.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 183
    Град
    [Градът, който никога не спИ]
    На мен не ми харесва особено много.Едно момиче от моя клас има и седи тоооолкова неестествено и плюс това и се вижда ириса ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

ами аз нося лещи но не цветни...има ли такива с диоптър но да са цветни и на какви цени са горе долу

Фен
    Пълна глупост
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Град
    PlOvDiv
    ммм и аз много искам да си взема ам тъмно кафяви щото мойте очи са сини

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    ами аз нося лещи но не цветни...има ли такива с диоптър но да са цветни и на какви цени са горе долу
    Има ;] За цена - не знам.

много ме кефят скоро и аз ще си зема сини..аа казвали са ми 4е някои хоря не издържат на лещи и о4ите им сълзат....
    Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)

Цитирай Първоначално написано от loli_bon
    ok .A ima li nqkoi koito da e s kafqvi o4i i ima sini le6ti.I da my stoqt taka 4e da my izpukat i da se zabelqzvat .Ot kude i za kolko si gi e vzel?
    Na Mariq Luiza ima edna optika na 2 etaja le6tite za mnogo dobri mn sm dovolna i ot personala s raztvora za le6ti mi izlezna 120 lv .raztvora e 40 lv i snego karam ve4e 6 mesec i e na polovina.
    S kafqvi o4i sm i sys sini le6ti no stra6no mn izpykvat vypreki 4e ve4e malko sa po isvetleli nz kak da sloja snimka ina4e 6te vi pokaja
    I da znaete pyrvite nqkolko pyti e mn gadno kat si gi slaga6 ili po to4no kato ti gi slaga nqkoi za6toto sam nz kak 6et uspee6 ,no posle svikva6 i v momenta si gi slagam za sekundi .
    I vnimavaite za6toto ima po golemi i po malki le6ti,kakto i ednite sa mn finni a ima i edni debeli det stoqt ujasno za tova vinagi merete predi da kupite.

le6ti

le6ti e mn gotino imam 2 vida tamno zeleni i tamno sini na 1 firma sa no i zabravih imeto mn ka4estveni-vijte gi v neta dare aqua i dare green,italianska firma be6e,prepora4vam gi-po 120 lv sa ne si kupuvaite v nikav slu4ei na ciba vision koito sa s podarak 1 sin neseser!osven 4e ne ti prilqgat v okoto draznaqt te sarbi boli zamaglqvat zrenieto i tn...osven tfa za kapak na si4ko ako gi ostavi6 dori za malko bes raztvor se STRO6AVAT NA PRAH ada i slet 1 sedmica nosene cveta im izblednq

Не са хубави.Имам предмид,че е яко да си сложиш зелени лещи или нещо от тоя вид,но съм чувала,че не е полезно.Иначе става.

аз имам кафяви очи и много си ги харесвам
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Koi kaza, che sinite leshti sa banalni? Az lichno imam zeleni ochi i estestveno leshtitem, koito si vzeh sa tymno sini...Mnogo sym dovolna-40lv dvete,ot edna optika v Burgas
    moite o4i sa sini i iskam zeleni le6ti no nz dali 6te pokrie kazvali sa mi ,4e sas sini o4i zeleni le6ti nestava az iskam da e hubavo zeleno ,ne takova zmieno

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    не ми харесват.

Град
    Е там...
    гнус

Град
    Велико Търново
    Аз имам цветни лещи (сини, сиви и зелени), но от тях ми останаха само зелени, защото им е изтекъл срока на годност ..Аз не си ги купувам от Бг щото тука са пълни боклуци Но ги нося само ако ще ходя някъде по така, защото много дразнят на очите

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз искам да си взема зелени,но ме е страх да си ги сложа
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз искам да си взема зелени,но ме е страх да си ги сложа
    И аз много искам зелени.

cherry*kiss

az predi dve sedmici bqh v edna mn hubava optika,no mi kazaha,4e ne moga da si kupq naprimer zeleni le6ti i ot kafqvi da mi se promeni napalno cveta na okoto. mojelo samo da gi izsvetli,no nqmalo mn da se vijda... spored vas,dali e taka?

Цитирай Първоначално написано от Lola^6emeta
    ami az gi xaresvam ama kogato nqkoi
    drug si gi e sllojil az nikoga ne bix si slojila
    po prostata pri4ina 4e sum mn zle s rucete
    6e zema da si izvadq okoto
    СПОКОЙНО НЯМА НАЧИН ДА ГО ИЗВАДИШ.аз нося контактни лещи от 1 година,но моите са безцветни по съвет на една тъпа лекарка която ме прегледа ,но и аз искам да си сложа цветни ...а бтл някой да е имал проблеми с безцветни силиконови лещи.моите нещо мн.дразнят напоследък не знам от кфо е а миналите ги смених месец и половина по-рануу

Цитирай Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
    az predi dve sedmici bqh v edna mn hubava optika,no mi kazaha,4e ne moga da si kupq naprimer zeleni le6ti i ot kafqvi da mi se promeni napalno cveta na okoto. mojelo samo da gi izsvetli,no nqmalo mn da se vijda... spored vas,dali e taka?
    ами нз дали е точно така -аз имам синьо-зелени очи но синьото почти не се забелязва а исках ярко сини лещи и тя каза,че на такива очи няма нищо да личи...сиг.е така нз

Цитирай Първоначално написано от adrenalinkataaa
    много ме кефят скоро и аз ще си зема сини..аа казвали са ми 4е някои хоря не издържат на лещи и о4ите им сълзат....
    zavisi i ot le6tite i ot o4ite no po princip izob6to ne e priqtno a moite le6ti sa edni ot nai-mekite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe na baush &lomb sa kachestveni le6tite i ne sa tolkova skupi ...
    добре де по колко са и от Стара Загора надявам се мога си взема аз сам с тъмно руса коса и мисля сини лещи да си зема

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от gerwq
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe na baush &lomb sa kachestveni le6tite i ne sa tolkova skupi ...
    добре де по колко са и от Стара Загора надявам се мога си взема аз сам с тъмно руса коса и мисля сини лещи да си зема
    she sgreshish, sedqt mn izkustveno! Zemi si zeleni, te stoqt mn mn mn po-estestveno
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Град
    София
    Това е така- тъмно сините лещи седят страшно изкуствено. Като ходих да си търся лещи гледах каталога на две фирми- едните бяха 63 лв, а другите 78. Тея, по- скъпите изглеждаха много по- естествено!

tumno sini leshti spored men otivat samo na sini ochi za da podsilqt cveta a inache zelenite si stoqt super,a puk moite sa sivi i izobshto ne stoqt izkustveni izglejdat svetlo sivi

Супер фен
    Бе ква е тая мания всички с лещи...
    Моите пък се сменят - сини,зелени,сиви,имат и малко кафявичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си