- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цветни лещи
Първоначално написано от POLLINA
същност е от 20 нагоре![]()
аз съм много запалена по тия цветни лещи.. искам и да си взема ама ме спира тфа, че съм много саката в ръцете и няма да мога да си ги слагамама кфо да се прави : ))
а бе и аз така виках в началото обаче същност е много лесноПървоначално написано от anity92
само дето моите не са цветни ама в случая няма значение
![]()
Ааа ..![]()
Ми аз да питам .. На някого занимава ли му се да си снима очите със и без лещи? Искам да си взема зелени, обаче очите ми са мноого тъмно кафеви и си мисля, че ще си личи ириса ми и ще стои неестествено .. Та .. снимки?![]()
Аз имам цветни лещи самоче са с диопер -0.5 тъмно съни а иначе са ми кафяви очите. УДОБНИ СА!!! Много съм доволна.
Живей, за да ядеш!
Еми виж сега , моите са тъмно кафяви , но като си сложа лещите тряа да ми се завреж в очите и да зяпаш там 15мин. докато видиш кафявото. Дай мейл да ти пратя снимка на която съм с две разл очи да видиш каква е разликатаПървоначално написано от Sw3eTy
Живей, за да ядеш!
а какво мислите за лещите на carl zeiss. сега в joy optics има някаква промоция на zeiss и B&L. кои си струва да си взема?
а и между др не е лошо да качите някоя снимка на лещите![]()
къде го това joy opticsПървоначално написано от lazaroni94
и ако може някой дето е от софия да каже адрес за да отида на място,че ми писна да досаждам тука на народа с въпроси
![]()
ами има във хит и в кауфланд(всичките), на алабин(откъм съдебната палата) и на графа(на спирката при бул левски). мисля че има и на още места, но не съм сигурен.
Има и до Красно Село. А по темата гледайте да са по-качествени, защото много фр-та спряха да носят лещи защото очите им се възпаляват от тях..
ddzn ne mi haresvat izkustvenite ne6ta bilo to kosa,nokti,migli i t.n kato stignem i do le6tite![]()
здравейте! аз скоро бях в една мн елитна оптика,но там ми казаха,че не мога да си сложа цветни лещи,защото на кафяви очи нямало да се вижда. аз супер много се учудих. не съм ходила на други места... според вас това,че са ми кафяви очите значи ли,че не мога да нося лещи? мерси
Не, не значи. Можеш дпокойно да си купиш какъвто цвят лещи искаш и ще ти покриват кафявото, стига да са качествени.Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
Ми мисля, че в някои случаи вършат работа, но аз си харесвам тъмно кафевите очи и нямам намерение да слагам лещи.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
аз лично ги харесвам имам сини и лилави,но напоследък не съм ги слагала ,щото не ми се занимава мн мн![]()
ами за цена не знам колко струват, но оптичните са м/у 20 и 30 на парче в тази оптика на клокотница 22.Първоначално написано от VeSna
А по втория въпрос там дават.
ами аз имах голям мерак за цветни лещи и си купих много яко седят моите са амазонско зелени.Дават да се пробва поне на мене ми дадоха .Моите са 90 лв без диоптър като ми казаха, че са едни от най- добрите в света .Много съм доволна от тях вече почти от 2 месеца си ги нося и даже повече се харесвам с тяхМоите са за 1 година,но другата година може пак да си взема
![]()
![]()
![]()
някой може ли да каже на колко години трябва да си, за да носиш лещи ?![]()
ами аз съм на 15 и нося нз на какви год тряа да си...имам една съученичка в моя клас мин год която е с една год по малка от мене и тогава беше не 13 а аз на 14 и тя си носеше лилави бяха нейните
Аз съм чувала че много изкрящо и изкуствено стояли
който носи ако поже да постне някоя снимка да видим как стоят![]()
Иначе моите са безцветни с диоптер![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
моите седят мн естествено даже на 2 пъти ме спряха хора на улицата да ме питат дали са ми мои о4ите![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/photos/by/8129409/view/18044828
ето това са моите![]()
![]()
![]()
аа супер :PПървоначално написано от ShOkOlAddd
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!