гарантирано висококачествен марка, независимо от цената (Повярвай ми, навредиш ли си на очите не само ще съжаляваш, ами и много ще страдаш- болката е нетърпима ако си докараш някакво възпаление) Така че внимавай и успех
    PS: Като си купиш бихме се радвали да дадеш снимка, да видим как стоят

ima li cvetni leshti s srok ot 3 meseca

Град
    Terra incognita!
    Като цяло са сладки,но все попадам на ужасни случаи с добър замисъл,но лошо изпълнение,така че...без коментар....
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    На мен са ми казвали, че много те болят очите и сълзят след като ги махнеш. А и ми се струва малко гадно и страшно да си слагам нещо върху очите.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Стоят много неестествено!!!

мисля,че е глупаво

Не стоят неестествено! Аз имам сини на Bausch&Lomb, и когато ги сложа никой, освен приятелите ми не разбират, че съм с лещи, а очите ми са кафяви. Сега дори си поръчах и зелени . А относно свалянето - моите ги нося всеки ден от няколко месеца и като ги сваля всичко си е ок. pussycat_doll_nicole, ако очите ти не понасят лещи е нормално да имаш проблеми. Иначе в началото и мен ме беше страх да си бъркам в очите, но на първия ден, след 1 час опити ги вкарах и разбрах, че не е толкова гадно. Свалянето по същия начин. Сега ги вадя и ги слагам за по една минута.
    Тъй че, който иска да си слага .

П.П. Забравих да спомена, че моите са диоптрични.
    А за цена, ако някой пита - 80 лв, едногодишни.

Цитирай Първоначално написано от Dark^Bitch
    Не стоят неестествено! Аз имам сини на Bausch&Lomb, и когато ги сложа никой, освен приятелите ми не разбират, че съм с лещи, а очите ми са кафяви. Сега дори си поръчах и зелени . А относно свалянето - моите ги нося всеки ден от няколко месеца и като ги сваля всичко си е ок. pussycat_doll_nicole, ако очите ти не понасят лещи е нормално да имаш проблеми. Иначе в началото и мен ме беше страх да си бъркам в очите, но на първия ден, след 1 час опити ги вкарах и разбрах, че не е толкова гадно. Свалянето по същия начин. Сега ги вадя и ги слагам за по една минута.
    Тъй че, който иска да си слага .

П.П. Забравих да спомена, че моите са диоптрични.
    А за цена, ако някой пита - 80 лв, едногодишни.
    А от къде мога да си взема (или поръчам) такива лещи?

Ами принципно ги има във всяка оптика. Зависи от кой град си. Аз си ги взимам от една оптика във Варна, но навсякъде ги има.

Btw, забравих да спомена - сините са Pacific Blue, a зелените Emerald Green.

Голям фен
    навсякъде ги има,но не навсякъде са качествени...

Мии гот е да имаш,но са за хора със здрави очи.Аз кфат съм кьорава,ще взема да си ги съсипя още повече
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

moite ochi sa syper tamno kafqvai daje sa cherni a az vinagi sam iskala sini ochi mislq i da si zema skoro leshti tamno sini mislq che shte mi stoqt dobre mnogo sam zaribena

Град
    in the shadows...
    Моите са сиви с диоптър, за 6 месеца на Bausch&Lomb. Доволна съм, защото процента на водното съдържание е висок и така въобще не се усещат в окото и се слагат и махат много лесно.
    P.S Не избирайте лещи на Freshlook. И на мен и на моя позната се случи да се скъса буквално лещата на 1-вия месец от употребата.

az polzvam cvetni le6ti i sam mn dovolna imam nqkolko razli4ni cvqta a za tezi koito se strahuvat da si barkat v o4ite 6te kaja 4e ne e tolkova stra6no i se svikva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си