.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 183 от общо 183
    Слагайте повече снимки, че ми стана интересно!...

Много ме радват-мисля да си взема

ей сега ще жидя за още някоя снимчица

Град
    София
    Харесах си лилави искрящи лещи и мисля да си ги взема, но все още се чудя. Хубаво ли седят според вас и добре ли ще ми покрият окото, тъй като цвета ми е много тъмно кафяво. Принципно има снимка как седи на човешко око във фейсбук (профил на bgunique) :P

Град
    Пловдив
    Лещите са готини.....ама да са качествени. Бях се запознала с една жена преди време, когато тренирах (приятелка на моя треньорка) Не си спомням вече как се заприказвахме, но се оказа,че е с лещи Специално направени и изрисувани ръчно, по 300 евро парчето (това 2004 мисля,че беше) Ако щете вярвайте, но нито се забелязва,че са лещи, нито нищо....но цвета им доближаваше нейния естествен

Една позната си купи сини лещи за 70лв някъде, очите и са кафяви, ами грозно е... особено на силна светлина, когато зеницата е свита....
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Повече от фен Аватара на Melanie
    Има ли някой от Бургас с лещи да ми каже някакви качествени, откъде са купени, цена и др..

Цитирай Първоначално написано от bybeto0
    Харесах си лилави искрящи лещи и мисля да си ги взема, но все още се чудя. Хубаво ли седят според вас и добре ли ще ми покрият окото, тъй като цвета ми е много тъмно кафяво. Принципно има снимка как седи на човешко око във фейсбук (профил на bgunique) :P
    Със сигурност няма да ти стоят както на рекламната снимка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си