.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 183
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Имах синьо сиви лещи , но доста бързо ми мина мерака.. прекалено изкуствено стоят.. пък и си харесвам очите :P иначе лещите вървят от 80 до 120 лв...варианти всякакви.. отделно и разтвора ,който е от 10 до 20 лв( зависи от мл)

същност е от 20 нагоре

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Сини очи...бляк.
    Зелени...

аз съм много запалена по тия цветни лещи.. искам и да си взема ама ме спира тфа, че съм много саката в ръцете и няма да мога да си ги слагам ама кфо да се прави : ))

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от anity92
    аз съм много запалена по тия цветни лещи.. искам и да си взема ама ме спира тфа, че съм много саката в ръцете и няма да мога да си ги слагам ама кфо да се прави : ))
    а бе и аз така виках в началото обаче същност е много лесно само дето моите не са цветни ама в случая няма значение

Град
    Русе
    Ааа ..
    Ми аз да питам .. На някого занимава ли му се да си снима очите със и без лещи? Искам да си взема зелени, обаче очите ми са мноого тъмно кафеви и си мисля, че ще си личи ириса ми и ще стои неестествено .. Та .. снимки?

Аз имам цветни лещи самоче са с диопер -0.5 тъмно съни а иначе са ми кафяви очите. УДОБНИ СА!!! Много съм доволна.
    Живей, за да ядеш!

Цитирай Първоначално написано от Sw3eTy
    Ааа ..
    На някого занимава ли му се да си снима очите със и без лещи? Искам да си взема зелени, обаче очите ми са мноого тъмно кафеви и си мисля, че ще си личи ириса ми и ще стои неестествено
    Еми виж сега , моите са тъмно кафяви , но като си сложа лещите тряа да ми се завреж в очите и да зяпаш там 15мин. докато видиш кафявото. Дай мейл да ти пратя снимка на която съм с две разл очи да видиш каква е разликата
    Живей, за да ядеш!

а какво мислите за лещите на carl zeiss. сега в joy optics има някаква промоция на zeiss и B&L. кои си струва да си взема?

а и между др не е лошо да качите някоя снимка на лещите

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от lazaroni94
    а какво мислите за лещите на carl zeiss. сега в joy optics има някаква промоция на zeiss и B&L. кои си струва да си взема?

а и между др не е лошо да качите някоя снимка на лещите
    къде го това joy optics и ако може някой дето е от софия да каже адрес за да отида на място,че ми писна да досаждам тука на народа с въпроси

ами има във хит и в кауфланд(всичките), на алабин(откъм съдебната палата) и на графа(на спирката при бул левски). мисля че има и на още места, но не съм сигурен.

Има и до Красно Село. А по темата гледайте да са по-качествени, защото много фр-та спряха да носят лещи защото очите им се възпаляват от тях..

ddzn ne mi haresvat izkustvenite ne6ta bilo to kosa,nokti,migli i t.n kato stignem i do le6tite

здравейте! аз скоро бях в една мн елитна оптика,но там ми казаха,че не мога да си сложа цветни лещи,защото на кафяви очи нямало да се вижда. аз супер много се учудих. не съм ходила на други места... според вас това,че са ми кафяви очите значи ли,че не мога да нося лещи? мерси

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
    здравейте! аз скоро бях в една мн елитна оптика,но там ми казаха,че не мога да си сложа цветни лещи,защото на кафяви очи нямало да се вижда. аз супер много се учудих. не съм ходила на други места... според вас това,че са ми кафяви очите значи ли,че не мога да нося лещи? мерси
    Не, не значи. Можеш дпокойно да си купиш какъвто цвят лещи искаш и ще ти покриват кафявото, стига да са качествени.

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Цитирай Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
    Не, не значи. Можеш дпокойно да си купиш какъвто цвят лещи искаш и ще ти покриват кафявото, стига да са качествени.
    аха,много брагодаря !

Ми мисля, че в някои случаи вършат работа, но аз си харесвам тъмно кафевите очи и нямам намерение да слагам лещи.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

аз лично ги харесвам имам сини и лилави,но напоследък не съм ги слагала ,щото не ми се занимава мн мн

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Ако някой може да ми отговори на 2 вапроса добре ще е:
    1 - колко пари струват?
    2 - има ли начин да се видя с тях преди да ги купя?

Мерси предварително!
    ами за цена не знам колко струват, но оптичните са м/у 20 и 30 на парче в тази оптика на клокотница 22.
    А по втория въпрос там дават.

ами аз имах голям мерак за цветни лещи и си купих много яко седят моите са амазонско зелени.Дават да се пробва поне на мене ми дадоха .Моите са 90 лв без диоптър като ми казаха, че са едни от най- добрите в света .Много съм доволна от тях вече почти от 2 месеца си ги нося и даже повече се харесвам с тях Моите са за 1 година,но другата година може пак да си взема

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    някой може ли да каже на колко години трябва да си, за да носиш лещи ?

ами аз съм на 15 и нося нз на какви год тряа да си...имам една съученичка в моя клас мин год която е с една год по малка от мене и тогава беше не 13 а аз на 14 и тя си носеше лилави бяха нейните

Аз съм чувала че много изкрящо и изкуствено стояли
    който носи ако поже да постне някоя снимка да видим как стоят
    Иначе моите са безцветни с диоптер
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

моите седят мн естествено даже на 2 пъти ме спряха хора на улицата да ме питат дали са ми мои о4ите

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от ShOkOlAddd
    http://www.impulse.bg/photos/by/8129409/view/18044828
    ето това са моите
    аа супер :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си