- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цветни лещи
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз от скоро се зарибих по лещите и много скоро сигурно ще си купя. :P
Мисля да са небесно сини(очите ми са кафеви)![]()
харесват ми![]()
ааа супер саааз имам синички
![]()
Someb0dy told u..how much i Love u !?
ами аз също искам да си взема цветни лещистрахотни са .искам да си вема зелени,а моите очи са си кафяви.
а някой по опитен от мен може ли да ми каже 3-те лещи колко струват?
благодаря предварително![]()
Първоначално написано от DeviL`s^PaIn
какъв съвет
аз бих си сложила някви червени или котешки жълти![]()
Барнатият гъз е нечист гъз!
Ами носила съм ги, аз нося лещи с рецепта и няколко пъти си взех цветни така или иначе трябва да ги слагам всеки ден дали ще са цветни или не няма разлика..Първоначално написано от Kaliq
Много не ми харесват, искуствено стоят.
Не съм носила, но ми се иска да опитам.![]()
На мен ми е интересно кои фирми са така по-добри като производители и също така видовете какви са смисъл знам,че има червени оранжеви,лилави и тем подобни,но ми е интересно дали има нещо по-коол..примерно бели или ..... нещо от тези http://vbox7.com/play:39e30728
Никога няма да сложа подобно нещо в окото си, а и си харесвам цвета на очите, при това доста.
що пък трябва да сини?има къде къде по-хубави цветове от синьотоПървоначално написано от DeviL`s^PaIn
![]()
Лайняно?Първоначално написано от malka_sladkka
![]()
Тези, които са с кафеви очи, да не се обиждат. Има и кафевооки, които имат уникални очи.
аз си обожавам очите,но искам жълти или червени лещи.
кви пари вървят? 100+,100-?
И аз супер много искам червени
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
дам някой ако знае нека пише или някой друг линк към сайт дето може да се види и прочетеПървоначално написано от guinessgirl
![]()
![]()
честно на мен въобще не ми харесват![]()
![]()
седят супер изкуствено според мен...
Имах синьо сиви лещи , но доста бързо ми мина мерака.. прекалено изкуствено стоят.. пък и си харесвам очите :P иначе лещите вървят от 80 до 120 лв...варианти всякакви.. отделно и разтвора ,който е от 10 до 20 лв( зависи от мл)
Като се порових из нета много хора са изпатили с някви възпаления и ме хвана шубетоИскам да попитам цените на рисуваните лещи имам предвид примерно котешки и подобни с колко са по скъпи от обикновенните си цветни
мерси
Възпаление може да се получи единствено ,ако не се спазва желаната хигиена... или лещата се предава от око на око или пък в началото стои пракалено мн часове в окото,а за котешките лещи ако не се лъжа са някъде 100 лв![]()
ясно мерсиПървоначално написано от POLLINA
за повечето от нещата дето каза се бях сетил ама да попитам все пак
![]()
Имам и още един въпрос към хората,които ползват лещи,какви как да го нарека ..... коол лещи са виждали,примерно котешки (понеже само тях си знам) ще ме извинявате за леко малоумните въпроси
![]()
ами какви други да има... червени , бели , виждала съм такива като зебра .Има и мн други трябва да провериш![]()
oo,дам белииииПървоначално написано от POLLINA
![]()
такива искам
мерси![]()